5 marraskuun, 2018 |

DJO Global Oy – kuntoutuskentän monitoimija

Kaupallinen yhteistyö

Kirjoittelen tässä elämäni ensimmäistä blogia Kuntoutusyrittäjien ” Kuukauden Kumppani”- teemalla. Yritän nyt lyhyesti kuvailla ydintoimintojamme, laajemmin yritykseemme pääset tutustumaan kotisivuiltamme www.djoglobal.com  ja sieltä löydät myös tuotespesialistimme yhteystiedot.

Shockwave-laitteen käyttökoulutusta Kuusamossa

DJO Global on maailman johtavia ortopedisten apuvälineiden valmistajia, tunnetuimpina merkkeinämme mm Chattanooga, Cefar ( Tens-laitteet), Compex(lihasstimulaattorit) ja ortoosipuolelta ehkä tunnet tuotemerkit DonJoy ja Aircast. Suomessa olemme toimineet useamman vuoden, lähinnä jälleenmyyjiemme kautta.

Chattanoogan tuoteperheen tuotteita (ultraäänilaitteet,yhdistelmälaitteet jne) voit hankkia Fysioline: n kautta, kuten myös Compex-lihastimulaattoreita, Cefarin TENS-laitteita saat Usmin Fysioterapiapalvelu Oy:n kautta. Ortoosipuolen tuotteemme löydät valtakunnallisesti jälleenmyyjiltämme, kuten Respecta ja Kirfix.

Oma toimenkuvani on ollut vuodesta 2014 lähinnä Chattanoogan shockwaveterapialaitteidemme myynti ja terapiamuodon lanseeraaminen fysioterapian ammattilaisille. Nyt tuoteperheeseemme on tullut myös tehokkaat 4-luokan laserhoitolaitteet ja Esaotteen todella laadukkaat diagnostiset ultraäänilaitteet. Ole yhteydessä niin tulen toimipisteeseenne esittelemään laitteita.

Tämän ” Kuukauden kumppani”- teeman aikana saatte kuulla mm. asiakkaiden kokemuksia shockwaveterapiasta jne! Olemme Villen kanssa täällä teitä varten, ole rohkeasti yhteydessä!”

Pasi.nevala@djoglobal.com
p. 0400 913 283
Kuvat: Coronaria FysioKuusamo