Yhdessä kuntoutusyrittäjiä turvaamassa

Tekijöiden takana

Miten omannäköinen elämä rakennetaan? Miten unelmat toteutetaan? Me Fenniassa uskomme siihen, että yhdessä pääsee pidemmälle kuin yksin. Me turvaamme elämäsi ja yrityksesi, ja sinä voit keskittyä omien unelmiesi toteuttamiseen. Jokaisella tulisi olla mahdollisuus tehdä töitä tavoitteidensa eteen ja elää omannäköistään elämää. Siksi me seisomme tekijöiden takana, tänään ja tulevaisuudessa.

Katso taustajoukkojen tunnelmat

| MESSUT, Fysioterapia 2019


Kuntoutusyrittäjälle suunnitellut ratkaisut

Fennia ja Suomen Kuntoutusyrittäjät ovat yhdessä suunnitelleet juuri omalle toimialallesi sopivan vakuutusratkaisun, Kuntoutusyrittäjän turvan. Se kattaa toimialasi erityisriskejä perusturvaa laajemmin. Elo on Fennian työeläkevakuutuskumppani. Suomalaisista yrityksistä joka kolmas ja yrittäjistä yli 40 % hoitaa työeläkevakuutuksensa Elossa. Yhdessä olemme mukana myös Fysioterapia 2019 -tapahtumassa.

Lue lisää eduistasi

Hyötytietoa työhyvinvoinnista ja ajankohtaisia ajatuksia yrittäjyydestä

Miten pitää huolta työkyvystä? Mikä auttaa jaksamaan töissä pidempään? Entä jos tarvitsen kuntoutusta? Elo järjestää omille asiakkailleen työhyvinvointikoulutuksia, joista saat eväitä työhyvinvoinnin edistämiseen ja työuran pidentämiseen. Voit lukea näistä aiheista Elon verkkosivuilta sekä Elomediasta, josta löydät myös kiinnostavia yrittäjätarinoita, käytännönläheisiä vinkkejä ja uusia näkökulmia arkeesi.

Lue lisää

 

 

  • Fennia Fysioterapia 2019 -messuilla osastolla 26.
  • Katso Messukartta