Jäsenedut

Kuntoutusalan yrittäjä – tule mukaan ja hyödynnä jäsenedut!

 

1. Lakineuvonta

Miten lomapalkka maksetaan? Palkkaanko työsuhteeseen vai tarjoanko tilaa ammatinharjoittajalle? Näkemyseroja työntekijän kanssa – miten toimin? Miten säilytän asiakastietoja tietoturvallisesti? 

Kuntoutusyrittäjien asiantuntijajuristit Ismo Saarinen ja Juhani Saarinen neuvovat jäseniämme yrityksen pyörittämiseen ja terveydenhuollon lainsäädäntöön liittyvissä asioissa. Juhanilta ja Ismolta voit kysyä lähes mitä vain! Yhteystiedot löydät täältä.

Neuvontaa annetaan puhelimitse ja etäyhteyksin. Lakineuvonta sisältyy jäsenhintaan. Kirjallisista töistä ja muista toimeksiannoista saat jäsenenä -20 %:n alennuksen.

2. Potilasasiamies

Jokaisella terveydenhuollon luvan saaneella yrityksellä on lain mukaan oltava potilasasiamies, jonka tiedot on ilmoitettava aluehallintovirastolle. Kuntoutusyrittäjien potilasasiamies Ismo Saarinen on käytettävissäsi maksuttomana jäsenetuna.

Potilasasiamies auttaa potilaan asemaan ja oikeuksiin liittyvissä asioissa, kuten muistutuksissa, kanteluissa tai vahinkoilmoituksissa.  

3. Työnohjaajapankki

Tarvitsetko työnohjaajaa itsellesi tai yrityksesi henkilöstölle? Kuntoutusyrittäjien työnohjaajapankista löytyy työnohjaajia eri puolilta Suomea, erilaisin osaamispainotuksin. Kuntoutusyrittäjät tarjoaa listan työnohjaajista ja mallisopimuksen työnohjaussopimuksen tekemiseen. Työnohjauspalvelun ostaminen tapahtuu yrityksen ja työnohjaajan välillä.

Tutustu työnohjaajapankkiin

4. Kuntoutusalan koulutus

Kuntoutusyrittäjien osakeyhtiö Suomen Kuntoutuskouluttajat on kuntoutusalan ammattilaisen ykkösvalinta. Koulutukset auttavat sinua kehittymään ammatillisesti ja keräämään pisteitä julkisissa hankinnoissa. Kuntoutusyrittäjien jäsenenä saat alennuksen suurimpaan osaan koulutuksista.   

Tutustu koulutuksiin 

5. Yrittäjyyskoulutus

Järjestämme laaja-alaista yrittäjyyskoulutusta yhteistyökumppaneiden kanssa.

Esimerkkejä koulutusten aiheista ovat mm. liiketoiminnan kehittäminen, tuotteistaminen, palvelumuotoilu, markkinointi sekä henkilöstöjohtaminen ja esihenkilötyö. Koulutuksia järjestetään sekä webinaareina että livetapahtumina.

Katso tulevat yrittäjyyskoulutukset

6. Tiedotus

Saat sähköpostiisi Kuntoutusyrittäjä-infon, jossa kerrotaan ajankohtaisista kuntoutukseen ja yrittäjyyteen liittyvistä asioista. Kuntoutusyrittäjä-info ilmestyy kaksi kertaa kuukaudessa.

Lisäksi saat tunnukset jäsenintraan. Jäsenintrassa pääset käsiksi alasi yritystoiminnassa tarvittaviin sopimusmalleihin ja ohjeistuksiin, potilasrekisterilomakkeisiin, tietoturvasuunnitelman pohjiin ja moneen muuhun tärkeään asiaan.

Jäsentenille suunnatussa Kuntoutusyrittäjä-forum –Facebook-ryhmässä sinulla on mahdollisuus käydä keskustelua suoraan muiden jäsenyrittäjien ja toimiston asiantuntijoiden kanssa.

7. Yhteistyökumppaneiden edut

Yhteistyökumppanimme tarjoavat rahanarvoisia jäsenetuja:

  • Askellusklinikan verkkokaupasta Kuntoutusyrittäjille löydät teipit, faskiakäsittelyvälineet ja monet muut tarvikkeet 5 – 35 % jäsenalennuksella!
  • Fennian räätälöimä vakuutuskokonaisuus
  • Diarium potilastieto-ohjelmiston aloitusmaksuista 25 % alennus jäsenetukoodilla
  • Navisec Health sähköinen asiointipalvelu jäsenhintaan
  • LymphaTouch-lääkinnällinen laite 5 %:n alennus laitteen hankintahinnasta jäsenetukoodilla.
  • Hotel Haaga Central Park; majoitus-, kokous- ja ravintolaedut jäsenhintaan
  • Scandic-hotelleissa yöpymiset jäsenetuhintaan!
  • Avainlippu-tunnus maksutta käytössäsi! Myöntäjänä Suomalaisen Työn Liitto
  • Suomen Kuntoutuskouluttajat Oy koulutukset jäsenetuhintaan

Kaikki alennuskoodit sekä ohjeet käyttöönotosta saat käyttöösi jäsenintrasta, jonne pääset kirjautumaan yrityskohtaisilla tunnuksillasi. 

Jos tunnuksesi ovat hukassa, ole yhteydessä osoitteeseen info (at) kuntoutusyrittajat.fi

8. Tapahtumat

Järjestämme vuosittain messuja, webinaareja, oppilaitosvierailuja, luentoja, illallisia ja muita tapahtumia. Tapahtumissamme verkostoidut muiden yrittäjien kanssa, solmit asiakaskontakteja ja kuulet ajankohtaisista kuntoutusyrittäjyyden teemoista. Osa tapahtumista on jäsenille maksuttomia, ja maksullisista tapahtumista jäsenet saavat tapahtumakohtaisesti alennuksen. 

Katso tulevat tapahtumat

9. Avainlippu

Kuntoutusyrittäjien jäsenyritykset saavat maksutta käyttöönsä Avainlipun. Avainlippu on arvostettu brändi ja tunnettu alkuperämerkki, joka kertoo yrityksen asiakkaille yhdellä silmäyksellä siitä, että tuote on valmistettu Suomessa tai palvelusi on kotimaista alkuperää ja luo työtä Suomeen. Avainlippu on myönnetty tuhansille tuotteille ja palveluille, ja peräti 71% Avainlipun tuntevista sanoo sen vaikuttavan ostopäätökseen.

Suomalaisen työn liitto järjestää myös maksuttomia yrittäjyyskoulutuksia ja infotilaisuuksia jäsenilleen esimerkiksi vastuullisuuteen, verkkokauppaan, sosiaalisen median hyödyntämiseen, merkkien käyttövinkkeihin ja tutkimustuloksiin liittyen. Nämä kaikki ovat maksutta käytössäsi Kuntoutusyrittäjien jäsenenä!

Voit lukea Avainlipun käyttöohjeen tästä. 

Jäsentemme matkassa mukana