Terapeutin työtä tukeva mobilisaatio- ja manipulaatiopöytä

Suomalaisten asiantuntijoiden kehittämä, patentoitu Lojer Manuthera® 242 mobilisaatio- ja manipulaatiopöytä tukee terapeutin työtä parhaan diagnosoinnin ja hoidon tarjoamisessa potilaille.

| MESSUT, Fysioterapia 2018


Manuthera 242 on all-in-one-hoitopöytä vaativaan tutkimus- ja hoitotyöhön erilaisille manuaaliterapeuteille urheiluhierojasta naprapaatteihin,osteopaatteihin, OMT-fysioterapeutteihin, fysioterapeutteihin ja kiropraktikoihin.

Aivan uuteen tekniikkaan perustuvan  mobilisaatio- ja manipulaatiopöydän ominaisuudet – mm. multitraktio-ominaisuudet ja lukemattomat hoito- ja diagnosointimenetelmät mahdollistava rakenne ja toiminnallisuudet – tuovat terapeutin työskentelyyn täysin uuden ulottuvuuden.

Potilaan liikuttaminen terapeuttisesti ja anatomisesti tärkeisiin asentoihin tapahtuu mobilisaatio- ja manipulaatiopöydän avulla sulavasti ja äänettömästi. Liikehoidossa saavutetaan täydellinen kolmedimensionaalinen liike hyödyntämällä pöydän traktio-, fleksio-, lateraalifleksio- ja rotaatio-ominaisuuksia sekä painovoimaa. Pöydän muotoilu, kaksimoottorijärjestelmä ja täyslaakeroitu runko vähentävät terapeutin työn kuormittavuutta ja parantavat työergonomiaa.

Katso pöydän tekniset ominaisuudet tästä

Image
Lojerin Manuthera-hoitopöytä on ensimmäinen Fennia Prize -kilpailussa palkittu fysioterapia-alan tuote.

Lojer Oy palkittiin Fennia Prize -kilpailussa Manuthera-hoitopöydän immateriaalioikeuksien suojaamisesta tammikuun 2017 lopussa. IPR Excellence -palkinnon perusteluissa kiitettiin Lojerin tapaa suojata IRP-oikeudet monipuolisesti ja kansainvälisesti. Lojer sai samassa kilpailussa kunniamaininnan Manuthera-hoitopöydän innovatiivisesta tuotemuotoilusta ja edistyksellisestä teknisestä suunnittelusta.

Fennia Prize on suomalainen muotoilukilpailu, jossa palkitaan yrityksiä ja organisaatioita muotoilun esimerkillisestä käytöstä osana liiketoimintaa. Kilpailuun kuuluvan IPR-palkinnon jakaa Patentti- ja rekisterihallitus IPR-oikeuksien (Intellectual Property Rights) ansiokkaasta hyödyntämisestä. Lojerin Manuthera-hoitopöytä on ensimmäinen Fennia Prize -kilpailussa palkittu fysioterapia-alan tuote.

 

 

Olemme mukana Fysioterapia 2018 Messuilla Aulangon Areenalla 20.-21.4.2018 osastolla 4. Tervetuloa!