joulukuu 2, 2020 |

Fysioterapeuttien jäsentapaaminen HUOM MUUTTUNUT AIKA to 7.1. klo 10 – 11

Fysioterapeuttien oma tapaaminen Kuntoutusyrittäjissä – Teams-kokous to 7.1. klo 10 – 11

Teidät fysioterapiayrittäjät on lämpimästi kutsuttu etäyhteydellä järjestettävään Teams-tapaamiseen – tervetuloa! Saman alan yrittäjät voivat kohdata, vaihtaa ajatuksia ajankohtaisista aiheista ja verkostoitua.

Tapaamisessa on mukana lakimiehemme Juhani Saarinen sekä järjestösihteeri Tuula Väyrynen. Keskusteluun johdattelee toiminnanjohtaja Satu Grekin, joka halua tutustua paremmin fysioterapia-alan jäsenyrityksiin. Satu ja Juhani kuulisivat mielellään miten teillä menee. Voitte myös kertoa mielipiteenne, mihin Kuntoutusyrittäjien pitäisi panostaa. Tapaaminen ei edellytä ennakkovalmistautumista, mutta ilmoittutumista kyllä.

Fysioterapeuttien Teams-tapaaminen to 7.1. klo 10 – 11. Vastaava ensimmäinen tapaaminen järjestettiin 14.12.2020. Olet tervetullut osallistumaan riippumatta siitä, osallistuitko edelliseen.

PÄIVITYS: Kellonaikaa on muutettu. Tapaaminen alkaa klo 10 ja kestää tunnin.

Ilmoita kiinnostuksesi painamalla tästä, niin saat edellisenä päivänä Kuntoutusyrittäjistä Teams-kutsun sähköpostiisi. Ilmoittautumisesta ei valitettavasti tule kuittausta sähköpostiisi. Teams-kutsun hyväksyminen on riittävää ilmoittautumiseksi. Teams-palaverista on mahdollista poistua ja liittyä kesken.

Jäsentapaamisia Teamsinä jatketaan myös myöhemmin vuonna 2021!