Kumppanit

Kumppanit

Image

Fennia ja Suomen Kuntoutusyrittäjät ry ovat rakentaneet kuntoutusalan yrittäjille sopivan vakuutuskokonaisuuden, Kuntoutusyrittäjän Vakuutusturvan, joka kattaa yrityksen omaisuuteen ja toimintaan liittyviä riskejä.

Vakuutus kattaa toimialan erityisriskejä perusturvaa laajemmin. Lue lisää

Image

Elo on asiakkaidensa omistama työeläkeyhtiö, joka huolehtii asiakasyritystensä työntekijöiden ja yrittäjien lakisääteisestä työeläketurvasta.

“Uskomme asiakkaidemme kasvuun ja siihen, että hyvinvoiva työyhteisö on yrityksen kasvun edellytys.”

Image

Acute on kuntoutusyksikön ja fysioterapialaitoksen tärkeä jokapäiväinen työkalu. Monipuoliset taustarekisterit ja jouheva käyttöliittymä helpottavat tietojen kirjaamista ja hallittavuutta. Acuteen on mahdollista liittää PhysioTools Online -ohjelmisto. Tällöin asiakaskohtaiset harjoitusohjelmat ovat helposti tarkasteltavissa Acuten kautta ilman, että käyttäjän tarvitsee kirjautua erikseen kahteen järjestelmään.

Image

Diarium on terapeuteille suunniteltu potilaskortisto- ja laskutusohjelma. Selainkäyttöinen sovellus toimii kaikilla päätelaitteilla (tietokone, älypuhelin, tablet-laite). Päivitykset ja varmuuskopiointi kuuluvat ylläpitopalveluun, ja ne tapahtuvat automaattisesti. Ohjelman käyttämiseen tarvitaan ainoastaan nettiselain ja verkkoyhteys.

Image

Tritanium Finland on tuonut markkinoille korkealaatuiset eXtend -kompressiotuotteet. Suomessa kehitellyt tuotteet on suunniteltu alun perin urheiluun, mutta hyödyt ovat olleet kiistattomia myös terapeuttisessa käytössä ja soveltuvat sekä ennaltaehkäisevään että hoitokäyttöön. Tutustu monipuoliseen tuotevalikoimaamme osoitteessa: www.tritaniumstore.fi Suomen Kuntoutusyrittäjät ry:n jäsenyritykset saavat jäsenkoodilla tuotteista 20 %:n alennuksen.

Image

Y-Koulu on yrittäjien oma koulutuskanava. Tutustu havainnollisiin videoihin, joilla mielenkiintoisia asiantuntijahaastateltavia.

Tähän mennessä käsiteltyjä aiheita mm. Lisää myyntiä: Opi ja kehity, Hinnoittele oikein – Mikä on paras hinta, Yrittäjän vaaran paikat alussa, Ole parempi esimies, Tarjoa paras asiakaskokemus.

Image

TÄYDENNYSKOULUTUSTA HYVÄLLÄ ASENTEELLA, SUURELLA INNOSTUKSELLA JA VAHVALLA KOKEMUKSELLA! Kuntoutuskouluttajat järjestää monipuolista ammatillista täydennyskoulutusta ja yrittäjäkoulutusta. Ammatillinen täydennyskoulutus on suunnattu kaikille, sekä yksityisellä, että julkisella puolella työskenteleville kuntoutuksen ammattilaisille. Yrittäjäkoulutuksessa keskitytään ajankohtaisiin alaa koskeviin teemoihin ja vahvistetaan kuntoutusyrittäjien osaamista.