29 tammikuun, 2024 |

Kuntoutusyrittäjät perustaa psykoterapeuttitoimikunnan

Suomen Kuntoutusyrittäjien hallitus on ensimmäisessä kokouksessaan päättänyt perustaa psykoterapeuttitoimikunnan. Toimikuntaan haetaan kahta jäsentä tammi-helmikuun aikana.

Toimikunta päätettiin perustaa, koska hallitus haluaa varmistua siitä, että jäsenistössä neljänneksi suurimman ammattikunnan, eli psykoterapeuttijäsenten, ääni tulee kuuluviin yhdistyksessä. Toimikunnan puheenjohtaja on hallituksen varajäsen, psykoterapeutti Marjo Valtonen. Marjo toimii linkkinä toimikunnan ja hallituksen välillä.

Toimikuntaan valitaan kaksi jäsentä ja haku toimikunnan jäseneksi on auki nyt! Jos tunnet paloa vaikuttamiseen ja haluat edistää psykoterapeuttien asiaa Kuntoutusyrittäjissä, hae mukaan toimikuntaan.

Toimikunta toimii Kuntoutusyrittäjien hallituksen alla ja on valmisteleva elin. Kokoukset pidetään etänä.

Psykoterapeuttitoimikuntaan voit hakea, jos täytät seuraavat kriteerit:

  • olet psykoterapeutti ja Kuntoutusyrittäjien jäsen
  • sinulla on aikaa ja intoa edistää psykoterapeuttien asioita kokouksissa 2–3 kertaa vuodessa, sekä mahdollisissa muissa tehtävissä, kuten apuna lausuntojen ja vaikuttamisviestien muotoilussa

Kerro hakemuksessasi meille, mitä asioita haluaisit edistää ja miksi haluat mukaan toimikuntaan. Hallitus valitsee toimikunnan jäsenet hakijoiden joukosta.

Tästä pääset hakulomakkeelle

Haku on avoinna 15.2. saakka. Kiinnostuneet kontaktoidaan haun päättymisen jälkeen, ja päätös toimikunnan kokoonpanosta tehdään yhdistyksen hallituksen kokouksessa 18.3.

Lisätietoja antaa Kuntoutusyrittäjien puheenjohtaja Katja Koski, p. 040 722 2280, katja.koski@kuntoutusyrittajat.fi.