Koulutus

Kuntoutusyrittäjä 2018

Suomen Kuntoutusyrittäjät ry:n syyskauden suurin tapahtuma on kaikille kuntoutusalan yrittäjille ja ammatinharjoittajille suunnattu Kuntoutusyrittäjä 2018, joka järjestetään tänä vuonna Turussa. Paikkana on Holiday Club Caribia ja ajankohta 14.-15.9.2018 (pe-la).

Kuntoutusyrittäjä 2018 OHJELMAESITE

Image

Kuntoutusyrittäjä 2018 herkullinen avaus: Petri Rajaniemen REALITY CHECK Samasta veneestä moneen junaan!
Jos olet kuullut Petriä aiemmilla yrittäjäpäivillä, tiedät mitä on luvassa. Tai siis et tiedä: Itä-Pasilan profeetta pukee kutkuttavasti sanoiksi sen, minkä jo olemme melkein oivaltaneet. Kun profeetta on puhunut, on taas  helpompi hengittää ja suunnistaa eteenpäin – sotella tai ilman!

Pakko kuulla! Suomen Yrittäjien elinkeinoasioiden päällikkö Susanna Kallama on seurannut sote-uudistuksen kulkua niin pk-yrittäjien kuin kansalaisen silmin pitkin matkaa. Luvassa tilannekatsaus otsikolla ”Kaikki muuttuu – sotella tai ilman!” Susannan twiitti 26.6.2018: ”Nyppii, että lonkalta väitetään, että on huonosti valmisteltu. Ei ole. Väitän, että 99 % väittäjistä ei ole perehtynyt valmisteluun, jota on tehty vuosikymmen.”

Image
Image

Pysytään muutoksessa mukana! Perjantain 14.9. iltapäivässä haetaan buustia liiketoimintaan palvelumuotoilusta ja kilpailuetua ylivertaisesta asiakaskokemuksetsa Moona Kuukan ja…

Aapo Toivolan vauhdituksella. Hahmotetaan lisäksi asiakasprofiilit, opitaan ymmärtämään asiakkaan taustatekijät ja mietitään asiakkaan palvelupolku.

Image