Teemana NISKA-YLÄRAAJA -koulutus Aurinkorannikolla


17.09.2018 - 20.09.2018

MediVITAL Clinic
Los Boliches
Fuengirola
Kartta sivun lopussa »

Huom. Kaksi paikkaa vapaana!

Markku Paatelma kouluttaa! Lähde täydennyskoulutusreissulle jatkamaan kesää Espanjan lämpöön syyskuussa!

  • Kuntoutuskouluttajat järjestää toistamiseen hyvät palautteet saaneen fysioterapeuttien niska-yläraaja -koulutuksen Fuengirolassa Espanjassa.
  • Koulutus koostuu neljästä neljän tunnin koulutuspäivästä, loppupäivän voit viettää mielesi mukaan auringosta nauttien.
  • Mukaan mahtuu 18 osallistujaa.

Koulutuksen teemana niska ja yläraaja: miten valitsen ja sovellan asiakkaalleni parhaiten sopivat fysioterapia- ja ohjausmetodit?

Kouluttaja:
Markku Paatelma, TtT, ft, OMT-kouluttaja, TULE-fysioterapian erikoisasiantuntija

Koulutuksen hinta:
Suomen Kuntoutusyrittäjät ry:n jäsenetuhinta 480 € + alv 24 %
Normaalihinta 520 € + alv 24 %
Hinta sisältää koulutuksen, opiskelumateriaalit, todistuksen ja kahvitarjoilut.

Ilmoittautuminen:
Ilmoittaudu tämän koulutuskohtaisen linkin kautta
https://fysi.crmieportal.com/public/events/157403

Peruutusehdot:
Ilmoittautuminen on sitova. Koulutus laskutetaan kesäkuussa, minkä jälkeen peruutukset vain sairaustapauksissa lääkärinlausunnolla.

Koulutus on ns. omatoimimatka. Voit räätälöidä matkan ja majoituksen oman toiveesi mukaan: ota kollega/puoliso tai muuta perhettä mukaan, pidennä reissua jommasta kummasta tai molemmista päistä tai tee vain lyhyt miniloma lämpimään. Jos lähdet koulutukseen yksin, voit halutessasi tiedustella meiltä muita yksin lähteviä matkaseuraksi.

Kuntoutusyrittäjien jäsenyrittäjä Maikki Eskola (Suomessa Fysio-Eskola Ky, Espanjassa MediVITAL Clinic) on auttanut koulutuksen käytännön järjestelyissä, ja hän suosittelee kahta lähellä olevaa hotellia, merenrantahotelli Ilunion:  http://www.ilunionfuengirola.com/ tai huoneistohotelli Nuriasol http://www.apartamentosnuriasol.com/  Muitakin majoitusvaihtoehtoja on vaikka kuinka paljon.

Ilmoittaudu koulutukseen ja varaa itse lennot ja majoitus. Ilmoittautuminen koulutukseen tulee tehdä hyvissä ajoin, jotta saa hotellin ja lennot edullisemmin. Viime vuonna koulutus oli täynnä ja moni on lähdössä uudelleen, joten toimi nopeasti! Ilmoittautuminen on sitova, peruutukset vain sairaustapauksissa.

 

 

Koulutuksen teemana niska ja yläraaja: Miten valitsen ja sovellan asiakkaalleni parhaiten sopivat terapia- ja ohjausmetodit?

Image

Kartta latautuu...