Physiotools on nyt aina Premium

Tamperelaisessa Physiotoolsissa puhaltavat uudet tuulet. Ohjelmiston ulkoasun ja hakutoiminnon uudistuksesta on vierähtänyt yli vuosi, ja nyt yritys haluaa tarjota kaikille ohjelmiston käyttäjille pääsyn koko Physiotoolsin kattavaan sisältöön. Physiotools tarjotaan nyt uusille asiakkaille aina Premiumina, johon sisältyvät kaikki harjoitteet.

| MESSUT, Fysioterapia 2019


Physiotoolsin tilaukseen sisältyy myös mahdollisuus lähettää harjoitusohjelmia asiakkaan mobiilisovellus PT Momentumiin. Mobiilisovellus kannattaa ottaa aktiiviseen käyttöön, sillä se motivoi asiakasta harjoittelemaan säännöllisesti. Harjoitusohjelmien lähettäminen on hyvin yksinkertaista, ja tarvittaessa apua saa Physiotoolsin tuesta, tukikeskuksesta tai osallistumalla maksuttomiin etäkoulutuksiin.

Kuten moni on varmasti huomannut, Physiotoolsin harjoitesisältöön lisätään uusia harjoitteita melko tiheällä tahdilla. Yrityksen ammattilaiset tekevät jatkuvaa työtä uusien harjoitteiden suunnittelun, kuvausten ja tekstien kirjoittamisen parissa. Uudet harjoitteet myös kuvataan videoiksi ja pyritään kääntämään ainakin ruotsiksi, englanniksi ja saksaksi. Harjoite-ehdotuksia voi lähettää Physiotoolsiin vaikkapa ohjelman Palaute-sivun kautta.

Physiotoolsin tilaukseen sisältyy aina mobiilisovellus PT Momentum.

Tervetuloa Physiotoolsin osastolle nro 30 ja hakemaan parhaat vinkit Physiotoolsin käyttämiseen.

           

 

  • Physiotools Fysioterapia 2019 -messuilla osastolla 30.
  • Katso Messukartta

 

Physiotoolsiin on lisätty painonnostoharjoitteita, joissa mallina on fysioterapeutti, menestynyt painonnostaja ja valmentaja Jenni Puputti.