Jäsenedut

Kuntoutusalan yrittäjä – tule mukaan ja hyödynnä jäsenedut!

1. Lakineuvonta

Miten lomapalkka maksetaan? Palkkaanko työsuhteeseen vai tarjoanko tilaa ammatinharjoittajalle? Näkemyseroja työntekijän kanssa – miten toimin? Miten säilytän asiakastietoja tietoturvallisesti? 

Kuntoutusyrittäjien asiantuntijajuristit Ismo Saarinen ja Juhani Saarinen neuvovat jäseniämme yrityksen pyörittämiseen ja terveydenhuollon lainsäädäntöön liittyvissä asioissa. Juhanilta ja Ismolta voit kysyä lähes mitä vain! Yhteystiedot löydät täältä.

Neuvontaa annetaan puhelimitse ja etäyhteyksin. Lakineuvonta sisältyy jäsenhintaan. Kirjallisista töistä ja muista toimeksiannoista saat jäsenenä -20 %:n alennuksen.

2. Potilasneuvonta

Palvelumme neuvoo maksutta jäsenyrityksiä, niiden työntekijöitä ja asiakkaita potilaan asemaan ja oikeuksiin liittyvissä asioissa. Palvelu korvaa aiemman potilasasiamiespalvelun.

Potilasneuvonta ei korvaa hyvinvointialueen lakisääteistä potilasasiavastaavapalvelua, vaan täydentää sitä. Lue lisää täältä. 

3. Kuntoutusalan koulutus

Kuntoutusyrittäjien osakeyhtiö Suomen Kuntoutuskouluttajat on kuntoutusalan ammattilaisen ykkösvalinta. Koulutukset auttavat sinua kehittymään ammatillisesti ja keräämään pisteitä julkisissa hankinnoissa. Kuntoutusyrittäjien jäsenenä saat alennuksen suurimpaan osaan koulutuksista.   

Tutustu koulutuksiin 

4. Yrittäjyyskoulutus

Järjestämme laaja-alaista yrittäjyyskoulutusta yhteistyökumppaneiden kanssa.

Esimerkkejä koulutusten aiheista ovat mm. liiketoiminnan kehittäminen, tuotteistaminen, palvelumuotoilu, markkinointi sekä henkilöstöjohtaminen ja esihenkilötyö. Koulutuksia järjestetään sekä webinaareina että livetapahtumina.

Katso tulevat yrittäjyyskoulutukset

5. Tiedotus

Saat sähköpostiisi Kuntoutusyrittäjä-infon, jossa kerrotaan ajankohtaisista kuntoutukseen ja yrittäjyyteen liittyvistä asioista. Kuntoutusyrittäjä-info ilmestyy kaksi kertaa kuukaudessa.

Lisäksi saat tunnukset jäsensivuille. Jäsensivuilla pääset käsiksi alasi yritystoiminnassa tarvittaviin sopimusmalleihin ja ohjeistuksiin, potilasrekisterilomakkeisiin, tietoturvasuunnitelman pohjiin ja moneen muuhun tärkeään asiaan.

Jäsentenille suunnatussa Kuntoutusyrittäjä-forum –Facebook-ryhmässä sinulla on mahdollisuus käydä keskustelua suoraan muiden jäsenyrittäjien ja toimiston asiantuntijoiden kanssa.

6. Yhteistyökumppaneiden edut

Yhteistyökumppanimme tarjoavat rahanarvoisia jäsenetuja:

  • Suomen Kuntoutuskouluttajien alan parhaat täydennyskoulutukset jäsenetuhintaan sinulle ja henkilöstöllesi
  • Rantalaisen pienyrittäjälle sopivat kirjanpito- ja palkanlaskentapalvelut sekä Procountor Kevyt -taloushallintojärjestelmän etuhintaan
  • Fennian räätälöimän vakuutuskokonaisuuden
  • Diarium potilastietojärjestelmän kaksi ensimmäistä kuukautta uusille asiakkaille veloituksetta
  • Nordhealth.fi – luo maksuton näkyvyyttä parantava terapeutti- ja yritysprofiili Nordhealth-palveluun! Palvelusta voi etsiä myös Kuntoutusyrittäjien jäsenyrityksiä.
  • Askellusklinikan verkkokaupasta löydät teipit, faskiakäsittelyvälineet ja monet muut tarvikkeet 5 – 35 % jäsenalennuksella
  • Initial-ilmanpuhdistimet toimitiloihin jäsenhintaan
  • LymphaTouch –lääkinnällinen alipainelaite 5 % alennuksella
  • Scandic-hotelleissa yöpymiset ja kokoustilavaraukset jäsenhintaan
  • Back on Track -tuotteet – tuet, suojat, ergonomiatuotteet – 20 % alennuksella

Kaikki alennuskoodit sekä ohjeet käyttöönotosta saat käyttöösi jäsensivuilta, jonne pääset kirjautumaan yrityskohtaisilla tunnuksillasi. 

Jos tunnuksesi ovat hukassa, ole yhteydessä osoitteeseen info (at) kuntoutusyrittajat.fi

7. Tapahtumat

Järjestämme vuosittain messuja, webinaareja, oppilaitosvierailuja, luentoja, illallisia ja muita tapahtumia. Tapahtumissamme verkostoidut muiden yrittäjien kanssa, solmit asiakaskontakteja ja kuulet ajankohtaisista kuntoutusyrittäjyyden teemoista. Osa tapahtumista on jäsenille maksuttomia, ja maksullisista tapahtumista jäsenet saavat tapahtumakohtaisesti alennuksen. 

Katso tulevat tapahtumat

Jäsentemme matkassa mukana