Mitattu tieto auttaa tekemään oikeita valintoja

Firstbeat Hyvinvointianalyysi tunnistaa kehoa kuormittavat ja palauttavat tekijät.

| MESSUT, Fysioterapia 2018


Firstbeat Hyvinvointianalyysi on kolme vuorokautta kestävä sykevälimittaus, jonka avulla saat helposti ja luotettavasti selville, miten asiakkaasi todella voi. Hyvinvointianalyysi tuottaa tarkkaa ja yksilöllistä tietoa kuormittavista ja palauttavista tekijöistä ja auttaa löytämään tasapainon tekemisen ja levon välille. Lisäksi Hyvinvointianalyysi kertoo, millainen liikuntamuoto- ja taso on juuri sinun asiakkaallesi sopiva positiivisten terveysvaikutusten ja paremman kunnon saavuttamiseksi.

Hyvinvointianalyysi avaa ikkunan kehon toimintaan

Hyvinvointianalyysin taustalla on yli 20 vuoden tutkimustyö autonomisen hermoston toiminnasta sekä liikuntafysiologian, psykofysiologian ja psykologian tutkimusaloilta. Hyvinvointianalyysissa käytettävät tietokannat sisältävät tuhansia laboratoriotuloksia fysiologisista kehon toiminnoista kuten hengityksestä, energiankulutuksesta ja maksimaalisesta hapenottokyvystä. Firstbeatin menetelmillä on tehty yli 250 000 sykevaihteluun pohjautuvaa mittausta normaalissa arkielämässä.

Firstbeatin varatoimitusjohtaja Juho Tuppuraisen mukaan jokainen voi parantaa omaa jaksamistaan arkipäiväisillä valinnoilla.

– Hyvinvointianalyysi on kuin henkilökohtainen valmentaja, jonka avulla jokainen voi oppia, mikä stressaa ja palauttaa ja miten liikkua itselle sopivalla tavalla. Hyvinvointianalyysi tuottaa syvällistä ja helposti ymmärrettävää tietoa omien valintojen vaikutuksista ja motivoi siten pysyvien muutosten tekemiseen. Itsetuntemus ja oman tilanteen tietäminen mahdollistavat juuri niiden pienten, mutta silti niin tärkeiden elämäntapamuutosten toteuttamisen, Tuppurainen havainnollistaa.

Lue lisää: firstbeat.fi

Lue lisää Hyvinvointianalyysista

 

Firstbeat on vuonna 2002 perustettu kansainvälinen hyvinvoinnin, huippu-urheilun ja kuluttajatuotteiden parissa toimiva yritys, jonka kehittämä sydämen sykevälianalyysi auttaa parantamaan suorituskykyä ja hyvinvointia. Monitieteiseen tutkimukseen perustuva analyysi tuottaa henkilökohtaista tietoa stressistä, palautumisesta ja liikunnan vaikutuksista. Firstbeatin sykeanalytiikkaa hyödynnetään niin urheilumaailmassa, työelämässä kuin kymmenissä kuluttajatuotteissa.

Image