Kumppanit

Kumppanit

Image

Fennia ja Suomen Kuntoutusyrittäjät ry ovat rakentaneet kuntoutusalan yrittäjille sopivan vakuutuskokonaisuuden, Kuntoutusyrittäjän Vakuutusturvan, joka kattaa yrityksen omaisuuteen ja toimintaan liittyviä riskejä. Voit halutessasi täydentää Kuntoutusyrittäjän Vakuutusturvaa mm. yrityksen sairauskuluvakuutuksella ja ajoneuvojen vakuutusratkaisuilla  Lue lisää

Image

Y-Koulu on yrittäjien oma koulutuskanava. Syyskaudella ilmestyy viisi koulutusta: Lisää myyntiä: Opi ja kehity (22.8.), Hinnoittele oikein – Mikä on paras hinta (19.9.), Yrittäjän vaaran paikat alussa (17.10.), Ole parempi esimies (14.11.), Tarjoa paras asiakaskokemus (12.12.).

Image

Acute on kuntoutusyksikön ja fysioterapialaitoksen tärkeä jokapäiväinen työkalu. Monipuoliset taustarekisterit ja jouheva käyttöliittymä helpottavat tietojen kirjaamista ja hallittavuutta. Acuteen on mahdollista liittää PhysioTools Online -ohjelmisto. Tällöin asiakaskohtaiset harjoitusohjelmat ovat helposti tarkasteltavissa Acuten kautta ilman, että käyttäjän tarvitsee kirjautua erikseen kahteen järjestelmään.

Image

Diarium on terapeuteille suunniteltu potilaskortisto- ja laskutusohjelma. Selainkäyttöinen sovellus toimii kaikilla päätelaitteilla (tietokone, älypuhelin, tablet-laite). Päivitykset ja varmuuskopiointi kuuluvat ylläpitopalveluun, ja ne tapahtuvat automaattisesti. Ohjelman käyttämiseen tarvitaan ainoastaan nettiselain ja verkkoyhteys.

Image

Tritanium Finland on tuonut markkinoille korkealaatuiset eXtend -kompressiotuotteet. Suomessa kehitellyt tuotteet on suunniteltu alun perin urheiluun, mutta hyödyt ovat olleet kiistattomia myös terapeuttisessa käytössä ja soveltuvat sekä ennaltaehkäisevään että hoitokäyttöön. Tutustu monipuoliseen tuotevalikoimaamme osoitteessa: www.tritaniumstore.fi Suomen Kuntoutusyrittäjät ry:n jäsenyritykset saavat jäsenkoodilla tuotteista 20 %:n alennuksen.