Etäkuntoutus / – toiminnan käynnistäminen


28.01.2019

Kuntoutuskouluttajat
Nuijamiestentie 5 C
00400 Helsinki
Kartta sivun lopussa »

Oletko kiinnostunut etäkuntoutuksesta, tai juuri aloittanut?
Kuntoutuskouluttajat järjestää yhteistyössä Suomen Fysiogeriatria Oy:n kanssa koulutuspäivän, joka perehdyttää sinut aiheeseen.
Luvassa on käytännönläheinen koulutuspäivä kuntoutusalan ammattilaiselle. Koulutuksen käytyäsi sinulla on selkeät valmiudet etäkuntoutuksen käynnistämiseen.

Ohjelma: Etäkuntoutus Ohjelma 28.1.2019

Hinta:
Suomen Kuntoutusyrittäjät ry:n jäsenhinta 195 € + alv 24%, normaalihinta 225 € + alv 24%.

Ilmoittautuminen: https://fysi.crmieportal.com/public/events/162016

Kohderyhmä:
Kuntoutusalan ammattilaiset.

Lisätiedot: info@kuntoutuskouluttajat.fi tai puhelimitse Mari Visakko 0400-737 256, mari.visakko@kuntoutuskouluttajat.fi

Kouluttajat:
Pauliina Unkeri, fysioterapeutti, TtM, Koulutuskoordinaattori, Fysiogeriatria Oy
Pauliina Unkeri on toiminut sisällöntuottajana digitaalisessa ikääntyneiden ja muistisairaiden asiantuntijapalvelussa sekä tutkinut kuntoutujien kokemuksia etäteknologiasta. Hän luennoi ja kouluttaa hoitoalan sekä kuntoutuksen ammattilaisia. Unkeri on geriatrisen ja neurologisen kuntoutuksen erityisosaaja ja hänellä on yli 20 vuoden kokemus kuntoutusalalta.

Unkeri on ollut useissa ikääntyneiden kuntoutuksen kehittämisprojekteissa. Hänen kiinnostuksen kohteita ovat geriatrisen kuntoutuksen vaikuttavuuden kehittäminen ja ammattilaisten osaamisen vahvistaminen. Hän on innostunut ja innostava etäkuntoutuksen pioneeri. Etäkuntoutus ja digitaalisuus tarjoavat ammattilaisille uusia välineitä ja tapoja kuntoutuksen toteuttamiseen!

Juhani Saarinen, OTM, Asianajotoimisto Ismo Saarinen Ky

Arto Mikkola, Vivago

Erja Kantola, palvelupäällikkö VideoVisit Oy
Erja Kantola on etävastaanottopalveluiden ja virtuaalihoidon prosessien asiantuntija. Hänellä on vahva osaaminen visuaalisen kommunikaation ratkaisuista sekä palvelujen tuottamisen tehostamisesta etäteknologian keinoin. Erjalla on vankka kokemus etäpalveluiden käyttöönotosta ja palveluntuottajien sekä loppuasiakkaiden kokemuksista etäpalveluiden käytöstä.


Kartta latautuu...