Tietoa meistä

Mitä on Kuntoutusyrittäjät?

Suomen Kuntoutusyrittäjät on kuntoutusalan yrittäjien oma verkosto ja järjestö!

Yrittäjänä olet tervetullut varsinaiseksi jäseneksi. Jos et ole vielä yrittäjä, tai opiskelet vasta alalle, voit tulla ulko- tai opiskelijajäseneksi Kuntoutusyrittäjiin.

Puolustamme kuntoutusta, sekä yrittäjyyttä:

  1. Vaikutamme valtakunnallisesti ja alueilla, että kuntoutuspalveluja voi tuottaa kuntalaisille.
  2. Lisäämme kuntoutuksen tunnettuutta ja hyötyjä ihmisille.
  3. Edistämme kuntoutusyritysten ammatillista sekä yrittäjyysosaamista, ja tarjoamme verkoston eri terapia-alojen ammattilaisille.

Kuntoutusyrittäjillä on noin 650 kuntoutuspalveluja tuottavaa jäsenyritystä. Näillä yrityksillä on noin 1000 toimipistettä eri puolilla Suomea. Valtaosa yrityksistä on pieniä, 1-3 hengen yrityksiä. Ne tarjoavat lähipalveluja oman kuntansa asiakkaille ja työllistävät kuntoutusalan ammattilaisia.

Neuvonta, potilasasiamies ja malliasiakirjat!

Tarjoamme käyttöösi mallipohjat terapiasopimuksiin, työ- ja alihankintasopimuksiin, tietosuojaan ja moneen muuhun. Jäsenmaksuun kuuluu myös mahdollisuus saada maksutta potilasasiamies yrityksellesi. Pidämme sinut ajan tasalla kuntoutus-, laki, ja yrittäjyysasioista uutiskirjein, webinaareilla sekä Kuntoutusyrittäjät-forum-Facebook-ryhmässä.

Kuntoutusyrittäjät vaikuttaa esimerkiksi tekemällä lainmuutoksia ja aloitteita. Annamme säännöllisesti lausuntoja ministeriöille ja eduskunnalle sekä kuntiin kuntayhtymiin ja Kelaan eri väyliä pitkin. Vaikuttamisella edistämme kuntoutusalan arvonantoa ja asiakkaan pääsyä palveluihin ja oikeutta valita terapeuttinsa.

Vaikuttamisessa tuomme esiin yrityksissä olevaa korkeatasoista terveydenhuollon ammatillista osaamista, jota hyödynnetään asiakkaan parhaaksi. Meidän kuntoutusyrityksissämme tehdään työtä kaiken ikäisten ihmisten työ- ja toimintakyvyn ylläpitämiseksi ja edistämiseksi. Lähes jokaisessa Suomen kunnassa on kuntoutuspalveluja tuottava yritys – useassa kunnassa montakin!

 Yhdessä olemme vahvempia!

Kuntoutusyrittäjien jäsenet muodostavat aktiivisen verkoston. Rakentavassa ja innostavassa hengessä vaihdetaan kokemuksia ja ajatuksia – se voimaannuttaa yrittäjiä, ja auttaa rohkeasti eteenpäin nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössämme.

Toimintaympäristön muutoksessa kuntoutuksen ammattilaisia tarvitaan aina. Yhdessä olemme vahvempia. Moniammatillista kuntoutusta tarvitaan – me teemme vaikuttavaa työtä aina asiakkaan parhaaksi.

Kuntoutusyrittäjät työskentelevät asiakkaan arjen ympäristöissä. Suomen Kuntoutusyrittäjät ry:n jäsenistöön kuuluu tällä hetkellä ammatinharjoittajia ja yrityksiä vähintään kuudesta eri terapeuttiryhmästä.

Tule mukaan joukkoomme, ja hyödynnä ennakkoale!

  1. Tule jäseneksi!
  2. Tapahtumamme ja tilaisuutemme
  3. Kotisivut
  4. Minkä puolesta vaikutamme

Sähköpostiosoite: info@kuntoutusyrittajat.fi

Puhelinnumero: 050 550 3488

Katso jäsenluettelomme täältä

Ketä olemme – Kuntoutusyrittäjien Satu ja Juhani