Ainutlaatuinen kahvateippi fysio- ja lymfaterapiaan

6D Tape -kahvateippi on tarkoitettu fysio- ja lymfaterapiaan sekä aktiiviseen itsehoitoon. Fysio- ja lymfaterapeuttisten hoitojen lisäksi sen voi yhdistää myös hierontaan tai faskia-hoitoihin. Verenkierron parantaminen ja lymfajärjestelmän aktivoiminen 6D Tape -menetelmällä nopeuttaa paranemista myös hoitokertojen jälkeen tehtynä aktiivisena itsehoitona.

| MESSUT, Fysioterapia 2019


Tehokas keino nopeuttaa paranemista ja lievittää nivel- tai lihaskipua – voit käyttää myös kotona fysioterapian jälkeen

Monipuolinen: samaa menetelmää voi hyödyntää rasitusvammojen, turvotuksen, kireiden faskioiden tai arpikudoksen hoidossa

Etsitkö apua niskakipuun, selkäkipuun tai turvotukseen? Vaivaavatko lihaskivut tai mietitkö, mistä löytyisi tehokas hoito nivelten ongelmiin? 6D Tape -menetelmällä voit lievittää kipua tai laskea turvotusta aktivoimalla kehon omat paranemis- ja puhdistumismekanismit kahvatyöskentelyn avulla. Lisäksi 6D Tape -menetelmän avulla voidaan hoitaa arpikudosta kirurgisten toimenpiteiden jälkeen ja se sopii myös raskausarpien hoitoon. Se on myös tehokas mutta kivuton menetelmä rasitusvammojen, kuten tenniskyynärpään, golfkyynärpään ja rannekanavaoireyhtymän hoitoon. 6D Tape -menetelmällä voidaan käsitellä myös kireät faskiat.

6D Tape -kahvateipillä voidaan omahoitaa rasitusvammoja kuten golfkyynärpäätä. Teippiä aktivoidaan useita kertoja päivässä n.15 minuutin ajan kerrallaan nostamalla, kiertämällä, venyttämällä ja painamalla kahvoista.

6D Tape voidaan yhdistää fysio- ja lymfaterapeuttisiin laitehoitoihin, kuten 6D Action -hoitoon.

Nosta, kierrä, venytä ja paina – pidä iholla jopa kymmenen vuorokauden ajan

Mikä tekee 6D Tape -kahvateipistä erilaisen verrattuna kinesiologisiin teippeihin? Uudenlaisen työskentelytavan mahdollistavat sen ainutlaatuiset kahvat, joilla kudosta voidaan liikuttaa kuudessa eri liikesuunnassa. Kahvojen avulla kudosta voidaan nostaa, kiertää, venyttää ja painaa. Ihoystävällistä ja hengittävää 6D Tape -kahvateippiä voidaan pitää iholla jopa kymmenen vuorokautta ja sen kanssa voi käydä suihkussa, saunoa ja uida.

6D Tape eroaa perinteisistä kinesiologisista teipeistä myös muilla tavoin. On tärkeää, ettet venytä teippiä ennen iholle laittamista.

  • 6D Tape / Naqi / Medfit Fysioterapia 2019 -messuilla osastolla 36.
  • Katso Messukartta

 

 

Tule tutustumaan messuille Aulanko Areenalle 5.- 6.4.2019, osasto 36  (6D Tape / Naqi / Medfit), Tervetuloa.