Tietoa meistä

Kumppanit

Suomen Kuntoutusyrittäjät ry:n kumppanit:

Image

VARAUSKALENTERI, VIDEONEUVOTTELU- JA VIESTIPALVELU, TILAUSJÄRJESTELMÄ, KOTISIVUT JA KAUPPAPAIKKA 

Oma kauppapaikka palveluineen on olennainen osa yrittäjän tarvitsemia IT-palveluja.

Kauppapaikkaan kuuluu

 • luotettavat ja turvalliset kotisivut
 • tilaustenhallinta ja varsinainen tilaaminen
 • palvelukatalogi, varauskalenteri
 • yhteydenottolomakkeet ja tilaushistorian tallentaminen. 

Kuntoutusyrittäjiä varten Datalounges on kerännyt palvelut helposti hankittavaksi ja käyttöönotettavaksi kokonaisuudeksi. 

Dataloungesasiantuntija auttaa käyttöönotossa, ja kuukausimaksulliset palvelut ovat edullinen ja helppo tapa hankkia pilvipalveluja yrittäjän monipuolisiin tarpeisiin. 

Pyydä tarjous pienyrittäjän pilvipalveluista mainiten “Kuntoutusyrittäjät”

Image

TÄYDENNYSKOULUTUSTA HYVÄLLÄ ASENTEELLA, SUURELLA INNOSTUKSELLA JA VAHVALLA KOKEMUKSELLA! Kuntoutuskouluttajat järjestää monipuolista ammatillista täydennyskoulutusta. Ammatillinen täydennyskoulutus on suunnattu kaikille, sekä yksityisellä, että julkisella puolella työskenteleville kuntoutuksen ammattilaisille. Yrittäjäkoulutuksessa keskitytään ajankohtaisiin alaa koskeviin teemoihin ja vahvistetaan yrittäjyysosaalista kuntoutusalalla.

Jäsenenä osallistut koulutuksiin jopa puolet halvemmalla!

Image

ETU SINULLE, JÄSEN:

Hanki MBT Footwear -jalkineet nyt 10 % alennuksella!

MBT, alkuperäinen fysiologinen jalkine, keinukenkä sinulle nyt jäsenetuhintaan.

MBT-jalkine on ollut myynnissä Suomessa loppuvuodesta 2006 saakka. Se on EU:ssa I luokan lääkinnälliseksi välineeksi luokiteltu tuote. Nyt sinulle jäsen – töihin tai vapaa-aikaan!

Koko valikoiman näet kätevästi www.mbtkengät.fi sivulta. Sieltä pääset myös tilaamaan! Katso klikkaamalla jäsenetukoodisi jäsensivulta

Image

Fennia ja Suomen Kuntoutusyrittäjät ry ovat rakentaneet kuntoutusalan yrittäjille sopivan vakuutuskokonaisuuden, Kuntoutusyrittäjän Vakuutusturvan, joka kattaa yrityksen omaisuuteen ja toimintaan liittyviä riskejä.

Vakuutus kattaa toimialan erityisriskejä perusturvaa laajemmin. Lue lisää

Image

Elo on asiakkaidensa omistama työeläkeyhtiö, joka huolehtii asiakasyritystensä työntekijöiden ja yrittäjien lakisääteisestä työeläketurvasta.

“Uskomme asiakkaidemme kasvuun ja siihen, että hyvinvoiva työyhteisö on yrityksen kasvun edellytys.”

Image

LymphaTouch Oy on suomalainen lääketeknologiayritys joka valmistaa LymphaTouch®-nimistä lääkinnällistä alipainehoitolaitetta. LymphaTouch®-laitehoito on suunniteltu nopeuttamaan ja helpottamaan kuntoutusta. Laitteen toiminta perustuu alipaineen ja korkeataajuusvärinän vaikutuksiin kudoksissa. Hoito auttaa kudosta palautumaan esimerkiksi lymfakierron häiriöissä, leikkauksen jälkeisessä turvotuksessa ja urheiluvammoissa. Hoidolla voidaan myös lievittää kipua ja edistää nivelten liikkuvuutta. LymphaTouch®-laitetta käyttävät fysioterapeutit, toimintaterapeutit ja muut terveydenhuollon ammattilaiset ympäri maailmaa. Katso esite ja esittelyvideo. Suomen Kuntoutusyrittäjät ry:n jäsenet saavat 5 %:n alennuksen laitteen hankintahinnasta esittämällä koodin. Tarkemmat tiedot ja ohjeistus etuun jäsenintran Jäsenedut-sivulla.

Image

Diarium on terapeuteille suunniteltu Kanta-yhteensopiva potilastieto- ja laskutusohjelma. Ohjelma on helppokäyttöinen ja sen monipuoliset toiminnot tekevät yrittäjien ja työntekijöiden arjen helpommaksi. Palvelun avulla voi toteuttaa myös etäkuntoutusta videopuheluiden avulla. Diarium sopii itsenäisille ammatinharjoittajille sekä isommille yrityksille. Suomen Kuntoutusyrittäjät ry:n jäsenet saavat aloitusmaksuista 25% alennuksen. Tarkemmat tiedot ja ohjeistus etuun jäsenintran Jäsenedut-sivulla.

Tutustu palveluun katsomalla esittelyvideo tai vieraile kotisivuillamme: www.diarium.fi

Image

Navisec Health on Kelan suosittelema etäkuntoutusalusta kuntoutuksen ammattilaisille. Palvelun avulla voit kätevästi viestiä asiakkaiden kanssa suojatulla yhteydellä. Pystyt toteuttamaan reaaliaikaista ja ajasta riippumatonta etäkuntoutusta hyödyntämällä viestejä, lomakkeita, videopuheluita, verkkokursseja, pelejä ja harjoitteita. Navisec Health myös mahdollistaa asiakkaiden osallistamisen kuntoutukseen erilaisten tehtävien ja harjoitusten avulla. Palvelu soveltuu sekä ammatinharjoittajille että isommille yrityksille.

Suomen Kuntoutusyrittäjät ry:n jäsenet saavat Navisec Health -palvelun käyttöönsä 50 euron avausmaksulla.
Tutustu palveluun katsomalla esittelyvideo tai vieraile kotisivuillamme: health.navisec.fi

Tarkemmat tiedot ja ohjeistus etuun jäsenintran Jäsenedut-sivulla.

Image

DJO Global on maailman suurin ortopedisten apuvälineiden ja fysioterapialaitteiden valmistaja. Tunnetuimpia merkkejämme ovat Chattanoogan fysioterapialaitteet (esim. Shockwavelaitteet), Cefarin tens-laitteet ja edustamme myös Esaote-merkkisiä diagnostisia ultraäänilaitteita. Ortoosipuolelta tunnetuimmat brändimme ovat DonJoy ja Aircast. Yhteistyökumppaneitamme ovat mm. Fysioline Oy, Respecta ja Kirfix. Suomen tiimimme yhteystiedot löydät sivuiltamme www.djoglobal.fi ja www.shockwave.fi . Kysy esimerkiksi ilmaista Chattanooga-shockwaven koekäyttöä!

Image

Polttoaine- ja pesuale

S-Business myöntää vuonna 2021 S-Business kortin käyttöön ottaneille 4 sentin polttonestealennuksen per litra sekä 25 % alennusta autopesuista! Tämä super-ale on voimassa ensimmäiset 6 kk jotka kortti on käytössäsi.

S-Business -mobiilissa voit kirjata tarvittavat lisäselitteet kuluillesi heti oston yhteydessä. Lisäksi saat sovellukseen vaihtuvia etuja käyttöösi ja voit hakea lähelläsi olevia toimipaikkoja.

Lue lisää » https://s-business.fi/mika-s-business/s-business-mobiili/

Extranet-palvelussa seuraat helposti korttitapahtumia ja luot raportteja, siirrät kulut yrityksesi omaan järjestelmään tai otat käyttöön kokonaan automaattisen tiliöinnin.

Lue lisää » https://s-business.fi/mika-s-business/extranet-ja-laskutus/

TUTUSTU JA HAE KORTTIA » https://s-business.fi/

TÄYTÄ KOHTAAN KAMPANJAKOODI: Kuntoutus

Kuntoutusyrittäjien neuvottelemat alennukset S-Business -kortilla (kuuden kuukauden super-alejakson päätyttyä):

 Polttonesteet – 3,5 snt/l (ensimmäiset 6 kk -4 snt/litra)

Autopesut       -20 % (ensimmäiset 6 kk -25%)

Hotellit            -3-5 %

Ravintolat           -2 %

Rautakaupat      – 2 %

Lisäksi yllätysetuja S-Business -mobiilissa!

Image

Helppo ja nopea kivunhoito ammattilaisen työkaluna! Cryonic-laitteella annettava Neuro Cryo Stimulaatio (eli NCS)-hoito on turvallinen ja tehokas hoitomuoto, jolla saadaan sekä akuuttia että kroonista kipua lievitettyä välittömästi ja pitkäkestoisesti.

NCS-hoito toimii sekä itsenäisenä hoitona että mahdollistaa ja tehostaa ammattilaisen käyttämien muiden terapiamuotojen käyttöä jo heti ensimmäisellä hoitokerralla. Kivun lievittämisen lisäksi NCS-hoitoa voidaan käyttää turvotuksen ja tulehduksen lievittämiseen, lihasten ja faskioiden rentouttamiseen ja liikelaajuuksien lisäämiseen (esim. jäätynyt olkapää) sekä haava-alueen hoitoon esim. leikkausten jälkihoidoissa.

Kiinnostaako yritystäsi kumppanuus Kuntoutusyrittäjien kanssa? Yhteistyö tarjoaa terapia-alojen jäsenyrityksillemme rahanarvoisia etuja, ja motiivin olla jäsenemme.

Ole yhteydessä, niin katsotaan juuri teidän tuotteellenne sopiva ratkaisu!

info@kuntoutusyrittajat.fi

Satu Grekin puh. 050 550 3488

MILLAISTA NÄKYVYYTTÄ VOIMME TARJOTA?

Näkyvyysvaihtoehtoja kauttamme:


1. UUTISKIRJEPAIKKA

Kuntoutusyrittäjien jäsenet saavat uutiskirjeen 2 – 3 viikon välein. Uutiskirjeen vastaanottajia on 751, ja avaamisprosentti hätkähdyttävän hyvä: 40 – 63 %! Suosiota selittää se, että meihin luotetaan toimialan olennaisten uutisten ensimmäisenä tuojana.

Olisiko sinun tuotteesi tai yrityksesi syynä näkyä uutiskirjeessämme? Voisimme toteuttaa sen esimerkiksi bannerina tai uutisena.

Uutiskirjepaikan hinta on alkaen 495 euroa. Mitä valmiimpi materiaali kumppanilta, sitä alempi hinta. Toistojen hinta on 200 euroa.

Banneri

Bannerin koko joko 584×97 pikseliä (kuten Kuntoutuskouluttajat-banneri), tai isompi 600×210 pikseliä (kuten esimerkiksi Datalounges tässä uutiskirjeessä 01/2021)

Bannerin käyttöönotosta pyydämme kertakorvauksen. Suuruus riippuu mm. siitä, tarvitaanko puoleltamme taittotyötä aineistollesi.

Kertakorvaus sisältää näkyvyyden 2 uutiskirjeessä, ja pysyvän julkaisun “Kumppaneiden uutiset”-sivustolla.

Uusintakerrat uutiskirjeissä vuonna 2021: 200 euroa per uutiskirje.


2. KUNTOUTUSYRITTÄJÄPÄIVÄT 11.-12.11.2021 – NÄYTTEILLEASETTAJAKSI

Vuoden tauon jälkeen tämä vuona järjestetään perinteikkäät Kuntoutusyrittäjäpäivät Helsingissä 11.-12. marraskuuta, vuosikokouksemme yhteydessä. Paikkana on Radisson Blu Royal Kampissa. Tapahtuma toteutetaan Helsingissä, ja etäosallistuminen mahdollistetaan. Tarjoamme näytteilleasettajapaikkaa tapahtumaan paikan päälle. Otamme kumppaneita aivan enimmillään yhden jokaista 10 paikan päällä-osallistujaa kohden.  Tämän hetken näkymän mukaan kaksi kumppania mahtuu vielä mukaan.

Näytteilleasettajaksi Kuntoutusyrittäjäpäiville!

Ensimmäisenä päivänä ohjelmassa on vuosikokous, ja aina jännittävät henkilövalinnat hallitukseen sekä puheenjohtajaksi. Ilta huipentuu Vuoden Kuntoutustyrittäjän valintaan sekä palkitsemiseen.

Perjantaina luvassa on kiinnostava ohjelma mm. kuntoutuksen innovaatioista, Kelan kuntoutuksen tulevaisuudesta ja kela-korvausten näkymistä. Tule kumppaniksi! Ohjelmaa rakennetaan muutamia selkeästi pidempiä taukoja, jolloin yleisö ehtii tutustua näyttelyyn. Odotamme paikalle arviolta 50 – 100 kuntoutusyrittäjää!

Kumppanuuteen kuuluu:

 • Logonäkyvyys kaikessa tapahtumaviestinnässä
 • Pysyvä linkki tapahtumasivullamme, joka vie teidän Kumppanit-uutiseen. Kumppanit-uutisemme löydät täältä: https://kuntoutusyrittajat.fi/category/kumppanien-uutiset/
 • Näyttelyosastopaikka
 • Kumppaniuutistenne nosto osallistujaviestintään (uutiskirje-muotoisiin) sekä ennen että jälkeen tapahtuman
 • Mahdollisuus lahjoittaa palkinto Vuoden kuntoutusyrittäjälle, tai vuosikokouksen henkilövalinnoille. Lahjoittajat mainitaan puheenvuoroissa, ja Vuoden kuntoutusyrittäjät-ehdokashankinnassa.
 • Näkyvyyden tarjoaminen myös etäosallistujille

Tapahtumakumppanuuden hinta on 995 euroa


3. JÄSENEDUN TARJOAMINEN

Voit tarjota tuotteittasi jäsenyrityksillemme ale-hintaan tai erityisehdoin. Kerromme jäsenetu-tuotteestanne Kuntoutusyrittajat.fi -sivustollamme, uutiskirjeissämme, sosiaalisen median kanavissamme, ja muissa yhteyksissä, joista erikseen sovitaan. Jäsenedut ovat tärkeä osa jäsenkokemusta.

Osa verkkosivuillamme esitellyistä kumppaneistamme hyödyntää osittain myynnissään jäsenalennusta. Vastineeksi jäsenetunäkyvyydestä sovimme myyntikohtaisesta komissiosta. jonka laskutamme teiltä toimittamanne myyntiraportin perusteella.


4. MAKSUTON TUOTTEENNE KOEKÄYTTÖ

Myytkö laitteita? Koekäyttömahdollisuus parantaa kaupan syntymisen todennäköisyyttä. Erityisesti näin käy, jos koekäyttömahdollisuutta tarjotaan vain rajoitetun ajan tai vain rajoitetulle joukolle. Maksuton kokeilumahdollisuus voi toimia myös palveluissa, ei yksinomaan laitteissa.

Kuntoutusyrittäjät voi viestiä tuotteistanne yli 900 jäsenyritykselle tai toimipaikalle esimerkiksi seuraavasti:

”Elokuun loppuun mennessä kiinnostuksensa ilmoittautuneiden kesken arvotaan maksuton koekäyttö”

”Uutena jäsenemänne sinulla on mahdollisuus lunastaa maksuton koekäyttöetusi XX.YY. mennessä.

”Kiitos, että olet ollut jäsenemme jo X vuotta! Haluanne palkita sinut, ja tarjota käyttöösi tämän tuotteen täysin maksutta!”

Sovi kanssamme kumppanuudesta! Voimme kohdentaa kampanjasi esimerkiksi vain tietyn terapia-alan yrityksille, tietyn aikaa jäsenenä olleille, taikka prospekteillemme


5. SUORAPOSTITUS YRITYKSILLEMME ESIM: TERAPIA-ALOITTAIN

Voimme toimittaa aineistosi sähköpostilla kohdennetusti, juuri niille terapiayrittäjille, jotka olisivat eniten kiinnostuneita tuotteestanne. Jäsenrekisterimme yhteystiedot ovat ajantasaisia ja aktiivisia, päivitämme niitä säännöllisesti.

Räätälöimme vastaanottajajoukon toiveidesi mukaan siten että viestisi parhaiten tavoittaa oikean kohderyhmän. Suorapostituksia on käytetty esimerkiksi kumppanimme kyselyaineistoon, sekä tietyn terapia-alan tuotteen markkinoimiseksi.

Materiaalisi yhteydessä voimme halutessanne sisällyttää viestiin ajankohtainen Kuntoutusyrittäjät-uutisen, joka voi edistää viestin lukemista.

Suorapostituksen hinta on 1,75 euroa toimivaa vastaanottajaosoitetta kohden.


6. WEBINAARIPUHEENVUORO

Tarjoamme jäsenillemme webinaarin ajankohtaisista aiheista vähintään kerran kuukaudessa. Webinaarimme ovat esimerkiksi Kelan hankintailmoituksen läpikäyntiä, vaaratilanteiden ehkäisemistä asiakastyössä, tai työnantajana toimimiseen liittyviä asioita. Osallistujien tai tallenteen katsojia on 20 – 200 webinaaria kohden. Kevään webinaaritarjontamme näet täältä.

Haluaisitko puheenvuoron jäsenwebinaarissamme? Tuotteillasi voidaan todennäköisesti auttaa kuntoutusyrittäjien liiketoimintaa, joten kerro siitä heille! Syksyn tapahtumakalenteri on työn alla nyt, ja se julkaistaan elokuussa. Katsotaan yhdessä, sopiiko sisältösi omaksi webinaarikseen, vai osaksi muuta webinaaria. Korvaus sovitaan kiinteäksi, ja webinaaritallennetta jaetaan aktiivisiesti jäsenistölle myös jälkikäteen.


7. LOGOPAIKKA WEBINAARIEN TAUSTAKUVAAMME

Suunnitelmissamme on laatia webinaareihimme digitaalinen taustakuva. Taustaa käytettäisiin järjestämissämme striimauksissa. Kiinnostaisiko logopaikka luennoitsijan taustalla? Ota yhteys, niin toteutetaan asia!


8. JUHLAVUOSIKUMPPANUUS – KUNTOUTUSYRITTÄJÄT 1972 – 2022

Suomen Kuntoutusyrittäjät täyttää 50 vuotta vuonna 2022! Notkeaa keski-ikäisyyttä juhlitaan läpi vuoden! Pääjuhla pidetään 26.-27.8.2022 Tampereella.

Juhlavuodelle luodaan oma visuaalinen ilme, ja runsas tapahtumakalenteri! Suunnitelmissa on myös nostaa kuntoutuksen ja yrittäjyyden arvoa esimerkiksi palkitsemalla Vuoden Kuntoutusyrittäjän ohella mutakin kuntoutustekoja!

Olisiko yrityksesi osa juhlavuottamme? Koko vuoden kumppanuudesta on mahdollisuus sopia nyt!


9. KUUKAUDEN KUMPPANUUS

Perinteinen Kuukauden kumppanuus säilyy yhä repertuaarissamme!

Kuukauden kumppanina tavoitat aktiivisia kuntoutusalan yrittäjiä tarkasti ja tehokkaasti. Kumppanina saat viestisi esiin Kuntoutusyrittäjien sosiaalisessa mediassa, uutiskirjeissä sekä verkkosivuillamme.

Kumppanuuteen kuuluu kattava näkyvyys koko kuukauden ajan:

 • 3 – 4 julkaistua kirjoitusta verkkosivuillamme 
 • 1 – 2 sponsoroitua julkaisua Facebookissa (yli 2 800 seuraajaa), Instagramissa (1 120 seuraajaa)
 • 2 uutiskirjenostoa

Kuukauden kumppanuuden hinta on 1 500 euroa (ei alv).

Lisätiedot: info@kuntoutusyrittajat.fi, Satu Grekin puh. 050 550 3488