Lihasenergiatekniikat, MET 1: alaselkä, lanneranka ja lantio


22.03.2019 - 24.03.2019

Fysios Oulu Kontinkangas
KIviharjunlenkki 7
Oulu
Kartta sivun lopussa »

Koulutukseen on yksi paikka vapaana! (5.3.2019)

Kolmipäiväinen tietopaketti käytännön fysioterapiaan sovellettavia tekniikoita!

Koulutuksessa keskitytään lannerangan, lantion ja ristiluun alueen tutkimiseen ja terapiaan ja opitaan löytämään alueen toimintahäiriöt palpaation ja erilaisten biomekaniikkaan perus­tuvien testien avulla.  Lisäksi käy­dään läpi tapausesimerkkejä ja päästään seuraamaan opettajan demonstraatiota käytännössä poti­lai­den diagnosoinnissa ja hoidois­sa. Koulutuksen käytyään fysiotera­peutti omaa valmiuden tutkia lantiokorin ja lannerangan toimin­ta­­häiriöitä sekä hoitaa kyseistä aluetta pääosin lihasenergia- ja pehmytkudostekniikoita käyttäen. Koulutuksen pääpaino on käytännön harjoittelussa ja mukaan saa run­saasti harjoitteita sekä terapiaan että omatoimiseen harjoitteluun sovellettavaksi. Kouluttajana Darren Higgins (UK), koulutuskieli englanti).

Ohjelma: Lihasenergiatekniikat MET, Osa I, 22. -24.3.2018, Oulu

Kouluttajat: Darren Higgins, ft (UK)

Koulutuksen laajuus: 3 lähipäivää (yht. 24 h)

Lisätiedot:
Sähköpostitse info@kuntoutuskouluttajat.fi  tai puhelimitse Katja Tonteri p. 040 551 4386

Hinta:
Suomen Kuntoutusyrittäjät ry:n JÄSENETU -hinta ( 3pv) 585 € + alv 24 %
Normaalihinta (3 pv) 825 € + alv 24 %
Hinta sisältää lounaat ja kahvitarjoilut sekä opiskelumateriaalit.

Peruutus:
Huom! Tässä koulutuksessa poikkeuksellisesti maksuton peruutusaika päättyy 31.1., jonka jälkeen tulleista peruutuksista veloitamme 50 % koulutuksen kokonaishinnasta.
Esteen sattuessa osallistujan voi vaihtaa maksutta. Ilman peruutusilmoitusta koulutuksesta pois jääneiltä veloitamme koulutuksen koko hinnan.

Ilmoittautuminen:
Linkki ilmoittautumiseen: Lihasenergiatekniikat, MET I, ilmoittautuminen

Kokemuksia koulutukesta: Olemme järjestäneet Lihasenergiatekniikat MET –koulutusta Suomessa vuodesta 2006 alkaen. Koulutus on saanut jatkuvasti erinomaiset palautteet:

”Mielenkiintoinen kokonaisuus, uusi näkökulma ja erinomainen kouluttaja! Paras koulutus, jossa olen tähän mennessä ollut!”

”Koko sisältö on erinomainen ja hyvin suunniteltu. Kouluttaja osaa selkeästi esittää asiat ja ohjata käytännön harjoitteet, vaikka kieli on englanti. Parhaimpia koulutuksia, joissa olen ikinä käynyt.”

”Helposti omaksuttavat tekniikat, joilla saa nopeasti muutoksia aikaiseksi, selkeä tutkimusprotokolla.”

Image

Kartta latautuu...