huhtikuu 15, 2021 |

ESAOTE-diagnostisen ultraäänilaitteen ostajalle 50 % alennus lisäanturista

Kaupallinen yhteistyö

Ostaessasi ESAOTE-diagnostisen ultraäänilaitteen saat 50 % alennuksen lisäanturista

ESAOTE esittelee uusimman sukupolven kannettavan ultraäänen, joka käyttää Windows 10 -käyttöjärjestelmää. MyLab ™ Sigma on älykäs kannettava ultraäänilaite, joka antaa mahdollisuudet laajaan valikoimaan nopeita tutkimuksia. ESAOTE:n premium-laitteiden edistyksellinen tekniikka on nyt integroitu tähän laitteeseen.

Tuloksena on uskomattoman pätevä järjestelmä murto-osalla totutuista hinnoista. ESAOTE:n laitteet tuottavat korkeatasoista kuvaa. Antureita on laaja valikoima ja niiden käsittely on yksinkertaista ja ergonomista. Sinun on koettava se itse!

MyLabSigma DJO:lta

DJO Global esiohjelmoi jokaiseen ultraäänilaitteeseen optimaaliset kuvaparametrit eri ruumiinosille, kuten lonkalle, polville, sormelle jne. Uusi yksikidetekniikalla varustettu vakioanturi L4-15Hz, on kehitetty rinnakkain MyLabSigman kanssa, joka pystyy suorittamaan esimerkiksi tiettyjä lonkkatutkimuksia.

DJO Global sisällyttää tarjoukseensa aina akun ja laitejalustan. Klinikalla nopeus ja toiminnan joustavuus on tärkeää. MyLabSigma käynnistyy 15 sekunnissa.

Diagnostinen ultraäänilaite on suuri investointi ja ESAOTE-ultraäänilaitteen käyttö ei rajoitu pelkästään tuki- ja liikuntaelimistön tutkimiseen. Useita sovellusalueita on asennettu valmiiksi, liittyen esimerkiksi obstetriikkaan, gynekologiaan, kardiologiaan jne. Ne voidaan helposti ottaa käyttöön esimerkiksi 3D-skannausta ja sikiömittauksia varten kansainvälisten standardien mukaisesti.

Lue esite

Ota yhteys Pasiin, niin jutellaan lisää. Tuon mielelläni laiteen teille näytille ja halutessanne myös maksuttomaan koekäyttöön! Otsikon etu voimassa 30.6. saakka.

Pasi Nevala 
Product specialist, Physiotherapist

puh. 0400 913 283

pasi.nevala@djoglobal.com

DJOglobal.eu