Kumppanit

Kiinnostaako yritystäsi kumppanuus Kuntoutusyrittäjien kanssa?

Yhteistyö tarjoaa terapia-alojen jäsenyrityksillemme rahanarvoisia etuja ja motiivin olla jäsenemme. Yhteistyökumppanimme näkyvät myös tapahtumissamme ja sisällöntuotannossamme. Teemme kumppaneidemme kanssa yhdessä jäsenetuyhteistyötä, luentoja, webinaareja, asiantuntijaviestintää ja uutiskirjemainontaa – voit valita teille ja tuotteellenne sopivan yhteistyön muodon! 

Tutustu ladattavasta esitteestä kumppanuustuotteisiimme! 

Ota rohkeasti yhteyttä yhteistyön käynnistämiseksi! Voit myös pyytää maksuttoman esittely- ja suunnittelutapaamisen, jossa voidaan keskustella siitä, mikä olisi paras ratkaisu juuri sinun tuotteellesi.

 

Image

Kuntoutusalan ammattilaisen ykkösvalinta!

Kuntoutusyrittäjien osakeyhtiö Kuntoutuskouluttajat järjestää monipuolista täydennyskoulutusta.

Koulutukset auttavat sinua kehittymään ammatillisesti ja keräämään pisteitä julkisissa hankinnoissa. Kuntoutusyrittäjien jäsenenä saat alennuksen suurimpaan osaan koulutuksista. 

Koulutukset on suunnattu kaikille, sekä yksityisellä, että julkisella puolella työskenteleville kuntoutuksen ammattilaisille.

Image

Askellusklinikka tarjoaa Kuntoutusyrittäjien jäsenille harjoitusvälineitä, korkealaatuisia teippejä ja faskian hoitotuotteita 15%:n alennuksella. Edun saa tilaamalla tuotteet verkkokaupasta. Etu toimii alennuskoodilla, jonka löydät jäsensivuilta täältä. 

Askellusklinikka on rasitusvammojen harjoitusvälineiden erikoismyymälä ja joensuulainen perheyritys. Valikoimasta löytyvät myös erilaiset tuet, ergonomiatuotteet, harjoitusvälineet, kehonhuoltovälineet, ortoosit, vastusnauhat, teipit, teippaustarvikkeet sekä uutuutena Tempurin laadukkaat tyynyt – kaikki alan johtavilta merkeiltä.

Image

Jäsenenä hankit MBT Footwear -jalkineet nyt 10 % alennuksella!

MBT, alkuperäinen fysiologinen jalkine, keinukenkä, on ollut myynnissä Suomessa loppuvuodesta 2006 saakka. Se on EU:ssa I luokan lääkinnälliseksi välineeksi luokiteltu tuote. Se istuu sekä töihin että vapaa-aikaan.

Koko valikoiman näet MBT:n verkkosivulta. Sieltä pääset myös tilaamaan! Katso klikkaamalla jäsenetukoodisi jäsensivulta

Image

Kuntoutusyrittäjän Vakuutusturva kattaa yrityksen omaisuuteen ja toimintaan liittyviä riskejä. 

Fennia ja Kuntoutusyrittäjät ovat yhdessä rakentaneet kuntoutusalan yrittäjille sopivan vakuutuskokonaisuuden, Kuntoutusyrittäjän Vakuutusturvan.

Vakuutus kattaa toimialan erityisriskejä perusturvaa laajemmin. Lue lisää täältä. 

Image

“Uskomme asiakkaidemme kasvuun ja siihen, että hyvinvoiva työyhteisö on yrityksen kasvun edellytys.” 

Elo on asiakkaidensa omistama työeläkeyhtiö, joka huolehtii asiakasyritystensä työntekijöiden ja yrittäjien lakisääteisestä työeläketurvasta.

Image

Lääkinnällistä alipainehoitoa jäsenetuhintaan! 

LymphaTouch Oy on suomalainen lääketeknologiayritys, joka valmistaa LymphaTouch®-nimistä lääkinnällistä alipainehoitolaitetta.

LymphaTouch®-laitehoito on suunniteltu nopeuttamaan ja helpottamaan kuntoutusta. Laitteen toiminta perustuu alipaineen ja korkeataajuusvärinän vaikutuksiin kudoksissa. Hoito auttaa kudosta palautumaan esimerkiksi lymfakierron häiriöissä, leikkauksen jälkeisessä turvotuksessa ja urheiluvammoissa. Sillä voidaan myös lievittää kipua ja edistää nivelten liikkuvuutta.

LymphaTouch®-laitetta käyttävät fysioterapeutit, toimintaterapeutit ja muut terveydenhuollon ammattilaiset ympäri maailmaa. Katso esite ja esittelyvideo.

Suomen Kuntoutusyrittäjät ry:n jäsenet saavat 5 %:n alennuksen laitteen hankintahinnasta esittämällä koodin. Tarkemmat tiedot ja ohjeistus etuun jäsenintran Jäsenedut-sivulla.

Image

Suomen Kuntoutusyrittäjät ry:n jäsenet saavat Diariumin potilastietojärjestelmän aloitusmaksuista 25% alennuksen. 

Diarium on terapeuteille suunniteltu Kanta-yhteensopiva potilastieto- ja laskutusohjelma. Ohjelma on helppokäyttöinen ja sen monipuoliset toiminnot tekevät yrittäjien ja työntekijöiden arjen helpommaksi. Palvelun avulla voi toteuttaa myös etäkuntoutusta videopuheluiden avulla. Diarium sopii itsenäisille ammatinharjoittajille sekä isommille yrityksille.

Suomen Kuntoutusyrittäjät ry:n jäsenet saavat aloitusmaksuista 25% alennuksen. Tarkemmat tiedot ja ohjeistus etuun jäsenintran Jäsenedut-sivulla.

Tutustu palveluun katsomalla esittelyvideo tai vieraile Diariumin kotisivuilla. 

Image

Kuntoutusyrittäjien jäsenet saavat Navisec Health -etäkuntoutusalustan käyttöönsä normaalia alemmalla avausmaksulla.

Navisec Health on Kelan suosittelema etäkuntoutusalusta kuntoutuksen ammattilaisille. Palvelun avulla voit kätevästi viestiä asiakkaiden kanssa suojatulla yhteydellä.

Pystyt toteuttamaan reaaliaikaista ja ajasta riippumatonta etäkuntoutusta hyödyntämällä viestejä, lomakkeita, videopuheluita, verkkokursseja, pelejä ja harjoitteita. Navisec Health myös mahdollistaa asiakkaiden osallistamisen kuntoutukseen erilaisten tehtävien ja harjoitusten avulla. Palvelu soveltuu sekä ammatinharjoittajille että isommille yrityksille.

Tutustu palveluun katsomalla esittelyvideo tai vieraile kotisivuilla.

Tarkemmat tiedot ja ohjeistus etuun jäsenintran Jäsenedut-sivulla.

Image

DJO Global on maailman suurin ortopedisten apuvälineiden ja fysioterapialaitteiden valmistaja.

Yrityksen tunnettuja merkkejä ovat Chattanoogan fysioterapialaitteet (esim. Shockwave-laitteet), Cefarin tens-laitteet ja Esaote-merkkiset diagnostiset ultraäänilaitteet. Ortoosipuolelta tunnetuimmat brändit ovat DonJoy ja Aircast.

DJO Globalin Suomen tiimin yhteystiedot löydät osoitteista www.djoglobal.fi ja www.shockwave.fi . Kysy esimerkiksi ilmaista Chattanooga-shockwaven koekäyttöä!

Lue tästä lisää DJOn tuotteista!

Image

Polttoaine- ja pesuale S-Business kuitittomalla yrityskortilla! 

S-Business myöntää vuonna 2021 S-Business kortin käyttöön ottaneille 4 sentin polttonestealennuksen per litra sekä 25 % alennusta autopesuista! Tämä super-ale on voimassa ensimmäiset 6 kk jotka kortti on käytössäsi.

S-Business -mobiilissa voit kirjata tarvittavat lisäselitteet kuluillesi heti oston yhteydessä. Lisäksi saat sovellukseen vaihtuvia etuja käyttöösi ja voit hakea lähelläsi olevia toimipaikkoja. Lue lisää

Extranet-palvelussa seuraat helposti korttitapahtumia ja luot raportteja, siirrät kulut yrityksesi omaan järjestelmään tai otat käyttöön kokonaan automaattisen tiliöinnin. Lue lisää

Tutustu ja hae korttia

TÄYTÄ KOHTAAN KAMPANJAKOODI: Kuntoutus

Kuntoutusyrittäjien neuvottelemat alennukset S-Business -kortilla (kuuden kuukauden super-alejakson päätyttyä):

Polttonesteet – 3,5 snt/l (ensimmäiset 6 kk -4 snt/litra)

Autopesut       -20 % (ensimmäiset 6 kk -25%)

Hotellit            -3-5 %

Ravintolat           -2 %

Rautakaupat      – 2 %

Lisäksi yllätysetuja S-Business -mobiilissa!

Image

Helppo ja nopea kivunhoito ammattilaisen työkaluna!

Cryonic-laitteella annettava Neuro Cryo Stimulaatio (eli NCS)-hoito on turvallinen ja tehokas hoitomuoto, jolla saadaan sekä akuuttia että kroonista kipua lievitettyä välittömästi ja pitkäkestoisesti.

NCS-hoito toimii sekä itsenäisenä hoitona että mahdollistaa ja tehostaa ammattilaisen käyttämien muiden terapiamuotojen käyttöä jo heti ensimmäisellä hoitokerralla. Kivun lievittämisen lisäksi NCS-hoitoa voidaan käyttää turvotuksen ja tulehduksen lievittämiseen, lihasten ja faskioiden rentouttamiseen ja liikelaajuuksien lisäämiseen (esim. jäätynyt olkapää) sekä haava-alueen hoitoon esim. leikkausten jälkihoidoissa.

Image

Liikunta pitää yllä lihasten voimaa ja hallintaa!

Back on Track on vuonna 2000 perustettu ruotsalainen yritys, jonka visiona on luoda tuotteita ihmisten, hevosten ja koirien hyvinvoinnin lisäämiseksi. Back on Trackilta löydät mm. tukia, suojia ja ergonomiatuotteita – lisäksi tuotevalikoimasta löytyy vaatteita sekä hevosten ja koirien varusteita. Kannustamme jäseniämme myös arvostelemaan käyttämänsä tuotteet Back on Trackin kotisivuilla ammattilaisnäkökulmasta!

Kuntoutusyrittäjien jäsenet saavat -20% alennuksen kaikista verkkokaupan tuotteista.
Löydät jäsenedun käyttöohjeen jäsensivuilta.