lokakuu 14, 2020 |

Kuntoutusyrittäjien vuosikokous 5.11.2020 – Ilmoittaudu etäosallistujaksi tai paikan päälle!

Kuntoutusyrittäjien vuosikokous pidetään torstaina 5.11. klo 13:30 alkaen etäyhteydellä sekä paikan päällä Hotelli Haagassa Helsingissä.

Etäosallistuminen edellyttää ilmoittautumista. Paikan päällä voi osallistua myös ilmoittautumatta, mutta ilmoittautuminen auttaa meitä valmistautumisessa. Valtakirjalla edustaminen on mahdollista vain paikan päällä.

Tarjoamme paikan päällä kasvomaskeja ja huolehdimme hygieniasta.

Vaaleissa etä-äänestäminen tapahtuu sähköpostiviestillä, joka tulostetaan vaalilipukkeeksi ääntenlaskijoiden avuksi ja äänten todentamiseksi. Huomioithan tämän miettiessäsi sitä, osallistutko kokoukseen etänä vai paikan päällä.

Kumppaninamme vuosikokouksessa on Fennia.

Ilmoittaudu vuosikokoukseen TÄSTÄ.

Tarjoamme vuosikokoukseen osallistuneelle jäsenelle osallistumisetuna 60 € alennuksen valitsemastaan Suomen Kuntoutuskouluttajien koulutuksesta. Etu on yrityskohtainen, eli kokousosallistujan ja koulutusosallistujan ei tarvitse olla sama henkilö. Normaali koulutuspäivän hinta on noin 200-250 € + alv.  Vuosikokousalennus on voimassa 30.6.2021 saakka pidettäviin koulutuksiin.

Vuosikokouksen jälkeen klo 15:30-17:00 järjestetään ajankohtaisseminaari. Se on tarkoitus tallentaa katsottavaksi myös myöhemmin.

Seminaarin ohjelmaluonnos:

1. Uuden toiminnanjohtajan tervehdys ja Kuntoutusyrittäjien vaikuttaminen 2021, Satu Grekin
  2. Lakimiehen ajankohtaiskatsaus kuntoutusalalta, Juhani Saarinen
  3. Asiakaskokemus – mistä se muodostuu ja miten se vaikuttaa yritystoimintaan? Elina Rasa, Fennia