17 syyskuun, 2019 |

Kuntoutusyrittäjät ry ja Kotopro aloittavat yhteistyön

Kaupallinen yhteistyö

Suomen Kuntoutusyrittäjät ja Kotopro ovat aloittaneet yhteistyön. Kuntoutusyrittäjien jäsenet saavat nyt Kotopron palvelun käyttöönsä jäsenhintaan.

Kotopro haluaa helpottaa alan asiakastyön arkea yhteistyössä Suomen Kuntoutusyrittäjät ry:n kanssa. Sosiaali-, terveys- ja hyvinvointialoilla asiakkaan näkökulmasta erityistä on se, että Kotopron avulla voit työstää ohjeet valmiiksi asiakkaan kanssa. Valmiit ohjeet ja dokumentit voit myös jakaa vaivattomasti koko yrityksen henkilöstölle. Dokumentteihin voidaan liittää suoraan kuvia ja videoita, puhe tallentuu tekstiksi asiakirjaan.

Kotopron käyttäjäkokemus – Merja Soanjärvi, OMT-fysioterapeutti

 “Käytän Kotoprota yksilöllisten harjoitusohjelmien tekemiseen asiakkailleni. Harjoitusohjelma valmistuu samanaikaisesti, kun ohjaan liikkeet. Sanelen ohjeet suoraan tekstiksi ja ohjeet ovat heti asiakkaan käytössä. Kotopro nopeuttaa ja helpottaa merkittävästi harjoitusohjelmien tekoa. Lisäksi harjoitusohjelma on tietosuojatusti näkyvissä asiakkaalla.” 

Katso video.

Digitaalinen murros haastaa yrittäjiä

Digiaika on muuttanut palveluiden luonnetta myös sosiaali-, terveys- ja hyvinvointialalla. Kotopro tarjoaa sektorille ratkaisun, joka aidosti helpottaa arkea ja tarjoaa lisäarvoa myös asiakkaalle. Lue lisää Kotopron hyödyistä sosiaali- ja terveysalalle! Siksi Kuntoutusyrittäjät ry:n jäsenetuna saat Kotopron käyttöön 200€ + alv. ja kuukausimaksu on 25€. Etusi on ainakin – 40%!

Suomen Kuntoutusyrittäjät ry:n tavoitteena on tarjota alan yrittäjille turvaverkko, mutta toisaalta on tärkeää luoda voimakkaampi ääni päättäjien ja palveluiden käyttäjien tietoisuuden lisäämiseksi. Yhdessä toimiminen on keskeistä Kuntoutusyrittäjät ry:n toiminnalle. Kattava ja jäsenten arvostama yhdistys pyrkii parantamaan toimintaansa jatkuvasti, jotta tavoitteet toteutetaan myös tulevaisuudessa.

Kotopro Oy on v. 2010 perustettu suomalainen ohjelmistotalo. Yhtiö tarjoaa toimialariippumattomia mobiilin dokumentoinnin järjestelmiä, jotka toimivat tietokoneilla, tableteilla ja älypuhelimilla. Tavoitteena on kehittää työkaluja, jotka helpottavat ammattilaisten työtä, ovat helppokäyttöisiä ja säästävät sekä asiakkaan että ammattilaisen aikaa. Kotoprolla on noin 40 000 käyttäjää yli 700 asiakasyrityksessä. Kotopro on kirjattu Valviran sähköisten palvelujen rekisteriin ja käsittelee henkilötietoja voimassaolevien tietosuoja-asetusten mukaisesti.

Lue lisää täältä.