8 kesäkuun, 2021 |

Jäsenyrityksiä on enemmän kuin koskaan – strategiatyö etenee

Kuntoutusyrittäjien jäseniä on nyt ennätysmäärä koko 49-vuotiaan historian aikana: meitä on nyt 936 yritystä, yrittäjää tai toimipaikkaa. Opiskelija- ja seniorijäsenet mukaan lukien meitä on 974

Kiitos että olette mukana! Kesän aikana Kuntoutusyrittäjien verkossa, Facebookissa ja Instagramissa nostamme jäsentarinoita eri terapia-aloilta. Seuraa meitä somessa ja kutsu kaverisikin! Jos uusi liittyvä jäsen merkitsee liittymishakemuksessaan sinut suosittelijaksi, saat meiltä pienen muistamisen.

Strategiatyö etenee  

Kuntoutusyrittäjien hallitus on valmistellut strategiaa. Se on valmis julkaistavaksi syksyllä. Te jäsenet saitte vaikuttaa ja toukokuussa tehdyn strategiakyselyn tulokset ovat tässä: 

Tulosten mukaan Kuntoutusyrittäjien visiossa pitäisi näkyä: 

  1. Asiakkaan valinnanvapaus 
  2. Asiantuntemus 
  3. Kuntoutuksen tunnettuuden lisääminen 
  4. Vaikuttaminen yrittäjyyden puolesta 

Merkittävin este sille, etteivät asiakkaat pääse kuntoutumaan jäsenyritykseen on se, että terveydenhuollon yksikkö ohjaa kuntoutujan muualle (30 %) tai vakuutusyhtiö ohjaa asiakkaan muualle (30 %). 

Kysyimme myös kantaa, tulisiko Kuntoutusyrittäjien ryhtyä valmistelemaan työehtosopimusta, jolla kollektiivisesti yhtenäistettäisiin työsuhteen ehtoja alalla. Tulokset: 

78 % vastasi, että nykytila on hyvä. Kuntoutusyrittäjät tarjoaa mallin työsopimukselle, joita työnantaja voi muokata tarpeisiinsa 

15 % vastasi, että Kuntoutusyrittäjien tulee edistää työehtosopimuksen valmistelua 

7 % vastasi, että Kuntoutusyrittäjien ei tule edistää työehtosopimuksen valmistelua

Lue strategiakyselymme tarkemmat tulokset tästä.