3 kesäkuun, 2024 |

Omavalvontasuunnitelman malli

Kuntoutusyrittäjän omavalvontasuunnitelman malli löytyy nyt jäsensivuilta

Voit kirjautua jäsensivujen lomakkeet-osioon, josta suunnitelman voi ladata, tästä linkistä (vaatii kirjautumisen).

Kuntoutusyrittäjät ry on laatinut Sosiaali- ja terveydenhuollon valvontalain mukaisen kaikille pakollisen omavalvontasuunnitelman mallin. Mallissa on huomioitu 15.5.2024 voimaan tullut Valviran määräys 1/2024. Malli löytyy jäsensivuilta kirjautumisen jälkeen.

Suunnitelmaa on tarkoitettu luettavaksi samaan aikaan Valviran määräyksen kanssa. Valviran määräyksen voi lukea ja ladata tästä linkistä. Valviran sivuilla on julkaistu myös määräystä koskeva uutinen. Uutisessaan Valvira ilmoittaa, että sillä ei ole suunnitelmia oman mallin laatimisesta. Kuntoutusyrittäjien malli on saatavilla Kuntoutusyrittäjien jäsenille.

Tältä sivulta voit lukea Valviran usein kysytyt kysymykset omavalvontasuunnitelmasta.

Kuntoutusyrittäjän omavalvontasuunnitelmaa muokataan oman yrityksen näköiseksi ja kokoiseksi asiakirjaksi

Kuntoutusyrittäjien omavalvontasuunnitelmamalli on rakennettu pienen tai keskisuuren kuntoutusyrityksen tarpeisiin. Mallista tullaan laatimaan myös yksinyrittäjien versio räätälöimällä erityisesti henkilöstöä koskevia kohtia yksinyrittäjälle sopiviksi. Yksinyrittäjän versio tulee olemana jonkin verran suppeampi, mutta otsikkotasolla suunnitelma tulee olemaan sama.

Kuntoutusyrittäjien malli noudattaa Valviran määräyksessä annettua logiikkaa määräyksen luvusta 4 alkaen. Määräyksen kohta 4.1 on Kuntoutusyrittäjien mallissa kohta 1. ja kohta 4.1.2 on mallissa kohta 1.2.

Suunnitelma on tarkoitus lukea ja muokata kokonaan omaan käyttöön sopivaksi, mutta erityisesti keltaisella merkityt kohdat on syytä lukea muokata itselle sopiviksi. Värin voi poistaa itse, sillä suunnitelma on muokattava Word-asiakirja.

Kuntoutusyrittäjien mallista otetaan ry:n toimistolla mieluusti vastaan palautetta!