Jäsenet

Liity jäseneksi

Kuntoutusyrittäjä tarvitsee paljon tietoa

Yrittäjyyteen ja etenkin terveyspalveluyrittäjyyteen liittyy paljon lainsäädäntöä, jonka oletetaan olevan yrittäjäksi ryhtyvän tiedossa. Kuntoutuspalveluja tuottavan yrittäjän on pysyttävä ajan tasalla mm. Valviran, Aluehallintoviraston, Kelan, verottajan, STM:n ja muiden toimialaa ohjeistavien tahojen määräyksistä. Kuntoutusyrittäjien tehtävä on tiedottaa jäsenistöään näistä velvoitteista ja lakiuudistuksista selkokielisesti. Lisäksi yrittäjät saavat käytännön ohjeita ja koulutusta yritystoimintaansa sekä monipuolista juridista neuvontaa.

Innostu, onnistu ja menesty!

Suomen Kuntoutusyrittäjät ry:n jäsenet muodostavat keskenään aktiivisen verkoston.  Rakentavassa ja innostavassa hengessä vaihdetaan kokemuksia ja ajatuksia – se voimaannuttaa yrittäjiä ja auttaa rohkeasti eteenpäin nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössämme.

Toimintaympäristön jatkuvasta muutoksesta riippumatta kuntoutuksen ammattilaisia tarvitaan aina. Yhdessä olemme vahvempia. Moniammatillista kuntoutusta tarvitaan – me teemme vaikuttavaa työtä aina asiakkaan parhaaksi.

Kuntoutusyrittäjät työskentelevät asiakkaan arjen toimintakyvyn ympärillä ja ympäristöissä. Suomen Kuntoutusyrittäjät ry:n jäsenistöön kuuluu tällä hetkellä ammatinharjoittajia ja yrityksiä viidestä eri terapeuttiryhmästä.

Tule mukaan joukkoomme!

Jäseneksi liittymisen ehdot

Suomen Kuntoutusyrittäjät ry:n varsinaisiksi jäseniksi voivat päästä:

  • Aluehallintovirastolle itsenäisen ammatinharjoittajan ilmoituksen tehneet ammatinharjoittajat sekä
  • Terveydenhuollon aluehallintoviraston tai Valviran toimiluvalliset palveluntuottajat

Jäsenet hyväksyy kirjallisten jäsenhakemusten perusteella Suomen Kuntoutusyrittäjät ry:n hallitus. Yhdistyksen ulkojäseneksi voidaan hyväksyä muut yhdistyksen tarkoitusperistä kiinnostuneet yhteisöt, ammatinharjoittajat tai muu henkilöt.

JÄSENHAKEMUS

https://fysi.crmieportal.com/public/events/151001

Image

Jäsenmaksu 2020

Suomen Kuntoutusyrittäjät ry:n jäsenmaksu on porrastettu laitoksen henkilökunnan määrän mukaan (yrittäjät + työntekijät jäsenyrityksessä ja sivutoimipisteissä yhteensä). Jäsenmaksun voi suorittaa yhdessä tai neljässä erässä. Neljässä erässä maksettaessa kuhunkin erälaskuun lisätään 5 euron laskutuslisä. Varsinaisen jäsenyyden ja ulkojäsenyyden jäsenmaksut ovat samat.

Jäsenmaksu € / vuosi

  • Yksinyrittäjä (ei työntekijöitä) 335,50 €. 1.7.2020 alkaen 50%  eli 167,75 €.
  • 2 henkilöä 489,10 €. 1.7.2020 alkaen 50% eli 244,55 €
  • 3 henkilöä ja enemmän: 489,10 € + 42,80 € / henkilö. 1.7.2020 alkaen 50% eli 244,55 € + 21,40 €/henkilö

Henkilömäärään lasketaan samalla y-tunnuksella olevien toimipisteiden yrityksen työtä tekevät yrittäjät sekä henkilökunta kokoaikaisiksi työntekijöiksi laskettuna. Esim. 2 puolipäiväistä työntekijää lasketaan yhdeksi kokopäiväiseksi.

Seniorijäsenyys

  • Henkilö, joka on ollut Kuntoutusyrittäjien jäsenyrittäjänä ja lopettanut yritystoiminnan.
  • Seniorijäsenmaksu 36,87 € / vuosi.

Lisätietoja saat sähköpostitse info@kuntoutusyrittajat.fi  tai puhelimitse 050 550 3488.