17 toukokuun, 2023 |

Kuntoutusyrittäjien toimisto muuttaa uusiin tiloihin

Suomen Kuntoutusyrittäjät ry ja sen tytäryhtiö Suomen Kuntoutuskouluttajat Oy muuttavat uusiin toimitiloihin. Muutto tapahtuu kesäkuun lopulla, ja toiminta uusissa tiloissa alkaa 1.8.2023, henkilöstön kesälomien jälkeen. Helsingissä nykyinen osoite, Haagan Nuijamiestentie 5 vaihtuu Pasilaan, ja uusi osoite on Pasilankatu 14, 00240 Helsinki.  

Uusissa toimitiloissa Kuntoutusyrittäjät ja Kuntoutuskouluttajat tarjoavat palveluita, kuten koulutuksia ja yhdistyksen jäsenpalveluita, yhteisen konsernin lisäksi nyt myös samassa tilassa aiemman kahden kerroksen lisäksi. Lisäksi uudessa osoitteessa on mahdollisuus järjestää myös isompia koulutus- ja jäsentapahtumia. 

Tiloissa työskentelevät Kuntoutusyrittäjien tiimi eli Satu, Oili, Tuula ja Juhani sekä Kuntoutuskouluttajien tiimi eli Katja, Mari ja Riikka.

Toimitilat sijaitsevat Fennian talossa, jossa Kuntoutusyrittäjien pitkäaikaisen yhteistyökumppanin Fennian lisäksi toimii myös mm. Suomen Yrittäjät. Tilat tuovat siis paljon synergiaa yhteiseen edunvalvonta- ja kumppanuustyöhön yrittäjyyden ja kuntoutuksen kentällä. Lisäksi koulutuksiin pääsee jatkossa helpommin osallistumaan julkisilla kulkuvälineillä, sillä tiloihin on vain lyhyt kävelymatka Pasilan juna-asemalta ja Mall of Tripla –kauppakeskuksesta. Pasilaan pääsee matkustamaan myös kaukojunilla maakunnista sekä lentokenttäjunalla. 

Uudet osoitteet päivittyvät verkkosivuillemme muuton yhteydessä kesäkuun lopulla. Kuntoutuskouluttajien koulutusten osalta saapumisohjeet päivittyvät heidän verkkosivuilleen.  

Uusissa tiloissa järjestetään myös avoimet ovet –tapahtuma muuton ja kesälomien jälkeen. Tästä tiedotetaan myöhemmin lisää.