Fysi 2/2017: Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanimme Fysi-lehden numerossa 2/2017

Image

Fysioline palvelee monipuolisesti liikunnan, kuntoutuksen ja hyvinvoinnin alueilla. Asiakkaitamme ovat sairaalat, hoito- ja kuntoutuslaitokset, fysioterapeutit sekä liikuntakeskukset ja apteekit. Sivuillamme voit tutustua tarjoamiimme tuotteisiin ja palveluihin sekä tilata tarvitsemasi tuotteet helposti suoraan yritykseesi.

Image

Acute on nykyaikaisen kuntoutusyksikön ja fysioterapialaitoksen tärkeä jokapäiväinen työkalu. Monipuoliset taustarekisterit ja jouheva käyttöliittymä helpottavat tietojen kirjaamista ja hallittavuutta. Acuteen on mahdollista liittää PhysioTools Online -ohjelmisto. Tällöin asiakaskohtaiset harjoitusohjelmat ovat helposti tarkasteltavissa Acuten kautta ilman, että käyttäjän tarvitsee kirjautua erikseen kahteen järjestelmään.

Image

Diarium on terapeuteille suunniteltu potilaskortisto- ja laskutusohjelma. Selainkäyttöinen sovellus toimii kaikilla päätelaitteilla (tietokone, älypuhelin, tablet-laite). Päivitykset ja varmuuskopiointi kuuluvat ylläpitopalveluun, ja ne tapahtuvat automaattisesti. Ohjelman käyttämiseen tarvitaan ainoastaan nettiselain ja verkkoyhteys.

Image

Saga Spatech on tarjonnut parasta hyvinvointiin jo 40 vuoden ajan! Saga Spatech on fysikaalisen hoidon, hyvinvoinnin, hemmottelu- ja Spa -hoitojen asiantuntija. Yhdessä Saga Beautyn kanssa tarjoamme kalusteet, laitteet, hoito- ja myyntituotteet ja uusimmat hoidot. Meiltä saat asiantuntija-apua suunnitteluun ja markkinointiin, koulutuksen hoitoihin ja tuotemyyntiin sekä laitteet ja kalusteet leasing-vuokrauksella.

Image