Liity jäseneksi!

Meitä on jo yli 1 100 – tule mukaan innostumaan, onnistumaan ja menestymään!

Yhteiskunta, kuntoutuksen kenttä ja yrityksille asetetut lainsäädännölliset vaatimukset muuttuvat nopeasti. Tästä riippumatta kuntoutuksen ammattilaisia tarvitaan aina.

Kuntoutusyrittäjien jäseninä on ammatinharjoittaja ja yrityksiä eri terapia-aloilta ympäri Suomen. Jäsenet tekevät vaikuttavaa työtä arjen toimintakyvyn ympärillä, aina asiakkaan parhaaksi.

Nyt jokainen jäsenyyttä toiselle yrittäjälle suositellut saa meiltä suosittelulahjaksi 50 euron alennuksen Suomen Kuntoutuskouluttajien koulutuksista! Edun voi käyttää koulutuksiin, joihin on ilmoittauduttu vuoden 2024 aikana.

Liittymällä jäseneksi hyväksyt Kuntoutusyrittäjien säännöt ja arvot. Samalla lomakkeella voit liittyä varsinaiseksi jäseneksi, ulkojäseneksi tai opiskelijajäseneksi.

Liity mukaan ja ota hyöty irti jäseneduista, koulutuksista ja tapahtumista!

Liity jäseneksi tästä! 

Jäsenetuihin voit tutustua tarkemmin täällä. 

Varsinainen jäsen

Varsinaisiksi jäseniksi hyväksytään yksityiset elinkeinoharjoittajat ja yhteisöt, jotka ovat sote-valvontalain nojalla oikeutettuja tuottamaan terveydenhoito-, ja/tai kuntoutuspalveluita.

Jäsenet hyväksyy jäsenhakemusten perusteella Suomen Kuntoutusyrittäjät ry:n hallitus.

Ulkojäsen

Ulkojäseniksi voidaan hyväksyä muut yhdistyksen toiminnasta kiinnostuneet yhteisöt, järjestöt, ammatinharjoittajat tai muut henkilöt. Ulkojäsenellä ei ole äänioikeutta Kuntoutusyrittäjien vuosikokouksessa.

Ulkojäsenen jäsenmaksu määritellään samoin kuin varsinaisen jäsenen.

Opiskelijajäsen

  • Henkilö, joka opiskelee kuntoutusalaa, eikä vielä täytä varsinaisen jäsenyyden ehtoja
  • Opiskelijan jäsenmaksu 49 €/vuosi
  • Opiskelijajäsenyyteen kuuluvat lakimiespalvelut (esim. oman yrityksen perustamisessa), uutiskirje ja muut tiedotusedut
  • Opiskelijajäsenenä saat myös alennuksia tapahtumien jäsenhinnasta sekä tietyistä Suomen Kuntoutuskouluttajat Oy:n koulutuksista
  • Esite opiskelijajäsenelle

Seniorijäsen

  • Henkilö, joka on ollut Kuntoutusyrittäjien varsinainen jäsen ja lopettanut yritystoiminnan
  • Seniorijäsenmaksu 49 €/vuosi
  • Seniorijäsenyydestä voit ottaa yhteyttä osoitteeseen info@kuntoutusyrittajat.fi.

Jäsenmaksut vuonna 2024:

Yksinyrittäjä (ei työntekijöitä) 359 €

2 henkilön yritys 529 €

3 henkilön yritys tai enemmän 529 € + 49 €/henkilö

Jäsenmaksu on vuosimaksu yhdeksi vuodeksi. Jäsenmaksun voi maksaa joko yhdessä tai neljässä erässä. Eräjäsenmaksulaskuihin lisätään 5 euron laskutuslisä. Erääntyneisiin jäsenlaskuihin lisätään 10 euron huomautusmaksu.

Henkilömäärään lasketaan saman y-tunnuksen alla kuntoutustyötä tekevät yrittäjät sekä henkilökunta kokoaikaisina työntekijöinä laskettuna. Esim. kaksi puolipäiväistä työntekijää lasketaan yhdeksi kokopäiväiseksi. Ammatinharjoittajia ei lueta henkilökunnan määrään, vaan he ovat tervetulleita liittymään jäseneksi suoraan.

Jäsenmaksu on enimmillään 5 000 euroa vuodessa yhdeltä y-tunnukselta.

Yritystoiminnan keskeyttämisen vaikutus yksinyrittäjän jäsenmaksuun: Yksinyrittäjän jäsenmaksuun voidaan antaa 50% alennus, jos yritystoiminnan keskeytymisestä on ilmoitettu Kuntoutusyrittäjien toimistoon ennen jäsenmaksulaskun eräpäivää. Hyväksyttäviä syitä keskeytysalennukseen ovat esimerkiksi perhevapaa tai opiskelu.