3 toukokuun, 2023 |

Kuntoutusyrittäjäpäivät järjestetään Apuvälinemessujen yhteydessä Tampereella: varaa päivät 9. – 10.11. kalenteristasi!

Kuntoutusyrittäjät perinteikkäästi yhteen kokoava Kuntoutusyrittäjäpäivät-tapahtuma järjestetään 9.-10.11.2023 Tampereella, Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Tapahtuma pidetään tänä vuonna Apuväline 2023 -messujen yhteydessä. Kuntoutukseen ja yrittäjyyteen keskittyvien puheenvuorojen ja yhteisen verkostoitumisen lisäksi luvassa on iltatilaisuus yhdessä Kuntoutusyrittäjien pitkäaikaisten yhteistyökumppaneiden kanssa. Tilaisuudessa valitaan myös Vuoden 2023 Kuntoutusyrittäjä, jonka ehdottamiseen jäsenille aukeaa mahdollisuus kesällä. 

”Kuntoutuksen kenttä on voimakkaassa murroksessa hyvinvointialueiden aloituksen, Kelan vaativaan lääkinnälliseen kuntoutukseen kohdistuvien muutospaineiden ja fysioterapian sairausvakuutuskorvausten poistumisen myötä. On tärkeää, että yhteisten tapahtumien avulla Kuntoutusyrittäjät tuo jäsenilleen ajankohtaista tietoa, ja antaa mahdollisuuden verkostoitua toisten yrittäjien kanssa”, sanoo Kuntoutusyrittäjien toiminnanjohtaja Satu Grekin.  

Apuväline 2023 järjestään 9.-11.11. Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Tapahtuma kokoaa yhteen apuvälinealan, kuntoutuksen, terveys- ja sosiaalialan ammattilaiset sekä apuvälineiden käyttäjät. Mukana tapahtumassa ovat laajasti eri apuvälineet, kuntoutuksen ja esteettömyyden ratkaisut, lähestulkoon 200 näytteilleasettajan toimesta.  

”Kuntoutus on aina ollut tärkeä osa Apuväline-tapahtumaa. Toivotamme kuntoutusyrittäjät lämpimästi tervetulleeksi mukaan tapahtumakokonaisuuteen. Kannustamme varaamaan aikaa messuvierailulle ennen tai jälkeen kuntoutusyrittäjäpäivien. Apuväline on poikkeuksellisen kokemuksellinen tapahtuma, joka tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden kokeilla ja oppia käytännössä alan uusimpia laitteita ja ratkaisuja”, sanoo messuja järjestävän Expomark Oy:n toimitusjohtaja Tomi Niemi.  

Ilmoittautuminen Kuntoutusyrittäjäpäiville avataan elokuussa 2023. Päivätapahtuma Apuvälinemessujen yhteydessä on osallistujille maksuton. Iltatilaisuudesta ja majoituskiintiön varauksista ilmoitetaan myöhemmin. Apuvälinemessuille tulee rekisteröityä erikseen ammattilaiskävijäksi messujen kotisivuilla.  

Lisätietoja:  
Oili Paaskoski, koordinaattori
p. 050 492 2495
oili.paaskoski@kuntoutusyrittajat.fi