Lannerangan liikekontrolli: advanced testaus ja harjoitteet


04.04.2019

Scandic Aulanko
Aulangontie 93
Hämeenlinna
Kartta sivun lopussa »

UUSI KOULUTUSPÄIVÄ!

Selän liikekontrollin testit ovat hyvin vakiintuneet ja ne tunnetaan jo varsin hyvin. Kuitenkin monet edistyneemmät ja treenatummat potilaat osaavat jo perustestit, mutta selkä ei ole vielä riittävän hyvässä kunnossa esimerkiksi urheiluun. Tässä koulutuksessa perehdytään Hannu Luomajoen kirjaan Liike ja liikekontrollin häiriöt pohjautuen nk. Advanced testaukseen ja selän treenaukseen hyväkuntoisille asiakkaille ja urheilijoille. Koulutuksessa käydään läpi uudemmat testit, tematisoidaan kehonhahmotuskyvyn merkitys sekä harjoitteita näihin teemoihin. Koulutus soveltuu kaikille, jotka tuntevat jo perustestit ja ovat käyttäneet niitä työssään. Hannu on fysioterapian professori ja OMT terapeutti ja hän on julkaissut lukuisia tutkimuksia liittyen liikekontrollin ja selkäkipuun.

Huom, koulutuspäivän aikataulu klo 13.00-18.00.

 

Kohderyhmä:
Fysioterapeutit ja muut kuntoutusalan ammattilaiset.

Kouluttaja:
FT, ft, OMT, fysioterapian professori Hannu Luomajoki

Kouluksen laajuus:
0,3 op sisältäen 5 h koulutuksen ja itsenäisen opiskelun tehtävän

Lisätiedot:
Sähköpostitse info@kuntoutuskouluttajat.fi tai puhelimitse Katja Tonteri

Koulutuksen hinta: Suomen Kuntoutusyrittäjät ry:n jäsenhinta 140 € + alv 24 %, normaalihinta 160 € + alv 24 %. Hinta sisältää kahvitarjoilun sekä opiskelumateriaalit.

Peruutusehdot: Kuukautta ennen ensimmäistä koulutuspäivää peruutukset veloituksetta, sen jälkeisistä peruutuksista veloitamme 50 % koulutuksen kokonaishinnasta. Esteen sattuessa osallistujan voi vaihtaa maksutta. Ilman peruutusilmoitusta koulutuksesta pois jääneiltä veloitamme koulutuksen koko hinnan.

Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen koulutuskohtaisen linkin kautta: Lannerangan liikekontrolli, ilmoittautuminen 4.4.2019 koulutukseen

Professori Hannu Luomajoki on alun perin Rovaniemeltä kotoisin oleva OMT fysioterapeutti. Hän on asunut koko ammattiaikansa ulkomailla, Saksassa, Australiassa ja Sveitsissä. Hänen väitöskirjansa Kuopin yliopistoon käsitteli Liikkeenkontrollin dysfunktiota alaselkäkivun alaryhmänä. Hän toimii Zürichin korkeakoulun TULE-fysioterapian maisteriohjelman johtajana.

Image

Kartta latautuu...