syyskuu 23, 2021 |

Uusi jäsenetu: Teipit, faskiakäsittely- ja harjoitusvälineet askellusklinikka Oy:n verkkokaupasta 5-35 % alennuksella!

Kaupallinen yhteistyö

Uutena jäsenetuna Suomen Kuntoutusyrittäjien jäsenille tarjoamme harjoitusvälineitä, korkealaatuisia teippejä ja faskian hoitotuotteita noin 5-35 prosenttia suositushintoja edullisemmin. Edun saat tilaamalla tuotteet verkkokaupastamme.

Miksi hyödyntää jäsenetua?

• Noin 5 – 35 prosenttia suositushintoja edullisemmat ostot.
  • Helppo tilausprosessi: näet jäsenetutuotteet selkeästi Suomen Kuntoutusyrittäjien jäsenille tehdyllä nettisivulla.
  • Valikoimassa myös markkinoilla harvinaisempia tuotteita, laaja valikoima erityisesti teippejä. Lukuisten kuosi- ja värivaihtoehtojen avulla voi ”tunnustaa seuravärejä” tai valita vaikka lapsille omat kuosit.
  • Tuotteiden korkea laatu – myymämme tuotteet ovat päivittäisessä testissämme omalla vastaanotollamme. Kinesioteipit ovat laadukkaita korealaisia teippejä, CE-merkittyjä ja FDA:n hyväksymiä. Teipeissä uutuutena mm. 4D biomekaaninen teippi Bionic.

askellusklinikka Oy on vuonna 2016 perustettu joensuulainen perheyritys, joka on erikoistunut alaraajakuntoutukseen, maahantuontiin ja yksilöllisten tukipohjallisten valmistukseen. Tuomme maahan harjoitusvälineitä, teippejä ja teippaukseen liittyviä tuotteita, ”teippisukkia” ja proprioseptisia harjoitusalustoja.

Näin näet ja tilaat jäsenetutuotteet:

1. Klikkaa sivulle https://www.askellusklinikka.fi/kuntoutusyrittajat/
  2. Kirjaudu palveluun salasanalla, jonka näet jäsensivuilta klikkaamalla tästä
  3. Siirrä tilaamasi tuotteet ostoskoriin ja viimeistele tilaus.

Tervetuloa tutustumaan ja ostokseille! Tapaat meidät myös Kuntoutusyrittäjäpäivillä 11.-12.11. – onhan sinun ilmoittautumisasiasi jo kunnossa?

Yhteistyöterveisin askellusklinikka Oy

Valtteri Paavola ja Sari Sukuvaara