Mediteam palvelee sekä jälleenmyyjää että loppukäyttäjää

Mediteam Oy on vuodesta 2004 asti palvellut kuluttaja-asiakkaita jälleenmyyjien, yksityisten fysioterapiayritysten ja jalkaterapeuttien kautta. Jälleenmyyjille tarjottaviin tuoteryhmiin kuuluvat lääkinnälliset hoitosukat ja -hihat, tuet ja ortoosit, pienapuvälineet sekä patjat ja tyynyt.

| MESSUT, Fysioterapia 2018


Mediteamin jälleenmyyjäyrityksiä on tällä hetkellä lähes 250. Tavoitteenamme on saada jälleenmyyjistä koko Suomen kattava verkosto, jotta jokaisella suomalaisella on mahdollisuus saada palvelua läheltä kotiaan.

Mediteamin tunnuslause on Voi paremmin. Tuotteemme ja palvelumme on rakennettu niin, että ne tuottavat parempaa vointia nimenomaan loppukäyttäjälleen, mutta myös niiden toimittajille. Tämä on haaste, joka vaatii koko ajan kriittistä tarkastelua ja asiakkaiden kanssa vuoropuhelua, jotta voimme kehittää toimintaamme.

Tuotteiksi on valittu parhaat tuotteet luotettavilta toimittajilta. Tuotevalikoimamme on laaja, mutta jälleenmyyjät voivat valita itselleen sopivan tuotekokonaisuuden palveluitansa täydentämään. Uutuutena valikoimassa on Weelan ”kannettava kuntosali”, joka on tarkoitettu niin kuntoutukseen kuin treenaukseen. Weela on suomalainen innovaatio, johon pääset tutustumaan osastollamme.

Tilaukset voi tehdä kukin itselleen sopivimmalla tavalla: sähköisesti intranetistä, sähköpostitse, tekstiviestinä tai puhelimitse. Olemme aloittaneet maaliskuun alussa uuden sähköisen tilauskanavan testaamisen, joka tulee entisestään helpottamaan tuotteen valintaa sekä nopeuttaa tuotteen tilaus-toimitus -ketjua.

Jälleenmyyjän näkökulmasta toivomme, että yhteistyö Mediteamin kanssa auttaa jälleenmyyjää tarjoamaan asiakkailleen kokonaisvaltaisempaa hoitoa. Käytännössä tämä on tuonut uusia asiakkaita fysioterapiaan ja jalkojenhoitajalle/jalkaterapeutille. Tämä on koettu jälleenmyyjien keskuudessa tervetulleena kilpailutilanteen kiristyessä.

Tiedotukset kulkevat Mediteamin jälleenmyyjien oman intranetin kautta. Tämä auttaa pitämään tiedot ajan tasalla sekä auttaa uusia työntekijöitä pääsemään mukaan palveluntuottamiseen. Intranetin tunnuksien takaa löytyvät kaikki tuotevalinnassa tarvittavat lomakkeet ja ohjeet. Lisäksi jälleenmyyjien koulutuksiin ilmoittaudutaan intranetin kautta. Järjestämme myös avoimia koulutuksia, joihin kaikki ovat tervetulleita. Kysy lisää osastomme henkilökunnalta!

Tervetuloa tapaamaan meitä ohjelmalavan viereiselle osastollemme!

Raija Kanniainen, toimitusjohtaja
esh, lymfaterapeutti, ThM

Mediteam Oy on terveydenhuollon tuotteita ja palveluita toimittava yritys, joka perustettiin vuonna 1985. Asiakkaitamme ovat mm. sairaalat, hoito- ja hoivayksiköt, kuntoutuskeskukset, fysioterapiayritykset sekä yksityishenkilöt.