22 toukokuun, 2024 |

Kuntoutusyrittäjät <3 Rantalainen: Tilitoimistopalveluita jäsenyrityksille etuhintaan

Kaupallinen yhteistyö

Kuntoutusyrittäjät on aloittanut yhteistyön tilitoimisto Rantalaisen kanssa. Yhteistyön tavoitteena on tarjota jäsenhintaisia, kuntoutusalaan perehtyneitä tilitoimistopalveluita jäsenyrityksille. Yhteistyöhön kuuluu etuhintainen kirjanpidon, palkanlaskennan ja taloushallinnon paketti toiminimiyrittäjille, ja isommat jäsenyritykset voivat pyytää Rantalaiselta jäsenhintaista tarjousta.

Rantalainen on Suomen johtava taloushallinnon organisaatio,  jonka kanssa teet fiksuja päätöksiä henkilökohtaisen asiantuntijan tuella. Rantalaisen palvelut mahdollistavat pienellekin yritykselle tehokkaan liiketoiminnan johtamisen ja tekevät arjen päätöksenteosta helpompaa. Rantalaisen taloushallinnon asiantuntijat auttavat sinua tekemään parempia päätöksiä ja ennakoimaan tulevaa, sillä tulevaisuus on tiedossa.

Kuntoutusyrittäjät myös kouluttaa Rantalaisen asiantuntijoita toimialan erityispiirteistä, jolloin jäsenyrittäjänä voit keskittyä olennaiseen – omiin asiakkaisiisi. 

Millainen Rantalaisen tarjoama jäsenetu on? 

Edut toiminimellä toimivalle Kuntoutusyrittäjien jäsenelle:

Kirjanpito 148 €/kk (kirjanpito 125 € + ohjelmisto 24 €): sisältää 0-20 tositetta/kk
Lisätyöt 95 €/h
Palvelun toteuttaa henkilökohtainen kirjanpitotiimi
Kirjanpitopalvelu sisältää: tiliöinti, tiliotteen läpikäynti ja tiliotetapahtumien käsittely, osto- ja myyntireskontrien täsmäytykset, sovittujen jaksotusten teko, ALV-ilmoitus, kuukausikirjanpidon sulkeminen sovitusti, raportointi

Palkanlaskenta yhdelle henkilölle 48 €/kk

Procountor Kevyt taloushallintojärjestelmä 24 €/kk: sisältää yhden palkansaajan ja 10 tositetta/kk
Kaikki hinnat ovat arvonlisäverottomia.

Muilla yhtiömuodoilla ja yrityskoolla toimivat jäsenet voivat pyytää Rantalaiselta yrityskohtaisen tarjouksen, jossa Kuntoutusyrittäjien jäsenyys on otettu huomioon.

Miten saan jäsenedun käyttööni?
Jäsenet saavat edun käyttöön ottamalla yhteyttä Rantalaisen yhteyshenkilöön, jonka yhteystiedot löytyvät jäsenintran Näin käytät kumppanietuja-sivulla.

Lisätietoja: 
Oili Paaskoski, koordinaattori
p. 050 492 2495
oili.paaskoski@kuntoutusyrittajat.fi