marraskuu 26, 2019 |

Kotopro: Kokonaisuuden hoitaminen teknologian avulla

Kaupallinen yhteistyö

Pelataanko palapeliä vai hoidetaanko ihmistä?

Oletko kuullut usein Suomen hyvästä terveydenhuollosta? Entä kuuletko sittenkin enemmän valitusta resurssipulasta? Onko SoTe tuomassa valinnan vapautta vai vähentämässä sitä? Kaikilla on aina oma näkökulmansa ja riippuu mistä suunnasta asioita tarkastellaan. Se, mistä harvoin enään kiistellään on kuitenkin hoidon kokonaisuuden hahmottaminen. 

Ihmistä ei voi hoitaa paloina, vaan on nähtävä kokonaisuus.

Resurssit voivat tulla rajoittavaksi tekijäksi, sillä kokonaisuus vaatii usein moniammatillisen ryhmän yhteistyötä. Informaatio kuitenkin usein pätkii ja asiat jäävät helposti hoitamatta. Omaisten voi joskus olla haasteellista pysyä perässä. 

Kuntoutus on usein haasteellinen tilanne niin kuntoutujalle kuin omaisille.

Ammattitaitoiset kuntouttajat osaavat kohdata kuntoutujat ja heidän omaisensa. Motivointi on tärkeää, jotta tuloksellinen kuntoutuminen on mahdollista. Se, mikä kuntoutujaa motivoi voi kuitenkin riippua monesta tekijästä. 

Teknologia avuksi?

Kipumittarit ja kunotutusharjoitteiden seuraaminen voi olla vastaus kuntouttajan ja kuntoutujan yhteydenpidon parantumiseen. Sen avulla voidaan pitää myös jokainen kuntoutuksessa mukana oleva jäsen ajan tasalla. Ei pelata palapeliä, vaan hoidetaan tehokkaasti ihmisiä kuntoon.

Kuntoutusyrittäjät ry:n jäsenetuna saat Kotopron käyttöön 200€ + alv. ja kuukausimaksu on 25€. Etusi on ainakin – 40%!