1000 toimipisteen metsästys – Kuntoutusyrittäjät

Hyvä Kuntoutusyrittäjä / Ammatinharjoittaja, liity nyt jäseneksi – voita 1000€ koulutusrahaa!

Kampanjan tavoitteena on tuhannen toimipisteen ylitys Suomen Kuntoutusyrittäjien jäsenkentässä.

Tuhannen jäsenen rajan on rikouduttua, kampanja päättyy ja arvomme uusien jäsenten kesken 1000 € koulutusedun Suomen Kuntoutuskouluttajat Oy:n koulutuksiin.

Yritys, joka rikkoo tuhannen jäsenen rajan, saa Holiday Club:in kylpyläloman kahdelle hengelle kahdeksi vuorokaudeksi. Voittajille ilmoitamme henkilökohtaisesti.

Suomen Kuntoutusyrittäjät ry on edunvalvontajärjestö ja yhteistyöverkosto, johon kuuluu yli 700 kuntoutuspalveluja tuottavaa yritystä, joilla on yli 900 toimipistettä eri puolilla Suomea. Valtaosa näistä yrityksistä on pieniä, 1 – 3 hengen yrityksiä, jotka tarjoavat lähipalveluja kotikuntansa asukkaille, työllistävät ja maksavat veronsa Suomeen. Toimialan yritykset ovat jo vuosikymmenien ajan tuottaneet lähipalveluna mm. vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluja.

Suomen Kuntoutusyrittäjät ry:n jäseninä on tällä hetkellä yrityksiä kuudesta eri terapeuttiryhmästä; fysio-, musiikki-, psyko-, puhe-, ravitsemus- ja toimintaterapeutteja.

Kuntoutusyrittäjä tarvitsee paljon tietoa:

Yrittäjyyteen liittyy paljon lainsäädäntöä, jonka oletetaan olevan yrittäjäksi ryhtyvän tiedossa. Kuntoutuspalveluja tuottavan yrittäjän on pysyttävä ajan tasalla mm. Valviran, aluehallintovirastojen, Kelan, verottajan, STM:n ja muiden ministeriöiden ja toimialaa ohjeistavien tahojen määräyksistä.

Me Kuntoutusyrittäjissä tiedotamme jäsenistöämme näistä velvoitteista ja lakiuudistuksista selkokielisesti. Lisäksi saat käytännönohjeita ja monipuolista koulutusta yritystoimintaasi sekä kaikkea edellä mainittua juridista neuvontaa.

Etua Suomen Kuntoutuskouluttajat Oy:n koulutuksista:

Suomen Kuntoutusyrittäjät ry:n omistama yhtiö Suomen Kuntoutuskouluttajat Oy tuottaa erittäin korkeatasoista ja arvostettua alan täydennyskoulutusta, jolla lisäät ammatillista osaamistasi. Lisäksi yhtiö tuottaa yrittäjyyskoulutusta sekä vuosittain järjestettävät Kuntoutusyrittäjä -päivät, joissa käsitellään toimialan yrittäjyyden ajankohtaisia teemoja.  Koulutusta on tarjolla koko yrityksesi henkilökunnalle. Kouluttajiksi hyväksymme ainoastaan alan parhaat kotimaiset ja ulkomaiset asiantuntijat. Koulutus on yrityksellesi verovähennyskelpoinen kulu ja siitä saa aina kirjallisen todistuksen, jota voi hyödyntää esim. kilpailutuksissa. Suurimpaan osaan koulutuksista Kuntoutusyrittäjien jäsenet pääsevät normaalihintaa edullisemmalla jäsenhinnalla. Tässä linkki koulutuskalenteriin

Innostu, onnistu ja menesty!

Suomen Kuntoutusyrittäjät ry:n jäsenet muodostavat keskenään aktiivisen verkoston. Rakentavassa ja innostavassa hengessä vaihdetaan kokemuksia ja ajatuksia – se voimaannuttaa yrittäjiä ja auttaa rohkeasti eteenpäin nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössämme. Verkostoitumisen tueksi olemme aktiivisia monissa somekanavissa.

Suomen Kuntoutusyrittäjät ry:stä saat vastauksia kysymyksiisi!

Saat käyttöösi oman toimialasi vankan kokemuksen sekä luotettavaa ja ajantasaista tietoa kuntoutusalan yritysten tämän päivän toimintaympäristöstä ja alan vaatimuksista.

Jäsenedut:

Puhelinneuvonta

– selkoa työntekijöiden palkkaukseen, neuvoja ja vinkkejä sopimusasioissa, lakineuvontaa

Jäsenyrittäjänä saat juridista ohjausta ja käytännön neuvoja yritystoimintaan liittyvissä asioissa. Voit soittaa pienissä ja suurissa mieltä askarruttavissa kysymyksissä. Lakimiesten puhelinneuvontapalvelu on jäsenetu.

Potilasasiamiespalvelu

Potilasasiamiespalvelu on merkittävä jäsenmaksuun sisältyvä jäsenetu. Jokaisella terveydenhuollon luvan saaneella yrityksellä on lain mukaan oltava potilasasiamies, jonka tiedot on ilmoitettava aluehallintovirastolle.

Tiedotuspalvelu

Kuntoutusyrittäjä-infoon kootaan alan uutiset, lainsäädäntömuutokset ja muut ajankohtaisasiat. Saat Kuntoutusyrittäjä-infon uutiskirjeenä sähköpostiisi. Yrittäjäinfot ovat luettavissa myös kotisivujemme www.kuntoutusyrittajat.fi  jäsenosiossa.

Sopimusmallit ja lomakkeet

Suomen Kuntoutusyrittäjät ry on tehnyt jäsenyritystensä käyttöön alan yritystoiminnassa tarvittavia sopimusmalleja ja lomakkeita (mm. työsopimusmalli ja ohjeet, ammatinharjoittajasopimusmalli, potilasrekisterilomakkeet, Tietoturvan omavalvontasuunnitelma ja Tietosuoja-informointi ja sopimusmallit).

Jäsenyrityksen yhteystiedot

Jäsenyritysten kaikkien toimipaikkojen yhteystiedot julkaistaan Suomen Kuntoutusyrittäjät ry:n kotisivuilla www.kuntoutusyrittajat.fi. Monet kuntoutusalan ammattilaiset ja asiakkaat etsivät alan palveluntarjoajaa verkosta.

Jäsenyys:

Voit liittyä Suomen Kuntoutusyrittäjät ry:n jäseneksi, jos yritykselläsi on yksityisestä terveydenhuollosta annetun lain mukainen lupa tai olet rekisteröitynyt terveydenhuollon itsenäiseksi ammatinharjoittajaksi. Jäsenet hyväksytään kirjallisten hakemusten perusteella. Linkki jäsenhakemukseen:

Jäsenmaksu 2019:

Yksinyrittäjä (ei työntekijöitä) 319,49 €, 2 henkilöä 465,78 €, 3 henkilöä ja enemmän: 465,78 € + 40,80 € / henkilö. Esimerkiksi 7 henkilön yrityksen jäsenmaksu lasketaan näin: 465,78 € + (5 x 40,80 €) eli yhteensä 669,78 €.  Jäsenmaksun voi maksaa joko yhdessä tai neljässä erässä.

Henkilömäärään lasketaan samalla y-tunnuksella olevien toimipisteiden yrityksen työtä tekevät yrittäjät sekä henkilökunta kokoaikaisiksi työntekijöiksi laskettuna. Esim. 2 puolipäiväistä työntekijää lasketaan yhdeksi kokopäiväiseksi.

Edunvalvonta on haastava juttu siksi se kannattaa ulkoistaa!

Tule mukaan aktiiviseen joukkoomme!

Liittymään pääset täällä