lokakuu 13, 2022 |

Kuntoutusyrittäjät esittää Terhi Enjalaa Keravalta Suomen Yrittäjien hallitukseen

Suomen Kuntoutusyrittäjät ry esittää varapuheenjohtaja, fysioterapiayrittäjä Terhi Enjalaa Suomen Yrittäjien hallitukseen. Enjala on kolmannen sukupolven yrittäjä Keravan Lääkintävoimistelussa. Hänen vankka vaikuttamis- ja luottamustehtäväkokemuksensa sekä vahva kuntoutusalan substanssin tuntemus toisi säännellyn ja kilpailutetun terveydenhuollon toimialan äänen hallitustyöskentelyyn.   

 

Tällä hetkellä Enjala toimii Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen aluevaltuustossa ja aluehallituksessa sekä Keravalla kaupunginvaltuutettuna ja sote-lautakunnan varapuheenjohtajana. Suomen Kuntoutusyrittäjien varapuheenjohtajana Enjalalla on näkemystä yksityisen terveydenhuollon sektorista koko Suomen alueella. 

”Sote-alan yritysten tulevaisuus ja vahvuus on lähipalveluiden turvaamisessa sekä innostavissa, työntekijää tukevissa työpaikoissa. Haluan olla mukana vaikuttamassa tähän Suomen Yrittäjien hallituksessa”, Enjala toteaa. 

”Lisäksi uudet hyvinvointialueet, jotka aloittavat vuoden 2023 alussa, tulevat tekemään suuren määrän julkisia hankintoja. On tärkeää, että myös pk-yritykset pääsevät näiden kautta toimimaan markkinoilla reilusti ja kannattavasti. Lainsäädäntö ja yrityskenttä pienyrittäjiä myöten on pidettävä vastuullisesti samassa veneessä.”

Julkinen sektori on niin ikään Enjalalle tuttu, sillä hän on ollut varajäsenenä HUS:n valtuustossa. Fysioterapian kentällä hänen osaamisensa ulottuu laajalle, ja hänellä on yli kolmenkymmenen vuoden kokemus kuntoutusalalta. 

”Yrittäjien toimintaedellytyksiä ja osallisuutta on aidosti parannettava kunnissa. Haluan vaikuttaa siihen, että Suomesta tulee parempi maa toimia sosiaali- ja terveysalan yrittäjänä.” 

 

Kuka?  
Terhi Enjala 
Ikä: 53 
Paikkakunta: Kerava 
Ammatti: fysioterapeutti, osteopaatti, lymfaterapeutti, työfysioterapeutti, geriatrian erikoisosaaja, psykofyysinen fysioterapeutti 
Yritykset:  
Keravan Lääkintävoimistelu Oy, Fysio Kerava Oy, Lahden Kipupiste Oy, toimitusjohtaja/omistaja/hallituksen puheenjohtaja 
Luottamustoimet:  
Vantaan ja Keravan hyvinvointialue, aluevaltuutettu, aluehallituksen jäsen, rekrytyöryhmän jäsen, Lähidemokratia ja osallisuus –lautakunnan tarkkailijajäsen 
Keravan kaupunki, kaupunginvaltuutettu, sosiaali- ja terveyslautakunnan varapuheenjohtaja 
Suomen Kuntoutusyrittäjät ry, varapuheenjohtaja 
Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiri HUS, valtuuston varajäsen 
Vodder Lymfaterapeutit ry, puheenjohtaja 
 

Kuntoutusyrittäjien eduskuntavaaliohjelma sisältää 11 tavoitetta parempaan kuntoutusalan yrittäjyyteen. Tutustu niihin täällä.  
 
Lisätietoja:  

Terhi Enjala, varapuheenjohtaja, Suomen Kuntoutusyrittäjät, p. 040 588 3131, terhi.enjala@keravanlaakintavoimistelu.fi 
Satu Grekin, toiminnanjohtaja, Suomen Kuntoutusyrittäjät, p. 050 550 3488, satu.grekin@kuntoutusyrittajat.fi