Jäsenet

Liity jäseneksi meille!

Jäsenyrityksemme löydät Yhteystiedot-kohdasta

Kuntoutusyrittäjä tarvitsee paljon tietoa

Yrittäjyyteen ja etenkin terveyspalveluyrittäjyyteen liittyy paljon lainsäädäntöä, jonka oletetaan olevan yrittäjäksi ryhtyvän tiedossa. Kuntoutuspalveluja tuottavan yrittäjän on pysyttävä ajan tasalla mm. Valviran, Aluehallintoviraston, Kelan, Verohallinnon, STM:n ja muiden toimialaa ohjeistavien tahojen määräyksistä. Kuntoutusyrittäjät on olemassa tiedottaakseen jäsenistöään näistä velvoitteista ja lakiuudistuksista selkokielisesti. Lisäksi yrittäjät saavat käytännön ohjeita ja koulutusta yritystoimintaansa sekä monipuolista juridista neuvontaa, sekä mahdollisuuden verkostoitua muiden yrittäjien kesken.

Vaikutamme myös yhteiskunnassa, että lainsäädäntö, ohjeet ja niiden tulkinta toteutuu Suomessa sellaisena, että yrittäjyys on mahdollinen ja mielekäs tapa ansaita leipänsä yrittäjyyttä harkitsevalle kuntoutusammattilaisille.

Innostu, onnistu ja menesty!

Kuntoutusyrittäjien jäsenet muodostavat aktiivisen verkoston. Rakentavassa ja innostavassa hengessä vaihdetaan kokemuksia ja ajatuksia – se voimaannuttaa yrittäjiä, ja auttaa rohkeasti eteenpäin nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössämme.

Toimintaympäristön jatkuvassa muutoksessa kuntoutuksen ammattilaisia tarvitaan aina. Yhdessä olemme vahvempia. Moniammatillista kuntoutusta tarvitaan – me teemme vaikuttavaa työtä aina asiakkaan parhaaksi.

Kuntoutusyrittäjät työskentelevät asiakkaan arjen toimintakyvyn ympärillä ja ympäristöissä. Suomen Kuntoutusyrittäjät ry:n jäsenistöön kuuluu tällä hetkellä ammatinharjoittajia ja yrityksiä vähintään kuudesta eri terapeuttiryhmästä.

Tule mukaan joukkoomme!

Millaista työtä teemme kuntoutusalan yrittäjien puolesta? Yritimme avata asiaa videolle. Vasemmalla toiminnanjohtaja Satu Grekin ja oikealla lakimiehemme ja arvostetuin jäsenpalvelumme Juhani Saarinen.

Jäseneksi liittyminen

Suomen Kuntoutusyrittäjät ry:n varsinaisiksi jäseniksi pääsevät:

  • Aluehallintovirastolle itsenäisen ammatinharjoittajan ilmoituksen tehneet ammatinharjoittajat sekä
  • Terveydenhuollon aluehallintoviraston tai Valviran toimiluvalliset palveluntuottajat

Jäsenet hyväksyy kirjallisten jäsenhakemusten perusteella Suomen Kuntoutusyrittäjät ry:n hallitus.

Yhdistyksen ulkojäseneksi pääsevät muutkin! Ulkojäseniksi voidaan hyväksyä muut yhdistyksen tavoitteista ja toiminnasta kiinnostuneet yhteisöt, ammatinharjoittajat tai muu henkilöt.

TÄYTÄ JÄSENHAKEMUS JO TÄNÄÄN!

https://fysi.crmieportal.com/public/events/151001

Opiskelijajäsenyys

  • Henkilö, joka opiskelee kuntoutusalaa, eikä vielä täytä varsinaisen jäsenyyden ehtoja. 
  • Opiskelijajäsenmaksu 39 € / vuosi. Maksu alkaa siitä, kun liittyy.
  •  Opiskelijajäsenhakemus

Jäsenmaksu 2021

Suomen Kuntoutusyrittäjät ry:n jäsenmaksu on porrastettu yrityksen henkilökunnan määrän mukaan (yrittäjät + työntekijät jäsenyrityksessä ja sivutoimipisteissä yhteensä). Jäsenmaksun voi suorittaa yhdessä tai neljässä erässä. Neljässä erässä maksettaessa kuhunkin erälaskuun lisätään 5 euron laskutuslisä. Varsinaisen jäsenyyden ja ulkojäsenyyden jäsenmaksut ovat samat. 

Jäsenmaksu € / vuosi 2021

  • Yksinyrittäjä (ei työntekijöitä) 339 €.
  • 2 henkilöä 492 €.
  • 3 henkilöä ja enemmän: 492 € + 46 € / henkilö jne.

Vuodesta on kulunut jo yli puolet. Tarjoamme jäsenyyden  koko loppuvuodeksi 1/3 jäsenmaksulla, eli esimerkiksi yksinyrittäjälle 113 €/loppuvuosi.

Henkilömäärään lasketaan samalla y-tunnuksella olevien toimipisteiden yrityksen työtä tekevät yrittäjät sekä henkilökunta kokoaikaisiksi työntekijöiksi laskettuna. Esim. 2 puolipäiväistä työntekijää lasketaan yhdeksi kokopäiväiseksi. 

Yrityksessä toimivia ammatinharjoittajia ei lueta mukaan henkilökunnan määrään. Ammatinharjoittajat ovat lämpimästi tervetulleita liittymään jäseniksi suoraan!

Seniorijäsenyys

  • Henkilö, joka on ollut Kuntoutusyrittäjien jäsenyrittäjänä ja lopettanut yritystoiminnan.
  • Seniorijäsenmaksu 39 € / vuosi 2021

Lisätietoja saat sähköpostitse info@kuntoutusyrittajat.fi  tai puhelimitse 050 550 3488.