30 heinäkuun, 2021 |

Kuntoutusyrittäjät hakee nyt Koordinaattoria

Suomen Kuntoutusyrittäjät on kuntoutus- ja terapia-alojen yrittäjien vaikuttavin etujärjestö ja verkosto. Jäseninämme on yli 900 yrittäjää, yritystä tai toimipaikkaa mm. fysio-, toiminta-, psyko-, puhe-, musiikki- ja ravitsemusterapia-aloilta ympäri Suomen. Kuntoutusyrittäjien tavoitteena on lisätä tietoa kuntoutuksen vaikuttavuudesta ja edistää ihmisten oikeutta valita itse terapeuttinsa. Haluamme parantaa yrittäjien asemaa ja yrittämisen olosuhteita kuntoutusalalla.

Kuntoutusyrittäjien jäsenmäärä on korkeampi kuin koskaan järjestömme historian aikana! Yhdistyksemme täyttää myös ensi vuonna pyöreät 50 vuotta! Haluamme palvella kasvavaa jäsenistöä entistä paremmin. Siksi haemme iloiseen ja toimeliaaseen joukkoomme käytännönläheistä ja ammattitaitoista

Koordinaattoria

Tehtäväkenttä sisältää monipuolisia järjestö- ja hallintotehtäviä päättäjien tapaamisten organisoinnista tapahtumien järjestämisiin. Vastuullasi on edunvalvontamme ja jäsenviestintämme tekninen ja viestinnällinen tuki (esimerkiksi jakelulistojen ylläpito ja käyttö, sekä uutiskirje- ja tiedotepalveluiden käyttö).

Otat haltuusi kuntoutusalan opintoja järjestävien oppilaitosten oppilaitosyhteistyön, kokoat esitysmateriaaleja ja hoidat laskutuksia. Laadit myös erilaisia kyselyjä ja koostat niiden tuloksia. Hoidat aktiivisesti yhteistyökumppanuuksiin ja mahdollisiin hankkeisiin liittyviä asioita.

Tiimin jäsenet tuuraavat toisiaan; tarvittaessa olet valmis siirtymään hetkeksi myös muihin tehtäviin. Jokainen päivä on erilainen. Työt tehdään sujuvassa yhteishengessä. Se tarkoittaa, että yhteydenottoihin reagoi se, kuka asian ensimmäiseksi huomaa.

Tehtävässä menestymisessä olennaista on kyky junailla käytännön asioita sekä tarttua aktiivisesti ja jämäkästi erilaisiin tehtäviin. Olet yhteistyökykyinen, joustava ja huumorintajuinen, etkä hätkähdä yllättäviäkään tilanteita. Osaat saattaa asiat loppuun asti. Sinulla on jo useamman vuoden kokemus vastaavista tehtävistä.

Toivomme sinulla olevan hyvä peruskoulutus, esim. tradenomi tai akateeminen sekä hyvät IT-taidot (mm. Office-ohjelmat, WordPress). Osaaminen graafisesta suunnittelusta katsotaan eduksi.

Kirjoitat erinomaista suomea. Muu kielitaito, erityisesti ruotsin kielen taito, on eduksi. Kokemus hankkeiden hakemisesta ja toteuttamisesta katsotaan myös eduksi.

Lupaamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän mukavassa työyhteisössä ja hienon vaikutusmahdollisuuden Kuntoutusyrittäjien toimintaan! Toimistomme sijaitsee Haagassa ja meillä on mahdollisuus tehdä töitä joustavasti myös osittain etänä. Tehtävä on lähtökohtaisesti kokoaikainen.

Kuntoutusyrittäjistä löydät lisää tietoa sivuiltamme www.kuntoutusyrittajat.fi.

Kiinnostuitko? Lisätietoja saat toiminnanjohtaja Satu Grekiniltä, puh. 050 550 3488. Parhaiten tavoitat Satun seuraaviin aikoihin: ke 11.8. klo 9 – 10 ja ke 18.8. klo 14 – 15.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen viimeistään 23.8.2021 osoitteeseen info @ kuntoutusyrittajat.fi.

Otsikoi viestisi ”Koordinaattori”. Voit lisätä hakemukseesi videon, joka auttaa tutustumaan sinuun tai taitoihisi.