Tartu toimeen – asiakkaan tukeminen tehtävätyöskentelyyn


14.03.2019

Kuntoutuskouluttajat
Nuijamiestentie 5 C
00400 Helsinki
Kartta sivun lopussa »

Tartutaan toimeen!

Toimeen tarttumisen harjoittelu ja työskentelytaitojen vahvistuminen voi joskus olla parasta, mitä voimme asiakkaallemme tarjota. Ne auttavat häntä vahvistamaan pystyvyyden tunnetta, sinnikkyyttä, toipumiskykyä sekä kasvun asennetta. Niiden avulla voi niin päiväkotilapsi kuin huippuosaajaksi tähtäävä ammattilainenkin saavuttaa oman täyden potentiaalinsa. Näiden luonteenvahvuuksien avulla moni aikuisiällä vammautunut aikuinen sekä erityistä tukea tarvitseva koululainen on ponnistellut kohti omia tavoitteitaan huolimatta vammasta tai sairaudesta.

Toimeen tarttumisen taitoa tarvitaan silloin, kun motivaatio ei ole huipussaan, kun epämiellyttävät ajatukset ja tunteet kehottavat meitä luovuttamaan sekä silloin, kun toiminnan aikana tulee vastoinkäymisiä eteen. Toimeen tarttumiseen liittyy kyky ponnistella, pitää tarvittaessa taukoa ja jatkaa sen jälkeen. Se pitää sisällään onnistumisista iloitsemisen sekä myötätunnon itseä kohtaan silloin, kun kaikki ei sujunut suunnitelmien mukaan.

Tervetuloa Toimeen tarttumisenkoulutuspäivään tutkimaan sitä, miten toimeen tarttumisen asennetta voi vahvistaa osana kuntoutusta, työskentelit sitten lasten, nuorten tai aikuisten kanssa. Samoja keinoja voit hyödyntää omassa elämässäsi etenkin silloin, kun “homma tulisi hoitaa, vaikka se ei niin kivaa olisikaan”.

Tartu Toimeen Ohjelma 14.3.2019

 

Kouluttaja: Merja Tompuri, toimintaterapeutti, mindfulness-ohjaaja

Koulutuksen laajuus: 0,5 opintopistettä sisältäen lähiopetuspäivän sekä itsenäisen opiskelun tehtävän

Koulutuksen hinta:
Suomen Kuntoutusyrittäjät ry:n jäsenetuhinta 195 € + alv 24 %. Normaalihinta 245 € + alv 24 %
Hinta sisältää lounaan ja kahvitarjoilut sekä opiskelumateriaalin.

Ilmoittautuminen:

Ilmoittautumislinkki: https://fysi.crmieportal.com/public/events/161303

Peruutusehdot:
Kuukautta ennen ensimmäistä koulutuspäivää peruutukset veloituksetta, sen jälkeisistä peruutuksista veloitamme 50 % koulutuksen kokonaishinnasta. Esteen sattuessa osallistujan voi vaihtaa maksutta. Ilman peruutusilmoitusta koulutuksesta pois jääneiltä veloitamme koulutuksen koko hinnan.

Lisätiedot:
Sähköpostitse info@kuntoutuskouluttajat.fi tai puhelimitse Riikka Östman p. 050 438 6862.


Kartta latautuu...