Omron E3 Intense -kivunlievittäjä

Terveydenhuollon ammattilaiset hyödyntävät kivun hoidossa lääkkeettömän kivunlievityksen menetelmiä.  Myös Käypä Hoito -suositus painottaa kivun hoidossa lääkkeetöntä kivunlievitystä kuten liikuntaa, terapeuttista harjoittelua, kognitiivisbehavioraalista terapiaa, kylmä- ja lämpöhoitoa sekä TENS-hoitoa.

| MESSUT, Fysioterapia 2019


Omron E3 Intense -kivunlievittäjä tuo terveydenhuollon ammattilaisten hyödyntämän TENS-teknologian myös kotikäyttöön. TENS-hoito (Transcutaneous Electrical Nerve Stimulation) perustuu ihon kautta tapahtuvaan sähköiseen stimulaatioon.  Laite lähettää pienitaajuisia sykäyksiä, jotka aktivoivat kehon omia kipuja lievittäviä mekanismeja. Hermojen ärsytys kipualueella katkaisee aivoihin lähtevän kipuviestin. Lisäksi laite vähentää kivuntunnetta vapauttamalla elimistöön endorfiineja ja lisäämällä verenkiertoa lihaksessa.

Omron E3 Intense -kivunlievittäjä helpottaa lihas- ja nivelkipua, ja sitä voi käyttää esim. selkään, polville ja niska-hartiaseudulle. Laitteen eri ohjelmista on helppo valita omiin tarpeisiin sopiva hoito-ohjelma ja tehotaso. Hoitoaika on 15 minuuttia.

  • Omron esittelyssä Fysioterapia 2019 -messuilla Berner Oy.n osastolla nro 29.
  • Katso Messukartta