GAS-menetelmän perusteet Helsinki


15.04.2019

Kuntoutuskouluttajat
Nuijamiestentie 5 C
00400 Helsinki
Kartta sivun lopussa »

Käytännönläheinen teemapäivä GAS-menetelmän käytöstä kaikille kuntoutusalan ammattilaisille:

Koulutuspäivässä käydään läpi GAS-menetelmän periaatteet ja harjoitellaan menetelmän mukaista tavoiteasettelua. Päivän jälkeen osaat hyödyntää GAS-menetelmää asiakkaan tavoitteiden asettamisessa.

GAS Teemapäivä, Ohjelma 15.4.2019

Palautteita edellisestä GAS-teemapäivästä:

“Moniammatillisuus oli hienoa ja piristävää. Kouluttajan kliininen kokemus näkyi. Yllätyin, miten hyvin hän oli perillä myös muiden ammattien sisällöistä ja haasteista oman alansa lisäksi. Olen iloinen osallistumisestani, sillä sain avun minulle vaikeisiin asioihin tai sellaisiin, joita en ollut ymmärtänyt. Nyt pystyn tekemään ensimmäiselle asiakkaalleni tavoitteet. Kiitos koulutuksesta, hyvin sujuneesta päivästä!”

“Koulutus oli selkeä, sopi loistavasti sellaisille, joilla ei aiempaa kokemusta GASsista ole. Itselläni aiempaa kokemusta on, joten asia sinänsä ei ollut minulle uutta, mutta toi ideoita ja luottamusta käyttää GAS-menetelmää. Hyvä koulutus, asia hyvin ja selkeästi tiivistetty. Tunnelma koulutuksessa hyvä, tehtiin ryhmässä, heiteltiin avoimesti kysymyksiä ja ideoita.”

“Koulutus ylitti odotukset. Loistava kouluttaja (kuunteleva ja rakentavaa palautetta antava). Ehkä GAS ei ole menetelmänä erityinen/kaikkiin tilanteisiin tarkoituksenmukainen mutta sen idean tavoitteiden asettamisesta kuntoutujan näkökulmasta koulutuksessa ymmärsin. Osallistujien moniammatillisuus toimi tässä hyvin ja oli antoisampaa, kuin jos osallistujat olisivat olleet vain omaa ammattikuntaa.”

Kouluttaja: Tarja Tittonen, lehtori, TAMK

Koulutuksen laajuus: 0,5 opintopistettä sisältäen lähiopetuspäivän sekä ennakkotehtävän

Koulutuksen hinta:
Suomen Kuntoutusyrittäjät ry:n jäsenhinta 195 € + alv 24 %
Normaalihinta 225 € + alv 24 %

Hinta sisältää lounaan ja kahvitarjoilut sekä opiskelumateriaalin.

 

Ilmoittautuminen:

Ilmoittautumislinkki: https://fysi.crmieportal.com/public/events/165017

Peruutusehdot:
Kuukautta ennen ensimmäistä koulutuspäivää peruutukset veloituksetta, sen jälkeisistä peruutuksista veloitamme 50 % koulutuksen kokonaishinnasta. Esteen sattuessa osallistujan voi vaihtaa maksutta. Ilman peruutusilmoitusta koulutuksesta pois jääneiltä veloitamme koulutuksen koko hinnan.

Lisätiedot:
Sähköpostitse info@kuntoutuskouluttajat.fi tai puhelimitse Riikka Östman p. 050 438 6862.


Kartta latautuu...