Mobilisointi- ja kivunhoitotekniikat: MULLIGAN CONCEPT® -koulutus 2018, osa I


14.05.2018 - 15.05.2018

Kuntoutuskouluttajat
Nuijamiestentie 5 C
00400 Helsinki
Kartta sivun lopussa »

Kuntoutuskouluttajat järjestää vuonna 2018 mobilisaation ja aktiivisen liikkeen yhdistävän Mulligan Concept -koulutuksen. Loistava kuuden päivän koulutuspaketti: käden taitoja ja tekniikoita pienessä opetusryhmässä!

Kouluttajana toimii ft, OMT, Mulligan Concept -opettaja/MCTA Virve Havulinna, assistenttina tässä ryhmässä on Toni Jääskeläinen, ft CMP. Koulutuksen pääpaino on käytännön harjoitteissa. Tiedot ja tekniikat ovat sovellettavissa päivittäiseen työhösi heti.

Mobilisaation ja aktiivisen liikkeen yhdistämiseen perustuvan Mulligan-tekniikan kehitti Brian R. Mulligan Uudessa Seelannissa. Tavoitteena on nivelten liikkuvuuden parantuminen ja kivun lievittyminen. Tekniikalle on ominaista kivuttomuus ja asiakkaan aktiivinen rooli mobilisaatiossa. Mulligan-tekniikalla voidaan saavuttaa hyviä hoitotuloksia nopeasti.

Mulligan Concept –koulutus 2018:

Osa I  (niska-yläraaja)
14.-15.5.2018 (ma-ti)

Osa II (lanneranka-alaraaja)
20.-21.8.2018 (ma-ti)

Jatkokurssi  (osat I ja II suorittaneille)
24.-25.9.2018  (ma-ti)

Mulligan Concept Koulutus 2018, Ohjelmat Osat I,II Ja III

Kouluttaja:
Virve Havulinna, ft, OMT, Mulligan Concept -opettaja/MCTA. Assistenttina koulutuksessa toimii Toni Jääskeläinen, ft CMP.

Kohderyhmä:
Fysioterapeutit, max 20 osallistujaa

Lisätiedot:
Sähköpostitse info@kuntoutuskouluttajat.fi  tai puhelimitse Mari Visakko 0400-737 256.

Koulutuksen hinta:
Suomen Kuntoutusyrittäjät ry:n jäsenetuhinta: 510 € + alv 24 % /moduuli, normaalihinta: 550 € + alv 24 % /moduuli. Koko koulutuksen (6 pv) hinta on 1530 € +alv 24 % (jäsenet), 1650 € +alv 24 % (normaalihinta). Hinta sisältää ohjelmassa mainitut tarjoilut ja opiskelumateriaalit. Koulutuksen kokonaishintaan kuuluu myös Brian R.Mulliganin Manual therapy -kirja ja yksi mobilisaatiovyö.

Ilmoittautuminen:
Ilmoittautuminen kaikkiin kolmeen osioon tämän koulutuskohtaisen ilmoittautumislinkin kautta
https://fysi.crmieportal.com/public/events/153649

Huom! Koulutukseen osallistuminen edellyttää uusilta osallistujilta sitoutumista kaikkiin kolmeen osaan.

Peruutusehdot:
Kuukautta ennen ensimmäistä koulutuspäivää peruutukset veloituksetta, sen jälkeisistä peruutuksista veloitamme 50 % koulutuksen kokonaishinnasta. Esteen sattuessa osallistujan voi vaihtaa maksutta.

Mobilisaation ja aktiivisen liikkeen yhdistämiseen perustuvan Mulligan-tekniikan kehitti Brian R. Mulligan Uudessa Seelannissa. Tavoitteena on nivelten liikkuvuuden parantuminen ja kivun lievittyminen. Tekniikalle on ominaista kivuttomuus ja asiakkaan aktiivinen rooli mobilisaatiossa.

Image

Kartta latautuu...