Tietoa meistä

Kumppanit

Image

Kotopro tarjoaa räätälöityjä ratkaisuja dokumentointiin. Löydät lyhyen esittelyvideon täältä. Tuotamme sosiaali- ja terveydenhuollon tarpeisiin ohjelman, joka helpottaa alan ammattilaisten työtä. Toisin, kuin monet sähköiset järjestelmät, Kotoprota on helppo käyttää. Kännykällä otetut kuvat, videot ja tekstit tallentuvat paikan päällä suoraan oikeaan asiakirjaan ja tekstin voi tuottaa puhumalla. Tieto on pilvipalvelussa kaikkien haluttujen osapuolten nähtävissä ajantasaisesti. Kotopro on kirjattu Valviran sähköisten palvelujen rekisteriin ja käsittelee henkilötietoja voimassaolevien tietosuoja-asetusten mukaisesti.  Katso, kuinka menestynyt aitajuoksija Oskari Mörö käyttää Kotoprota.

Kuntoutusyrittäjät ry:n jäsenetuna saat Kotopron käyttöön 200€ + alv. ja kuukausimaksu on 25€. Etusi on ainakin – 40%! Etu kuuluu myös Kuntoutuskouluttajien koulutuksiin osallistuville yrityksille ja henkilöasiakkaille. Hinnoittelu koskee uusia tilauksia ja edellyttää tilausviitettä ”Kuntoutuskouluttaja 2019”.

Image

TÄYDENNYSKOULUTUSTA HYVÄLLÄ ASENTEELLA, SUURELLA INNOSTUKSELLA JA VAHVALLA KOKEMUKSELLA! Kuntoutuskouluttajat järjestää monipuolista ammatillista täydennyskoulutusta ja yrittäjäkoulutusta. Ammatillinen täydennyskoulutus on suunnattu kaikille, sekä yksityisellä, että julkisella puolella työskenteleville kuntoutuksen ammattilaisille. Yrittäjäkoulutuksessa keskitytään ajankohtaisiin alaa koskeviin teemoihin ja vahvistetaan kuntoutusyrittäjien osaamista.

Image

Fennia ja Suomen Kuntoutusyrittäjät ry ovat rakentaneet kuntoutusalan yrittäjille sopivan vakuutuskokonaisuuden, Kuntoutusyrittäjän Vakuutusturvan, joka kattaa yrityksen omaisuuteen ja toimintaan liittyviä riskejä.

Vakuutus kattaa toimialan erityisriskejä perusturvaa laajemmin. Lue lisää

Image

Elo on asiakkaidensa omistama työeläkeyhtiö, joka huolehtii asiakasyritystensä työntekijöiden ja yrittäjien lakisääteisestä työeläketurvasta.

“Uskomme asiakkaidemme kasvuun ja siihen, että hyvinvoiva työyhteisö on yrityksen kasvun edellytys.”

Image

LymphaTouch Oy on suomalainen lääketeknologiayritys joka valmistaa LymphaTouch®-nimistä alipainehoitolaitetta. LymphaTouch®-laitehoito on suunniteltu nopeuttamaan ja helpottamaan kuntoutusta. Laitteen toiminta perustuu alipaineen ja korkeataajuusvärinän vaikutuksiin kudoksissa. Hoito auttaa kudosta palautumaan esimerkiksi lymfakierron häiriöissä, leikkauksen jälkeisessä turvotuksessa ja urheiluvammoissa. Hoidolla voidaan myös lievittää kipua ja edistää nivelten liikkuvuutta. LymphaTouch®-laitetta käyttävät fysioterapeutit, toimintaterapeutit ja muut terveydenhuollon ammattilaiset ympäri maailmaa. Katso esite ja esittelyvideo. Suomen Kuntoutusyrittäjät ry:n jäsenet saavat 5 %:n alennuksen laitteen hankintahinnasta esittämällä koodin. Tarkemmat tiedot ja ohjeistus jäsenintran Jäsenedut-sivulla.

Image

Diarium on terapeuteille suunniteltu potilaskortisto- ja laskutusohjelma. Selainkäyttöinen sovellus toimii kaikilla päätelaitteilla (tietokone, älypuhelin, tablet-laite). Päivitykset ja varmuuskopiointi kuuluvat ylläpitopalveluun, ja ne tapahtuvat automaattisesti. Ohjelman käyttämiseen tarvitaan ainoastaan nettiselain ja verkkoyhteys.

Image

Y-Koulu on yrittäjien oma koulutuskanava. Tutustu havainnollisiin videoihin, joilla mielenkiintoisia asiantuntijahaastateltavia.

Tähän mennessä käsiteltyjä aiheita mm. Lisää myyntiä: Opi ja kehity, Hinnoittele oikein – Mikä on paras hinta, Yrittäjän vaaran paikat alussa, Ole parempi esimies, Tarjoa paras asiakaskokemus.