Kumppanit

Image

Kuntoutusalan ammattilaisen ykkösvalinta!

Kuntoutusyrittäjien osakeyhtiö Kuntoutuskouluttajat järjestää monipuolista täydennyskoulutusta.

Koulutukset auttavat sinua kehittymään ammatillisesti ja keräämään pisteitä julkisissa hankinnoissa. Kuntoutusyrittäjien jäsenenä saat alennuksen suurimpaan osaan koulutuksista. 

Koulutukset on suunnattu kaikille, sekä yksityisellä, että julkisella puolella työskenteleville kuntoutuksen ammattilaisille.

Image

Kuntoutusyrittäjien jäsenet saavat 2kk ilmaista Diariumin käyttöaikaa. Etu koskee uusia käyttäjiä. 

Diarium on terapeuteille suunniteltu Kanta-yhteensopiva potilastieto- ja laskutusohjelma. Ohjelma on helppokäyttöinen ja sen monipuoliset toiminnot tekevät yrittäjien ja työntekijöiden arjen helpommaksi. Palvelun avulla voi toteuttaa myös etäkuntoutusta videopuheluiden avulla. Diarium sopii itsenäisille ammatinharjoittajille sekä isommille yrityksille.

Suomen Kuntoutusyrittäjät ry:n jäsenet saavat Diariumin käyttöönsä ensimmäisten kahden kuukauden ajan ilmaiseksi. Etu koskee vain uusia käyttäjiä. Tarkemmat tiedot ja ohjeistus etuun jäsenintran Näin käytät kumppanietuja -sivulla.

Tutustu palveluun katsomalla esittelyvideo tai vieraile Diariumin kotisivuilla. 

Image

Nordhealth.fi -palvelussa voit luoda maksuttoman, näkyvyyttäsi parantavan terapeutti- ja yritysprofiilin. Palvelusta voi etsiä myös Kuntoutusyrittäjien jäsenyrityksiä.

Palvelu on hakukoneoptimoitu, ja sitä kehitetään yhteistyössä Kuntoutusyrittäjien kanssa. Yritysprofiili toimii myös kätevästi verkkosivuina, jos yrityksellä ei sellaisia ole. Diariumia käyttävät yritykset voivat yhdistää palveluun myös ajanvarauksen ja etäterapian työkaluja.

Image

Kuntoutusyrittäjien jäsenet saavat  Rantalaisen kirjanpito- ja palkanlaskentapalvelut sekä Procountor kevyt -taloushallintojärjestelmän käyttöönsä alennettuun etuhintaan. Etu koskee toiminimiyrittäjiä, mutta osakeyhtiömuotoiset yritykset voivat pyytää Rantalaiselta yrityskohtaisen tarjouksen, jossa on otettu Kuntoutusyrittäjien jäsenyys huomioon. 

Rantalainen on tilitoimisto, jonka avulla kuntoutusyrittäjä voi keskittyä olennaiseen – nimittäin omaan liiketoimintaansa ja asiakkaisiinsa.

Rantalainen mahdollistaa pienellekin yritykselle tehokkaan liiketoiminnan johtamisen ja tekee päätöksenteosta helpompaa. Yrityksen tulevaisuuden menestystä voi rakentaa ajankohtaisella ja relevantilla taloushallinnon tiedolla, johon yhdistyy Rantalaisella inhimillinen äly. Rantalaisen taloushallinnon asiantuntijat auttavat sinua tekemään parempia päätöksiä ja ennakoimaan tulevaa, sillä tulevaisuus on tiedossa.

Tarkemmat tiedot ja ohjeistus etuun jäsenintran Näin käytät kumppanietuja-sivulla.

Kuntoutusyrittäjät myös kouluttaa Rantalaisen asiantuntijoita toimialan erityispiirteistä. 

Image

Tarvetta isommalle tai pienemmälle ilmanpuhdistimelle terapia- tai vastaanottotilassa?

Initialin ilmanpuhdistimien Viruskiller™ teknologia eliminoi sisäilman yleisimmät epäpuhtaudet vain yhdellä ilmanläpäisyllä. Laitteet ehkäisevät ilmaperäisten tartuntatautien leviämisestä, ja parantavat tilassasi aikaa viettävien ihmisten terveyttä, hyvinvointia ja viihtyvyyttä.

Löydät tarkemman esittelyn tuotteista sekä ohjeen tilaamiseen jäsensivuilta kohdasta ”Initial.” 

Kuntoutusyrittäjien jäsenille on tarjolla kaksi Viruskiller-ilmanpuhdistinvaihtoehtoa alennettuun hintaan: 
1) Pienikokoinen Hextio ostotuotteena 295 € (ovh. 395€)
2) Isompi seinämalli VK40: leasing 12kk 228,91€/kk/laite (ovh. 260€) tai leasing 36kk 248€/kk/laite (ovh. 290€)
Huom! 36kk:n leasing-sopimus on täyden palvelun leasing-sopimus, joka sisältää Initialin huoltoteknikon tekemät suodattimen vaihdot määräajoin. Tämä etu on käytettävissä vain pääkaupunkiseudulla sekä Turun ja Tampereen seuduilla. 

Image

Askellusklinikka tarjoaa Kuntoutusyrittäjien jäsenille harjoitusvälineitä, korkealaatuisia teippejä ja faskian hoitotuotteita 15%:n alennuksella. Edun saa tilaamalla tuotteet verkkokaupasta. Etu toimii alennuskoodilla, jonka löydät jäsensivuilta täältä. 

Askellusklinikka on rasitusvammojen harjoitusvälineiden erikoismyymälä ja joensuulainen perheyritys. Valikoimasta löytyvät myös erilaiset tuet, ergonomiatuotteet, harjoitusvälineet, kehonhuoltovälineet, ortoosit, vastusnauhat, teipit, teippaustarvikkeet sekä uutuutena Tempurin laadukkaat tyynyt – kaikki alan johtavilta merkeiltä.

Image

Kuntoutusyrittäjän Vakuutusturva kattaa yrityksen omaisuuteen ja toimintaan liittyviä riskejä. 

Fennia ja Kuntoutusyrittäjät ovat yhdessä rakentaneet kuntoutusalan yrittäjille sopivan vakuutuskokonaisuuden, Kuntoutusyrittäjän Vakuutusturvan.

Vakuutus kattaa toimialan erityisriskejä perusturvaa laajemmin. Lue lisää täältä. 

Image

”Uskomme asiakkaidemme kasvuun ja siihen, että hyvinvoiva työyhteisö on yrityksen kasvun edellytys.” 

Elo on asiakkaidensa omistama työeläkeyhtiö, joka huolehtii asiakasyritystensä työntekijöiden ja yrittäjien lakisääteisestä työeläketurvasta.

Image

Lääkinnällistä alipainehoitoa jäsenetuhintaan! 

LymphaTouch Oy on suomalainen lääketeknologiayritys, joka valmistaa LymphaTouch®-nimistä lääkinnällistä alipainehoitolaitetta.

LymphaTouch®-laitehoito on suunniteltu nopeuttamaan ja helpottamaan kuntoutusta. Laitteen toiminta perustuu alipaineen ja korkeataajuusvärinän vaikutuksiin kudoksissa. Hoito auttaa kudosta palautumaan esimerkiksi lymfakierron häiriöissä, leikkauksen jälkeisessä turvotuksessa ja urheiluvammoissa. Sillä voidaan myös lievittää kipua ja edistää nivelten liikkuvuutta.

LymphaTouch®-laitetta käyttävät fysioterapeutit, toimintaterapeutit ja muut terveydenhuollon ammattilaiset ympäri maailmaa. Katso esite ja esittelyvideo.

Suomen Kuntoutusyrittäjät ry:n jäsenet saavat 5 %:n alennuksen laitteen hankintahinnasta esittämällä koodin. Tarkemmat tiedot ja ohjeistus etuun jäsenintran Jäsenedut-sivulla.

Image

Helppo ja nopea kivunhoito ammattilaisen työkaluna!

Cryonic-laitteella annettava Neuro Cryo Stimulaatio (eli NCS)-hoito on turvallinen ja tehokas hoitomuoto, jolla saadaan sekä akuuttia että kroonista kipua lievitettyä välittömästi ja pitkäkestoisesti.

NCS-hoito toimii sekä itsenäisenä hoitona että mahdollistaa ja tehostaa ammattilaisen käyttämien muiden terapiamuotojen käyttöä jo heti ensimmäisellä hoitokerralla. Kivun lievittämisen lisäksi NCS-hoitoa voidaan käyttää turvotuksen ja tulehduksen lievittämiseen, lihasten ja faskioiden rentouttamiseen ja liikelaajuuksien lisäämiseen (esim. jäätynyt olkapää) sekä haava-alueen hoitoon esim. leikkausten jälkihoidoissa.

Image

Reissuja tiedossa toiselle paikkakunnalle? Tarve vetäytyä suunnittelemaan ja kehittämään yrityksen toimintaa? Saat alennusta hotelliöistä ja kokouksista Scandicissa! 

Kuntoutusyrittäjien jäsenille on tarjolla seuraavat edut: 
• 12% alennus päivän Full Flex-hinnasta (Scandic)
• 12% alennus päivän BAR-hinnasta (Hilton)
• 12% alennus päivän BFR-hinnasta (Crowne Plaza Helsinki – Hesperia, Hotel Indigo Helsinki – Boulevard, Holiday Inn)

  • 10% alennus määritellyistä kokouspaketeista kaikissa yllämainituissa hotelleissa
  • Coworking-tuote alennetuin hinnoin:
    • 1 päivä: 15 € (norm. 19 €)
    • 1 päivä sis. hotelliaamiainen: 25 € (norm 29 €)

Löydät alennusten käyttöohjeet jäsensivuilta! 

Image

Liikunta pitää yllä lihasten voimaa ja hallintaa!

Back on Track on vuonna 2000 perustettu ruotsalainen yritys, jonka visiona on luoda tuotteita ihmisten, hevosten ja koirien hyvinvoinnin lisäämiseksi. Back on Trackilta löydät mm. tukia, suojia ja ergonomiatuotteita – lisäksi tuotevalikoimasta löytyy vaatteita sekä hevosten ja koirien varusteita. Kannustamme jäseniämme myös arvostelemaan käyttämänsä tuotteet Back on Trackin kotisivuilla ammattilaisnäkökulmasta!

Kuntoutusyrittäjien jäsenet saavat -20% alennuksen kaikista verkkokaupan tuotteista.
Löydät jäsenedun käyttöohjeen jäsensivuilta.

Kiinnostaako yritystäsi kumppanuus Kuntoutusyrittäjien kanssa?

Yhteistyö tarjoaa terapia-alojen jäsenyrityksillemme rahanarvoisia etuja ja motiivin olla jäsenemme. Yhteistyökumppanimme näkyvät myös tapahtumissamme ja sisällöntuotannossamme. Teemme kumppaneidemme kanssa yhdessä jäsenetuyhteistyötä, luentoja, webinaareja, asiantuntijaviestintää ja uutiskirjemainontaa – voit valita teille ja tuotteellenne sopivan yhteistyön muodon! 

Tutustu ladattavasta esitteestä kumppanuustuotteisiimme! 

Ota rohkeasti yhteyttä yhteistyön käynnistämiseksi! Voit myös pyytää maksuttoman esittely- ja suunnittelutapaamisen, jossa voidaan keskustella siitä, mikä olisi paras ratkaisu juuri sinun tuotteellesi.