Jäsenyys

Yhteistyökumppanit

Image

Fennia ja Suomen Kuntoutusyrittäjät ry ovat rakentaneet kuntoutusalan yrittäjille sopivan vakuutuskokonaisuuden, Kuntoutusyrittäjän Vakuutusturvan, joka kattaa yrityksen omaisuuteen ja toimintaan liittyviä riskejä. Voit halutessasi täydentää Kuntoutusyrittäjän Vakuutusturvaa mm. yrityksen sairauskuluvakuutuksella ja ajoneuvojen vakuutusratkaisuilla  Lue lisää

Image

Acute on kuntoutusyksikön ja fysioterapialaitoksen tärkeä jokapäiväinen työkalu. Monipuoliset taustarekisterit ja jouheva käyttöliittymä helpottavat tietojen kirjaamista ja hallittavuutta. Acuteen on mahdollista liittää PhysioTools Online -ohjelmisto. Tällöin asiakaskohtaiset harjoitusohjelmat ovat helposti tarkasteltavissa Acuten kautta ilman, että käyttäjän tarvitsee kirjautua erikseen kahteen järjestelmään.

Image

Diarium on terapeuteille suunniteltu potilaskortisto- ja laskutusohjelma. Selainkäyttöinen sovellus toimii kaikilla päätelaitteilla (tietokone, älypuhelin, tablet-laite). Päivitykset ja varmuuskopiointi kuuluvat ylläpitopalveluun, ja ne tapahtuvat automaattisesti. Ohjelman käyttämiseen tarvitaan ainoastaan nettiselain ja verkkoyhteys.

Image

Fitra Oy on liikuntaan, hyvinvointiin ja lifestyleen keskittynyt sisällöntuotantoyhtiö sekä sportti- ja hyvinvointikirjojen kustantaja. Sisällöt palvelevat sekä kuluttajia että hyvinvoinnin ja liikunnan ammattilaisia sekä yrityksiä, liikuntatoimia ja yhdistyksiä. Fitra on julkaissut yli 100 hyvinvointi- ja liikuntakirjaa sekä tuottanut 500 artikkelia, 1000 blogipostausta sekä kymmeniä videotuotantoja. Fitra Oy on Trainer4Youn tytäryhtiö.

Image

Fysioline palvelee monipuolisesti liikunnan, kuntoutuksen ja hyvinvoinnin alueilla. Asiakkaitamme ovat sairaalat, hoito- ja kuntoutuslaitokset, fysioterapeutit sekä liikuntakeskukset ja apteekit. Sivuillamme voit tutustua tarjoamiimme tuotteisiin ja palveluihin sekä tilata tarvitsemasi tuotteet helposti suoraan yritykseesi.

Image

Suomen Kuntoutusyrittäjät ry:n jäsenyritykset voivat jäsenetuna vuokrata Ylläsjärvellä Kolarissa upeissa maisemissa sijaitsevan White Dream Centerin lomahuoneistoja normaalihintoja edullisemmin.