Jäsenyys

Jäsenedut

Kuntoutusyrittäjä – tule joukkoon mukaan ja hyödynnä Suomen Kuntoutusyrittäjät ry:n tarjoamat jäsenedut

Kuntoutusyrittäjän edunvalvoja

Kuntoutusyrittäjät valvoo ja edistää kuntoutuspalveluja tuottavien yrittäjien ja yritysten ammatillisia ja lakisääteisiä etuja ja edistää toiminnallaan alan ammattitaitoa ja yleistä arvonantoa.

Kuntoutusyrittäjät osallistuu lakeja ja säädöksiä valmisteleviin työryhmiin, antaa lausuntoja ministeriöille ja eduskunnalle sekä edistää toiminnallaan kuntoutusalan ammattitaitoa ja yleistä arvonantoa. https://kuntoutusyrittajat.fi/vaikuttamistyo/toiminnan-tavoitteet/

Vaikuttamistyössään Kuntoutusyrittäjät korostaa yrityksissä olevaa korkeatasoista ammatillista osaamista, jota hyödynnetään aina asiakkaan parhaaksi. Näissä lähipalveluja tuottavissa yrityksissä tehdään työtä kaiken ikäisten ihmisten työ- ja toimintakyvyn ylläpitämiseksi ja edistämiseksi. Lähes jokaisessa Suomen kunnassa on kuntoutuspalveluja tuottava yritys – useassa kunnassa montakin yritystä. https://kuntoutusyrittajat.fi/jasenyritykset/

Neuvoja ja taustatukea yrittämiseen

Kuntoutusyrittäjistä saat vastauksen yrityksesi pyörittämisessä eteen tuleviin pieniin ja suuriin kysymyksiin. Jäsenenä voit aina soittaa ja kysyä – yhdellä puhelinsoitolla saat aina  rahanarvoista tietoa ja vältät kalliiksi tulevia virheitä.

Miten lomapalkka maksetaan? Palkkaanko työsuhteeseen vai tarjoanko tilaa ammatinharjoittajalle? Näkemyseroja työntekijän kanssa – miten toimin? Voit kysyä neuvoja työsuhdeasioissa, sopimusasioissa, potilasvahinkotilanteissa ja muissa yrittämisessä eteen tulevissa haasteellissakin tilanteissa. Lakimiesten antama puhelinneuvontapalvelu sisältyy jäsenmaksuun.

Potilasasiamiespalvelu käytössäsi

Kuntoutusyrittäjien asiantuntijajuristi toimii halutessasi yrityksesi potilasasiamiehenä. Tämäkin palvelu sisältyy jäsenmaksuun. Mikäli laki edellyttää yritykselläsi olevan potilasasiamiehen, yrityksen on tehtävä siitä aluehallintovirastoon ilmoitus, jossa on potilasasiamiehen yhteystiedot ja allekirjoitus.

Pidä osaamisesi ajan tasalla

Suomen Kuntoutusyrittäjät ry:n omistama yhtiö Suomen Kuntoutuskouluttajat Oy tuottaa erittäin korkeatasoista ja arvostettua alan täydennyskoulutusta, jolla lisäät ammatillista osaamistasi. Lisäksi yhtiö tuottaa yrittäjyyskoulutusta sekä vuosittain järjestettävät Kuntoutusyrittäjä -päivät, joissa käsitellään toimialan yrittäjyyden ajankohtaisia teemoja.  Koulutusta on tarjolla koko yrityksesi henkilökunnalle. Kouluttajiksi hyväksymme ainoastaan alan parhaat kotimaiset ja ulkomaiset asiantuntijat. Koulutus on yrityksellesi verovähennyskelpoinen kulu ja siitä saa aina kirjallisen todistuksen, jota voi hyödyntää esim. kilpailutuksissa. Suurimpaan osaan koulutuksista Kuntoutusyrittäjien jäsenet pääsevät normaalihintaa edullisemmalla jäsenhinnalla.

Tapahtumia, tilaisuuksia, messuja ja reissuja

Kuntoutusyrittäjien jäsenenä saat tietoa oman alasi merkittävistä tapahtumista ja messuista Suomessa ja ulkomailla. Osallistuessasi toimialan tapahtumiin tutustut kollegoihin, solmit asiakaskontakteja ja pääset esittelemään omaa yritystoimintaasi.

Kansainvälisillä opintomatkoilla opit uusia juttuja

Kuntoutusyrittäjien järjestämillä opintomatkoilla saat uutta näkökulmaa omaan työhösi. Tutustut eri maiden kuntoutuskäytäntöihin ja saat uusia oivalluksia. Opit uutta kuntoutuksesta samalla kun virkistyt ja saat uusia ystäviä!

Kotisivut palvelevat yrittäjää ja asiakasta

Kuntoutusyrittäjien kotisivut osoitteessa www.kuntoutusyrittajat.fi ovat yrittäjän tieto- ja uutispalvelu. Jäsenpalvelusivuilta salasanan takaa jäsenemme löytävät mm. työsuhde- ja ammatinharjoittajasopimukset sekä muita lomakkeita ja järjestömme yrittäjätiedotteet. Yleisölle avoimilta sivuilta asiakkaat löytävät paikkakuntakohtaisesta jäsenlaitosluettelosta kaikkien  jäsenyritystemme yhteystiedot kotisivulinkkeineen. Kotisivujen Palvelutorilla voit myös maksutta ilmoittaa avoimista työpaikoista tai kaupata laitteita tai vaikka koko yritystäsi!

Kuntoutusyrittäjä-info pitää ajan tasalla

Kuntoutusyrittäjien jäsenenä saat Kuntoutusyrittäjä-infon, jossa kerrotaan tärkeät alaa koskevat muutokset, seurataan ja tiedotetaan uudesta lainsäädännöstä sekä kerromme uusista  koulutuksista ja muista yrittäjille hyödyllisistä asioista ja tapahtumista.

Kuntoutusalan artikkelit

Kuntoutusyrittäjät tuottaa kuntoutukseen liittyviä informatiivisia artikkeleita, joita julkaistaan sekä yhdistyksen kotisivuilla www.kuntoutusyrittajat.fi että suurelle yleisölle suunnatulla www.fysioterapia.info -sivustolla ja joita jaetaan yhdistyksen some-kanavissa.

Yhteistyökumppaneiden tarjoamat rahanarvoiset jäsenedut     

  • Fennian räätälöimä vakuutuskokonaisuus.
  • Hotel Haaga Central Park; edut jäsenhintaan.
  • Neste Oil Yrityskortilla edullisempaa tankkausta.
  • Niveltieto-lehti alennettuun hintaan.

Tarkat tiedot jäseneduista ja siitä, miten ne saa hyötykäyttöön, löytyvät Jäsensivuilta, joille jäsenyritykset kirjautuvat yrityskohtaisilla jäsentunnuksillaan.

Jäsensivut

Kuntoutusyrittäjien jäsenet voivat kirjautua omalla käyttäjätunnuksella ja salasanalla jäsensivuille, joilta löytyy ainoastaan jäsenyrityksille tarkoitettua materiaalia.

Siirry Liity jäseneksi -infoon