marraskuu 16, 2021 |

Hallitus 2022 valittu Kuntoutusyrittäjille!

Pääkuvassa hallituksen jäseniä vasemmalta oikealle (suluissa toimikaudet): Laura Eyvindson (2020-2021), Annika Mäkelä (2021-2022), Katja Koski (2021-2022), Terhi Enjala (2021-2022), Anna Nurmi-Lehto (2022-2023) ja Riku Laine (2022-2023).

 

Anna Nurmi-Lehto jatkokaudelle puheenjohtajana

Vuosikokous pidettiin Kuntoutusyrittäjäpäivillä 11.11. Vuosikokous valitsi puheenjohtaja Anna Nurmi-Lehdon jatkokaudelle, ja hallitukseen varsinaisesti jäseniksi psykoterapeutti Nina Pyykkösen Hyvinkäältä ja fysioterapeutti Riku Laineen Oulusta.

Anna Nurmi-Lehto on kokkolalainen 36-vuotias perheyhtiö Medirex Oy:n toimitusjohtaja. Kuntoutusyrittäjien puheenjohtajana hän aloittaa nyt toisen kaksivuotiskautensa. Nurmi-Lehto taputettiin jatkokaudelle ilman vastaehdokkaita.

 

 

Kuvassa Anna Nurmi-Lehto

 

 

Jäseniksi Nina Pyykkönen ja Riku Laine

Kaksi hallituspaikkaa varajäsenineen oli tällä kertaa täytettävänä, kun sipoolaisen Smartfysion Laura Eyvindsonin ja helsinkiläisen FysioGeriatrian Katja Sohlbergin kaudet olivat päättymässä. Varsinaiseksi jäseneksi oli tarjolla kolme ehdokasta. Sekä paikan päällä Radisson Blussa että etäyhteyden päässä olivat osalistujat pääsivät siis äänestämään. Äänestyksen tulokset olivat:

Nina Pyykkönen 13 ääntä

Riku Laine 9 ääntä

Kari Karhu 9 ääntä

Nina Pyykkönen on uusi jäsen, ja tarmokkuudellaan houkutellut muitakin psykoterapiayrittäjin mukaan Kuntoutusyrittäjiin. Nina on Hyvinkäältä. Hänen yrityksensä on nimeltään Mind Dynamics Oy.

Riku Laine on toiminut Kuntoutusyrittäjissä pitkään: viimeksi hallituksen varajäsenenä sekä Kuntoutuskouluttajien hallituksessa. Hän on fysioterapeutti Oulusta, ja hänen yrityksenä on Easy Move Oy.

Uusi hallitus aloittaa toimintakautensa tammikuussa 2022.

Kuvassa Radisson Blussa paikalla olleet hallituksen 2021 sekä 2022 edtstajat, sekä Kuntoutusyrittäjien toimiston väki.

Vasemmalta oikealle: Laura Eyvindson, Annika Mäkelä, Katja Koski, Terhi Enjala, Anna Nurmi-Lehto, Satu Grekin (keskellä), Riku Laine, Oili Paaskoski, Juhani Saarinen ja Tuula Väyrynen.