Jäsenet

Jäsenedut

Kuntoutusyrittäjä – tule joukkoon mukaan ja hyödynnä Suomen Kuntoutusyrittäjät ry:n tarjoamat jäsenedut

Pidä osaamisesi ajan tasalla

Suomen Kuntoutusyrittäjät ry:n omistama yhtiö Suomen Kuntoutuskouluttajat Oy tuottaa erittäin korkeatasoista ja arvostettua alan täydennyskoulutusta, jolla lisäät ammatillista osaamistasi. Lisäksi yhtiö tuottaa yrittäjyyskoulutusta sekä vuosittain järjestettävät Kuntoutusyrittäjä -päivät, joissa käsitellään toimialan yrittäjyyden ajankohtaisia teemoja.  Koulutusta on tarjolla koko yrityksesi henkilökunnalle. Kouluttajiksi hyväksymme ainoastaan alan parhaat kotimaiset ja ulkomaiset asiantuntijat. Koulutus on yrityksellesi verovähennyskelpoinen kulu ja siitä saa aina kirjallisen todistuksen, jota voi hyödyntää esim. kilpailutuksissa. Suurimpaan osaan koulutuksista Kuntoutusyrittäjien jäsenet pääsevät normaalihintaa edullisemmalla jäsenhinnalla.


Tapahtumia, tilaisuuksia, messuja ja reissuja

Kuntoutusyrittäjien jäsenenä saat tietoa oman alasi merkittävistä tapahtumista ja messuista Suomessa ja ulkomailla. Osallistuessasi toimialan tapahtumiin tutustut kollegoihin, solmit asiakaskontakteja ja pääset esittelemään omaa yritystoimintaasi.


Kuntoutusyrittäjä-info pitää ajan tasalla

Kuntoutusyrittäjien jäsenenä saat Kuntoutusyrittäjä-infon, jossa kerrotaan tärkeät alaa koskevat muutokset, seurataan ja tiedotetaan uudesta lainsäädännöstä sekä kerromme uusista  koulutuksista ja muista yrittäjille hyödyllisistä asioista ja tapahtumista.

Yhteistyökumppaneiden tarjoamat rahanarvoiset jäsenedut     

  • Fennian räätälöimä vakuutuskokonaisuus.
  • Hotel Haaga Central Park; edut jäsenhintaan.
  • Neste Oil Yrityskortilla edullisempaa tankkausta.
  • Niveltieto-lehti alennettuun hintaan.
  • Kotopro jäsenhintaan

Tarkat tiedot jäseneduista ja siitä, miten ne saa hyötykäyttöön, löytyvät Jäsensivuilta, joille jäsenyritykset kirjautuvat yrityskohtaisilla jäsentunnuksillaan.

Jäsensivut

Kuntoutusyrittäjien jäsenet voivat kirjautua omalla käyttäjätunnuksella ja salasanalla jäsensivuille, joilta löytyy ainoastaan jäsenyrityksille tarkoitettua materiaalia.

Siirry Liity jäseneksi -infoon