Liity jäseneksi!

Meitä on jo yli 1000 – tule mukaan innostumaan, onnistumaan ja menestymään!

Yhteiskunta, kuntoutuksen kenttä ja yrityksille asetetut lainsäädännölliset vaatimukset muuttuvat nopeasti. On julkisten hankintojen kilpailutuksia, pandemioita, digitalisaatiota ja vaikuttavuuden mittaamiseen kohdistuvia vaatimuksia.

Tästä riippumatta kuntoutuksen ammattilaisia tarvitaan aina. Yhdessä olemme vahvempia!

Suomen Kuntoutusyrittäjät ry:n jäsenet muodostavat keskenään aktiivisen verkoston, joka todistaa, että moniammatillista kuntoutusta tarvitaan. Kuntoutusyrityksissä tehdään vaikuttavaa työtä arjen toimintakyvyn ympärillä, aina asiakkaan parhaaksi. Kuntoutusyrittäjien jäseninä on ammatinharjoittajia ja yrityksiä eri terapia-aloilta ympäri Suomen.

Lisäksi jokainen jäsenyyttä toiselle yrittäjälle suositellut saa meiltä suosittelulahjaksi 50 euron alennuksen Suomen Kuntoutuskouluttajien koulutuksista! Edun voi käyttää koulutuksiin, joihin on ilmoittauduttu vuoden 2023 aikana.

Liity mukaan ja ota hyöty irti jäseneduista, koulutuksista ja tapahtumista!

Varsinainen jäsen

Varsinaisiksi jäseniksi hyväksytään:

  • Aluehallintovirastolle itsenäisen ammatinharjoittajan ilmoituksen tehneet ammatinharjoittajat
  • Terveydenhuollon aluehallintoviraston tai Valviran toimiluvalliset palveluntuottajat

Jäsenet hyväksyy jäsenhakemusten perusteella Suomen Kuntoutusyrittäjät ry:n hallitus.

Liity jäseneksi tästä

Ulkojäsen

Ulkojäseniksi voidaan hyväksyä muut yhdistyksen toiminnasta kiinnostuneet yhteisöt, järjestöt, ammatinharjoittajat tai muut henkilöt. Ulkojäsenellä ei ole äänioikeutta Kuntoutusyrittäjien vuosikokouksessa.

Ulkojäsenen jäsenmaksu määritellään samoin kuin varsinaisen jäsenen.

Opiskelijajäsen

  • Henkilö, joka opiskelee kuntoutusalaa, eikä vielä täytä varsinaisen jäsenyyden ehtoja
  • Opiskelijan jäsenmaksu 39 €/vuosi
  • Opiskelijajäsenyyteen kuuluvat lakimiespalvelut (esim. oman yrityksen perustamisessa), uutiskirje ja muut tiedotusedut
  • Opiskelijajäsenenä saat myös alennuksia tapahtumien jäsenhinnasta sekä tietyistä Suomen Kuntoutuskouluttajat Oy:n koulutuksista
  • Esite opiskelijajäsenelle

Liity opiskelijajäseneksi tästä
Luethan täyttöohjeet tarkkaan! Erityisesti missä muodossa puhelinnumero syötetään. Jos lomake ei mistä tahansa syystä toimi, lähestythän meitä sähköpostitse info@kuntoutusyrittajat.fi

Seniorijäsen

  • Henkilö, joka on ollut Kuntoutusyrittäjien varsinainen jäsen ja lopettanut yritystoiminnan
  • Seniorijäsenmaksu 39 €/vuosi
  • Seniorijäsenyydestä voit ottaa yhteyttä osoitteeseen info@kuntoutusyrittajat.fi.

Jäsenmaksut vuonna 2023:

Yksinyrittäjä (ei työntekijöitä) 339 €

2 henkilön yritys 492 €

3 henkilön yritys tai enemmän 492 € + 46 €/henkilö

Jäsenmaksu on vuosimaksu yhdeksi vuodeksi. Jäsenmaksun voi maksaa joko yhdessä tai neljässä erässä. Eräjäsenmaksulaskuihin lisätään 5 euron laskutuslisä. Erääntyneisiin jäsenlaskuihin lisätään 10 euron huomautusmaksu.

Henkilömäärään lasketaan saman y-tunnuksen alla työtä tekevät yrittäjät sekä henkilökunta kokoaikaisina työntekijöinä laskettuna. Esim. kaksi puolipäiväistä työntekijää lasketaan yhdeksi kokopäiväiseksi. Ammatinharjoittajia ei lueta henkilökunnan määrään, vaan he ovat tervetulleita liittymään jäseneksi suoraan.