joulukuu 3, 2020 |

Datalounges – Pienyrittäjän pilvipalvelut

Kaupallinen yhteistyö

Monipuoliset pilvipalvelut tekevät yrittäjien arjesta joustavampaa ja toiminnasta tehokkaampaa.

Erityisesti pilvipalvelut, jotka huolehtivat siitä, että tiedot ovat aina turvassa ja helposti saatavilla millä tahansa yrittäjän toimistolla tai mukana olevalla laitteella sekä modernit ja turvalliset tavat viestiä omien työntekijöiden ja asiakkaiden kanssa ovat sekä suosittuja että haluttuja. 

Useimpien pilvipalvelujen haasteena on kuitenkin niiden monimutkaisuus ja pienyrittäjälle aikaa vievä tai monimutkainen käyttöönottaminen.  

– Pilvipalvelujen käyttö on järkevää, sillä niihin kuuluu järjestelmän säännölliset päivitykset esimerkiksi tietoturva-aukkojen varalta, sanoo Kuntoutusyrittäjien lakimies Juhani Saarinen 

Datalounges on koonnut kuntoutusyrityksille asiantuntijamme avustuksella käyttöön otettavan palvelun, joka täyttää pilvipalveluille asetettavat korkeat vaatimukset. 

Tiedostojen kopioituminen säännöllisesti tai koko ajan Datalounges-pilvipalveluun takaa tietojen säilymisen ongelmatilanteessa. Lisäksi samat tiedot ovat saatavissa niin mobiililaitteille kuin muillekin tietokoneille, joille kansiot, tiedostot tai muut on tarkoituksenmukaista jakaa.

Datalounges – pienyrittäjän pilvipalvelut tarjous Kuntoutusyrittäjille sisältää monipuolisesti yritysten ja yrittäjien yleisimmin tarvitsemia palveluja. 

Videoneuvottelu yhteydenpitoon asiakkaan kanssa 

Vooler -videoneuvottelupalvelu on uusi, helppo ja monipuolinen tulokas.

Korkeatasoiset Vooler-videoneuvottelut tuotetaan ja välitetään Suomessa, joten laatu pysyy korkeana asiakaspalvelutilanteissa. Erityisen helpoksi palvelun tekee se, että pelkkä tietokoneen tai tabletin mukana tuleva selain riittää videoneuvotteluun osallistumiseen 

https://www.datalounges.com/contact-us/

Varauskalenteri, tilausjärjestelmä, kotisivut ja kauppapaikka 

Oma kauppapaikka palveluineen on olennainen osa yrittäjän tarvitsemia IT-palveluja.

Kauppapaikkaan kuuluvat luotettavien ja turvavallisten kotisivujen lisäksi tilaustenhallinta ja varsinainen tilaaminen, palvelukatalogi, varauskalenteri, yhteydenottolomakkeet ja tilaushistorian tallentaminen. 

–  Jos asiakas varaa ajan itse, ainakin ensimmäisen ajan etsiminen ja varaaminen on miellyttävämpää, jos sitä varten ei tarvitse luoda tunnuksia. Myöhemmin palvelun alkaessa, asiakas on tunnistettava, jos kyse on terveydenhuollon palvelusta, Saarinen muistuttaa. 

Kuntoutusyrittäjiä varten Datalounges on kerännyt nämä suosituimmat ja tarpeellisimmat palvelut helposti hankittavaksi ja käyttöönotettavaksi kokonaisuudeksi. 

Dataloungesasiantuntija auttaa käyttöönotossa, ja kuukausimaksulliset palvelut ovat edullinen ja helppo tapa hankkia pilvipalveluja yrittäjän monipuolisiin tarpeisiin. 

 

Kysy lisää Dataloungespienyrittäjän pilvipalveluista ja pyydä tarjous jättämällä viesti tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: sales@datalounges.com.