29 elokuun, 2023 |

Kuntoutusyrittäjien hallitukseen haetaan uusia jäseniä ja puheenjohtajaa kaudelle 2024 – 2025!

Kaupallinen yhteistyö

Hallituspaikkahaku auki: 

Kuntoutusyrittäjien hallitukseen haetaan uusia jäseniä ja puheenjohtajaa kaudelle 2024 – 2025! 

 

Ovatko terapia-alojen yrittäjien asiat lähellä sydäntäsi? Onko sinulla näkemyksiä, miten teemme Suomesta hyvän maan toimia Kuntoutusalan yrittäjänä? Kiinnostaako vaikuttaminen? Entäpä hyvinvointialueet? Tunnetko fysio-, toiminta-, puhe-, psyko-, musiikki-, ravitsemus- tai ratsastusterapiaa? Puhutteleeko sote tai mietitkö päättäjäksi pyrkimistä? Kiinnostaako kokouspalkkio? 

Jos vastasit yhteenkin kysymyksistä kyllä, saatat olla etsimämme henkilö!  

 

On se aika vuodesta, että kartoitamme kiinnostuneita Kuntoutusyrittäjien hallituksen jäseneksi, varajäseneksi tai puheenjohtajaksi. Myös uutta puheenjohtajaa haetaan: Anna Nurmi-Lehdolla on kaudet täynnä. 

Lisäksi haetaan kahta varsinaista jäsentä ja näille kahta varajäsentä 

Valinnat tehdään Kuntoutusyrittäjäpäivien yhteydessä 9.11.2023 pidettävässä vuosikokouksessa. Katso alla olevat muutamat kohdat ja pistä itsesi likoon! 

Kuntoutusyrittäjien hallituksen jäsenenä tai puheenjohtajana pääset nimittäin vaikuttamaan alueellisesta ja valtakunnallisesti yrittäjyyden edellytyksiin sekä kuntoutuksen toteutumiseen ja alan kehittymiseen.  Kokouspalkkio on jäsenelle 150 euroa / kokous ja puheenjohtajalle 285 euroa / kokous

 

Sopisitko joukkoon? 

 

Hallituksemme on yhdistelmä sitoutumista, osaamista, kokemusta, innovatiivisuutta ja näkemystä. Hallitus ja puheenjohtaja ovat tiimi, joka katsoo samaan suuntaan ja päämäärään. Saat tehdä sitä näköalapaikalta. Sosiaaliset taidot ovat tärkeät, sillä olet yhdet kasvoistamme. Sinulla on verkostoja ja taitojesi ansiosta olet hyvä luomaan sellaisia lisää. Sosiaalisen median kanavat ovat osa arkeasi. 

 

Puheenjohtajuusko? 

 

Sopisit keulakuvaksemme ja saisit kunnian olla kasvot päätösten takana. Kokonaisuutemme on 1 100 kuntoutusyritystä, -yrittäjää tai -toimipaikkaa 

 

Kiinnostuitko? Ilmoita se meille! 

 

Ilmoittautumalla et vielä sitoudu mihinkään. Ehdokkaita kartoittaa hallituksen nimittämä vaalitoimikunta, ja vaalitoimikunta voi olla sinuun yhteydessä, kun täytät laput. 

Vaalitoimikuntaan kuuluu:

Mari Tynkkynen 040 748 5390 

Mia Nummi 040 541 3106 

Maria Hurskainen 040 022 8060 

Minttu Sauna-aho 044 974 0508 

Anna Nurmi-Lehto 044 548 9753 

He kertovat mielellään hallitustyöstä – halutessasi luottamuksellisesti 

 

Tehtävät haettavissa 1.9 – 25.9. Luonnollisesti aina vuosikokoukseen 9.11. saakka voi ilmoittautua ehdolle, mutta määräaika on asetettu vaalitoiminkunnan kokoontumista silmällä pitäen 

  Ilmoita kiinnostuksesi tästä luottamuksellisesti

 

 Tervetuloa mukaan vaikuttamaan vahvimmin yhdessä alan yrittäjien kanssa!