syyskuu 15, 2023 |

Kuntoutusyrittäjät hakee toiminnanjohtajaa

Kuntoutusyrittäjät hakee toiminnanjohtajaa

Tule kehittämään kuntoutusalan yrittäjien toimintaedellytyksiä!

Nykyisen toiminnanjohtajan siirtyessä kohti uusia haasteita Suomen Kuntoutusyrittäjät ry etsii nyt uutta toiminnanjohtajaa. Jos sinulla on aito halu oppia uutta ja vaikuttaa kuntoutusyrittäjien tavoitteiden edistämiseen valtakunnallisesti ja hyvinvointialueilla sekä sinulla on osaamista johtamisesta, saatat olla etsimämme henkilö.

Tarjoamme mielenkiintoisen haasteen, viihtyisän työyhteisön ja modernit työtilat Helsingin Pasilassa, sekä itsenäisen työn ja tehtävässä tarvittavat modernit työkalut. Tarjoamme järjestönä myös monipuolisen tuen tehtävän hoitamiseksi onnistuneesti. Kuntoutusyrittäjien jäsenmäärä on korkeampi kuin koskaan, ja toimintamme on erinomaisessa vireessä!

Voit hoitaa työtehtäviä etänä, mutta sinun on hyvä sitoutua käymään toimistolla sekä kiertämään kenttää sovitun mukaisesti.

Edellytämme toiminnanjohtajalta:

  • Vahvaa osaamista sidosryhmävaikuttamisesta, verkostojen kehittämisestä ja niiden johtamisesta
  • Vahvaa ymmärrystä ja näyttöjä kuntoutusyrittäjille edullisten tavoitteiden saavuttamisesta
  • Hyvää modernin viestintä- ja mediakentän ymmärrystä ja viestinnän perustaitojen hallintaa
  • Ymmärrystä kuntoutusyrittäjyydestä, ja aitoa kiinnostusta yritysten taloudelliseen ja yhteiskunnalliseen merkitykseen, sekä
  • Ajatuksia yrittäjyyden haasteiden helpottamiseksi.

Lisäksi sinulla on jo kartutettua kokemusta tai kykyä kehittyä mm. seuraavissa asioissa:

  • Strateginen ajattelu
  • Projektien ja hankkeiden johtaminen
  • Talousosaaminen

Jotta menestyt tehtävässä parhaalla mahdollisella tavalla, johtamis- ja suunnittelutaidot sekä vaikuttamisen tuntemus korostuu. Arvostamme myös esiintymisvalmiutta sekä hyviä yhteistyötaitoja.

Lisätietoja voit luottamuksellisesti kysyä toiminnanjohtaja Satu Grekiniltä, p. 050 550 3488 tai varapuheenjohtaja Annika Mäkelältä, p. 040 589 3678

Satun tavoittaa parhaiten to 21.9. klo 14 – 16 sekä ma 25.9. klo 9.30 – 11.
Annikan tavoittaa parhaiten pe 22.9. klo 9 – 11 ja pe 29.9. 12 – 14.

Ohjeistus hakemiseen:

Lähetä avoin hakemuksesi ja ansioluettelo viimeistään 2.10. sähköpostilla osoitteeseen satu.grekin @ kuntoutusyrittajat.fi. Otsikoi viestisi ”TOIMINNANJOHTAJA”. Haastattelut pyritään järjestämään ma 9.10. Jos saat haastattelukutsun, varaudu esittämään suosittelijasi sekä palkkatoiveesi.

Suomen Kuntoutusyrittäjät ry on 51 vuotta nuori vaikuttamisjärjestö. Meihin kuuluu yli 1 100 kuntoutuspalveluja ja terapiaa tarjoavaa yritystä- yrittäjää tai toimipaikkaa. Kuntoutuksella palautetaan tai ylläpidetään ihmisen toimintakykyä.

Teemme Suomesta hyvän maan toimia kuntoutusalan yrittäjänä – Vaikuttamalla yhdessä jäsentemme kanssa. Jäseniämme ovat esimerkiksi fysio-, psyko-, puhe-, ravitsemus- , musiikki- ja toimintaterapiayrittäjät ja -yritykset.