27 maaliskuun, 2024 |

Kuntoutusyrittäjäkiertue toukokuussa 2024 kuudella paikkakunnalla: ilmoittaudu mukaan!

Tervetuloa kevään 2024 Kuntoutusyrittäjäkiertueelle!

Huippusuosittu Kuntoutusyrittäjäkiertue tulee taas – tänä vuonna toukokuussa 2024! Aiemmin järjestetyn yrittäjäillan lisäksi ohjelmassa on nyt myös Kuntoutusiltapäivä, johon jäsenyritykset voivat ilmoittautua pitämään lyhyitä työnäytöksiä tai asiantuntijaluentoja alueen asukkaille. Yrittäjäillassa on tuttuun tapaan asiaa kuntoutusyrittäjille hyvinvointialueilta ja Kuntoutusyrittäjien asiantuntijoilta – sekä tietysti mahtavia kumppaneita!

Paikkakunnat ja ajankohdat ovat tällä kertaa seuraavat:

  • 13.5.2024 KOKKOLA, Original Sokos Hotel Kaarle, Kauppatori 4, 67100 Kokkola
  • 14.5.2024 OULU, Hotelli Lasaretti (Puisto-Pato -sali), Kasarmintie 13B, 90130 Oulu
  • 15.5.2024 TAMPERE, Sokos Tavaratalo (Sokos2 kabinetti), Hämeenkatu 21, 33100 Tampere
  • 21.5.2024 HELSINKI, Fennia-talo/Kuntoutusyrittäjien toimisto, Pasilankatu 14, 00240 Helsinki
  • 22.5.2024 MIKKELI, Scandic Mikkeli, Mikonkatu 9, 50100 Mikkeli
  • 30.5.2024 TURKU, Original Sokos Hotel Wiklund (Wiklundin tapahtumatori), Eerikinkatu 11, 20100 Turku

Jokaisessa kiertuekohteessa ohjelma on seuraava:

13.30-15 Kuntoutusiltapäivä: jäsenyritysten asiantuntijapuheenvuorot alueen asukkaille

15.30-19 Yrittäjäilta kuntoutusyrittäjille ja alueen toimijoille
Yrittäjäillan aikataulu:
15.30 Ilmoittautuminen, kahvit ja kumppanien tuotteisiin tutustuminen
16.00 Yrittäjäillan avaus ja verkostoituminen
Kuntoutusyrittäjien toiminnanjohtaja Anna Nurmi-Lehto
16.30 Hyvinvointialueen puheenvuoro ja keskustelu
17.15 Kuntoutuksen asiakkaan näkökulma: haastattelu
17.30 Tauko: iltapalaa ja kumppaneiden tuotteisiin tutustumista
18.00 Ajankohtaiset asiat kuntoutusyrittäjälle
Kuntoutusyrittäjien juristi Juhani Saarinen
Aiheina mm. Soteri-rekisteri, fysio- ja toimintaterapian kotitalousvähennys, uudet kaikille kuntoutusyrityksille pakolliset asiakirjat.
Tilaisuus päättyy viimeistään klo 19. 

Kiertueen tapahtumissa ei ole etäosallistumismahdollisuutta. Jäsenet voivat osallistua ilman henkilömäärärajoituksia. Kuntoutusalan yrityksistä, jotka eivät vielä ole Kuntoutusyrittäjien jäseniä, toivotamme tervetulleeksi kaksi henkilöä yritystä kohden.

Ilmoittaudu tästä yrittäjäkiertueen tapahtumiin!

Samalla lomakkeella voit ilmoittautua sekä osallistujaksi yrittäjäiltaan että halutessasi Kuntoutusiltapäivään toteuttamaan ohjelmaa.

Mikä ihmeen Kuntoutusiltapäivä? 

Jäsenyritysten toiveesta järjestämme tällä yrittäjäkiertueella ohjelmaa myös paikallisille asukkaille. Iltapäivän tilaisuus järjestetään jokaisella kiertueen etapilla klo 13.30-15, ja siinä on tilaa neljälle jäsenyrityksen puheenvuorolle, työnäytökselle, liikuntahetkelle tai muulle ohjelmalle!

Yhden ohjelman kesto on 20 minuuttia, ja Kuntoutusyrittäjien toimisto valitsee mukaan ilmoittautuneista neljä yritystä. Valinnassa painotetaan sisältöjen monipuolisuutta ja mm. eri terapia-alojen huomiointia ohjelmassa.

Yritysten ohjelmat eivät ole puhtaita yritysesittelyjä, vaan niissä on oltava jokin yrityksen asiantuntemusta esittelevä näkökulma (esim. ”Äännevirheen työstäminen lapsella”, ”Lantionpohjan hyvinvointi”, ”Näin palaudut tarpeeksi raskaan muutoksen keskellä”). Puheenvuoron voi pitää myös esimerkiksi yrityksen työntekijä. Tilaisuudessa saa vapaasti jakaa esitteitä ja mainostaa omaa yritystä toki muuten.

Kuntoutusyrittäjät huolehtii tapahtuman markkinoinnista alueen asukkaiden suuntaan – sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin tulla paikalle toteuttamaan ohjelmasi! Päivätoteutuksen vuoksi kuulijakunta tulee melko varmasti painottumaan ikäihmisiin, mutta markkinointia tehdään koko alueen suuntaan eri järjestöjen sekä sosiaalisen median kautta. Tilaisuudessa on myös kahvitarjoilu.

Lisätietoja Kuntoutusiltapäivästä saa toimistolta koordinaattori Oililta (oili.paaskoski@kuntoutusyrittajat.fi) ja järjestösihteeri Tuulalta (tuula.vayrynen@kuntoutusyrittajat.fi).

Mukana kiertämässä