Hyvät fysioterapian ammattilaiset ja yhteistyökumppanit!

Huhtikuu tuo mukanaan jo perinteeksi muodostuneen Fysioterapia -tapahtuman, joka kokoaa yhteen lähes 300 fysioterapeuttia ympäri maata. Koulutuspäivien lisäksi tapahtuma tarjoaa alan messut – reilun 40 yhteistyökumppanin voimin – ja upean mahdollisuuden tutustua alan uusimpiin tuotteisiin ja palveluihin.

| MESSUT, Fysioterapia 2019


Elämme kuntoutusalan suurinta murrosta juuri nyt. Epävarmuuden lisäksi muutos tarjoaa hienon mahdollisuuden kehittyä ja kehittää omaa toimintaa. Kehittyminen vaatii aktiivista oman toiminnan arviointia, uusien mahdollisuuksien kartoitusta ja verkostoitumista. Uskon, että nimenomaan yhteistyö nousee merkittäväksi kilpailukykyä lisääväksi tekijäksi. Se mahdollistaa palvelutarjonnan kehittämisen ja luo uusia palveluita asiakkaille. Fysioterapia 2019 -messut ovat oiva tilaisuus uusien ideoiden löytymiseen ja verkostoitumiseen.

Tässä messulehdessä yhteistyökumppanit tuovat esille omaa palvelutarjontaansa – ja messuilla sitten lisää! Luvassa on paljon uusia tuotteita ja palveluita, joista ammattilaisten lisäksi hyötyvät ennen kaikkea asiakkaat.

Fysioterapia 2019 -messut kokoaa ammattilaiset yhteen – tervetuloa mukaan!

Katja