Jäsenet

Ostetaan / Myydään

MYYDÄÄN HOITOLAITOS HELSINGISSÄ

Pitkään toiminut pieni fysikaalinen hoitolaitos Helsingin Maunulassa. Sijainti katutasossa, oma parkkipaikka esimerkiksi asiakaspaikoitukseen 5 metriä pääovelta.
Tiloissa toimii myös osteopaatti ammatinharjoittajana jo 15 vuoden ajan. Tiloissa on yksi hoitopaikka-yksilöllinen ja terapeuttinen tila.
Vuokratuloa 6.000 – 7.000 euroa vuodessa vuokralaisen toimesta. Vuokraisäntänä on Helsingin kaupunki. Vuokra on edullinen. Myyn eläkkeelle siirtymisen johdosta.

Hinta: edullinen.
Kysy lisää: Rajakaski Ky / Antti Graan (Rajakaski) 0400 489 609, sähköposti: rajakaski@rajakaski.fi

Myydään fysioterapiayrityksen irtaimisto ja etsitään jatkajaa

Tmi Fysio-Lymfa Ritva Hernetkoski on toiminut vuodesta 2001 fysio- ja lymfaterapeuttina Kirkkonummen Veikkolassa.Vakinaista asiakaskuntaa on ollut toiminnan ajan.Toiminta lopetettu kevällä 2020 eläkkeelle jäämisen vuoksi.

Kaikki käytössä olleet kalusteet ja laitteet on myyty. Vuokranantaja toivoo jatkajaa fysioterapiapalveluille.Vuokratila n 30 neliötä. Tila on Veikkolan keskustassa ensimmäisessä kerroksessa. Tilassa on erillinen odotushuone ja toimisto / hoitohuone. Samassa rakennuksessa on myös kosmetologi ja mahdollisesti myöhemmin kahvila ja majoituspalveluja.

Soita ja kysy lisää puh. 050 464 6661 tai laita s-postia ritva.hernetkoski@gmail.com

Kymen Aktiivikuntouksen (nykyinen Aktiivi) käytössä olleet laitteet nyt kaupan. Lisätietoja näistä antaa Sami Piipponen p. 0400 558744 tai sami.piipponen@mainosbuumi.fi

Katso kuvat laitteista:

https://tomppa.kuvat.fi/kuvat/Kuntoutuslaitteita+myyt%C3%A4v%C3%A4n%C3%A4+17.9.2020/