24 heinäkuun, 2019 |

Kokousjärjestäjän unelma löytyy Tampereelta

Kaupallinen yhteistyö

Holiday Club -kylpylähotellit ovat tasokkaita täyden palvelun kokous- ja juhlapaikkoja, joista saat kaiken kokoustiloista ruokailuun ja majoitukseen, oheisohjelmista upeisiin aterioihin. Kokoustiloista suurin on jopa yli 2 000 henkeä vetävä muuntautuva Saimaan Arena. Lisäksi tarjolla on huoneita tehotyöskentelyyn ja pienemmille ryhmille. Holiday Club kohteet sijaitsevat Turun Caribiassa, Saimaalla, Tampereen Kylpylässä, Vuokatin Katinkullassa, Kuusamon Tropiikissa, Saariselällä ja Sallassa.

Esittelyssä:

Holiday Club Tampereen Kylpylä: kokousjärjestäjän unelma

Tampereen Kylpylä on kokousjärjestäjän unelma, josta saat kaikki palvelut saman katon alta. Kokouskeskuksen monipuoliset tilat soveltuvat niin koulutustilaisuuksiin, strategiapäiviin, tuotelanseerauksiin kuin pienempiin kokoontumisiin. Kokouskeskuksesta löytyy 11 vaihtoehtoista kokoustilaa 146-paikkaisesta auditoriosta pienempiin 14–100 henkilön kokoustiloihin. Asiantunteva ja ystävällinen kokoushenkilökunta on paikalla auttamassa järjestelyissä. Tilat ovat avaria, valoisia ja helposti muunneltavia.

Holiday Club on Kuntoutusyrittäjien Kuukauden kumppani.

Tiesitkö että:

  • Tämän vuoden Kuntoutusyrittäjä 2019 -päivät järjestetään Holiday Club Saimaan Kylpylässä 19.-21.9.2019 (to-la).
  • Kuntoutusyrittäjä 2019 on tarkoitettu kaikille kuntoutusalan yrittäjille ja ammatinharjoittajille sekä yritysten liiketoiminnasta vastaaville.
  • Päiville osallistuminen ei edellytä Suomen Kuntoutusyrittäjät ry:n jäsenyyttä.
  • Lue lisää Kuntoutuskouluttajien sivuilta tästä