Jäsenyys

Liity jäseneksi

Kuntoutusyrittäjä tarvitsee paljon tietoa

Yrittäjyyteen ja etenkin terveyspalveluyrittäjyyteen liittyy paljon lainsäädäntöä, jonka oletetaan olevan yrittäjäksi ryhtyvän tiedossa. Kuntoutuspalveluja tuottavan yrittäjän on pysyttävä ajan tasalla mm. Valviran, Aluehallintoviraston, Kelan, verottajan, STM:n ja muiden toimialaa ohjeistavien tahojen määräyksistä. Kuntoutusyrittäjien tehtävä on tiedottaa jäsenistöään näistä velvoitteista ja lakiuudistuksista selkokielisesti. Lisäksi yrittäjät saavat käytännön ohjeita ja koulutusta yritystoimintaansa sekä monipuolista juridista neuvontaa.

Innostu, onnistu ja menesty!

Suomen Kuntoutusyrittäjät ry:n jäsenet muodostavat keskenään aktiivisen verkoston.  Rakentavassa ja innostavassa hengessä vaihdetaan kokemuksia ja ajatuksia – se voimaannuttaa yrittäjiä ja auttaa rohkeasti eteenpäin nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössämme.

Toimintaympäristön jatkuvasta muutoksesta riippumatta kuntoutuksen ammattilaisia tarvitaan aina. Yhdessä olemme vahvempia. Moniammatillista kuntoutusta tarvitaan – me teemme vaikuttavaa työtä aina asiakkaan parhaaksi.

Kuntoutusyrittäjät työskentelevät asiakkaan arjen toimintakyvyn ympärillä ja ympäristöissä. Suomen Kuntoutusyrittäjät ry:n jäsenistöön kuuluu tällä hetkellä ammatinharjoittajia ja yrityksiä viidestä eri terapeuttiryhmästä.

Terveyttä ja toimintakykyä kuntoutuksesta

Tule mukaan joukkoomme!

Jäseneksi liittymisen ehdot

Suomen Kuntoutusyrittäjät ry:n varsinaisiksi jäseniksi voivat päästä:

  • Aluehallintovirastolle itsenäisen ammatinharjoittajan ilmoituksen tehneet ammatinharjoittajat sekä
  • Terveydenhuollon aluehallintoviraston tai Valviran toimiluvalliset palveluntuottajat

Jäsenet hyväksyy kirjallisten jäsenhakemusten perusteella Suomen Kuntoutusyrittäjät ry:n hallitus. Yhdistyksen ulkojäseneksi voidaan hyväksyä muut yhdistyksen tarkoitusperistä kiinnostuneet yhteisöt, ammatinharjoittajat tai muu henkilöt.

JÄSENHAKEMUS

https://fysi.crmieportal.com/public/events/151001

Image

Jäsenmaksu 2019

Suomen Kuntoutusyrittäjät ry:n jäsenmaksu on porrastettu laitoksen henkilökunnan määrän mukaan (yrittäjät + työntekijät jäsenyrityksessä ja sivutoimipisteissä yhteensä). Jäsenmaksun voi suorittaa yhdessä tai neljässä erässä. Neljässä erässä maksettaessa kuhunkin erälaskuun lisätään 5 euron laskutuslisä. Varsinaisen jäsenyyden ja ulkojäsenyyden jäsenmaksut ovat samat.

HUOM: Liity joukkoomme saman tien – loppuvuoden 2018 jäsenyydestä ei veloiteta!

Jäsenmaksu € / vuosi

  • Yksinyrittäjä (ei työntekijöitä) 319,49 €
  • 2 henkilöä 465,78 €
  • 3 henkilöä ja enemmän: 465,78 € + 40 € / henkilö. Esimerkiksi 7 hengen yrityksen jäsenmaksu lasketaan näin: 465,78 € + (5 x 40 €) eli yhteensä 669,78 €.  Henkilömäärään lasketaan samalla y-tunnuksella olevien toimipisteiden yrityksen työtä tekevät yrittäjät sekä henkilökunta kokoaikaisiksi työntekijöiksi laskettuna. Esim. 2 puolipäiväistä työntekijää lasketaan yhdeksi kokopäiväiseksi.

Seniorijäsenyys

  • Henkilö, joka on ollut Kuntoutusyrittäjien jäsenyrittäjänä ja lopettanut yritystoiminnan.
  • Seniorijäsenmaksu 35,11 € / vuosi

Opiskelijajäsenyys

Opiskelijan jäsenmaksu on 35,11 € / vuosi  Opiskelijajäsenhakemus

Jäsenmaksulla saat

• Kuntoutusyrittäjä-infon sähköpostiin vähintään kerran kuukaudessa

• pääsyn tiettyihin ammatillisiin täydennyskoulutuksiin opiskelijahinnalla

• lakimiesneuvontapalvelun: käytettävissä opiskelijajäsenen suunnitellessa oman yrityksen perustamista

• mahdollisuuksien mukaan töitä Kuntoutusyrittäjien näyttelyosastoilla alan messuilla

• ilmaisen työpaikanhakuilmoituksen Palvelutorimme Työpaikat –palstalla

Lisätietoja saat Kuntoutusyrittäjien järjestösihteeri/AMK-yhteistyövastaavalta Tuula Väyryseltä sähköpostitse tuula.vayrynen@kuntoutusyrittajat.fi tai puhelimitse 010 279 3300.