lokakuu 27, 2021 |

Kutsu Kuntoutusyrittäjien vuosikokoukseen 11.11.

Kutsu Kuntoutusyrittäjien vuosikokoukseen

 

Lämpimästi tervetuloa torstaina 11. marraskuuta pidettävään järjestömme ylimpään päättävään elimeen, eli vuosikokoukseen!

 

Kokous on osa Kuntoutusyrittäjäpäivien ohjelmaa 11.-12.11. – toivottavasti pääset osallistumaan koko tapahtumaan! Tapahtuman lisätiedot ja ilmoittautuminen Kuntoutusyrittäjäpäiville täällä: https://kuntoutusyrittajat.fi/kuntoutusyrittajapaivat-2021/kuntoutusyrittajapaivat-2021/

 

Kuten demokratiaan kuuluu, vuosikokoukseen voi maksutta osallistua myös ilman osallistumista Kuntoutusyrittäjäpäiville. Osallistua voi etäyhteydellä, sekä paikan päällä. Ilmoittaudu erikseen vuosikokoukseen tästä, niin pysymme kartalla osallistumisen tavoista

 

Paikka ja aika:

 

Kokouspaikka on Hotelli Radisson Blu Royal Helsingin Kampissa, Runeberginkatu 2, Helsinki

Kokous alkaa klo 13:30.

 

Tänä vuonna on vuorossa puheenjohtajan valinta, ja hallituksen 2 muuta jäsenyyttä henkilökohtaisine varajäsenineen. Valtakirjalla edustaminen on mahdollista vain paikan päällä.

 

Vaaleissa etä-äänestäminen tapahtuu sähköpostiviestillä, joka tulostetaan vaalilipukkeeksi ääntenlaskijoiden avuksi ja äänten todentamiseksi. Vain ääntenlaskijoilla on pääsy käytettävään sähköpostilaatikkoon. Ääntenlaskijoiksi on ennalta pyydetty suostumusta Suomen Yrittäjien Tanja Matikaiselta sekä Hannamari Heinoselta.

Äänestysohjeet tässä: Äänestysohjeet Vuosikokouksessa 11.11.2021

Äänioikeus vuosikokouksessa on jokaisella yhdistyksen varsinaisella jäsenellä, joka on maksanut jäsenmaksun edelliseltä vuodelta. Uudella jäsenellä on äänioikeus suoritettuaan jäsenmaksut. Kokouksessa läsnäosallistuva äänioikeutettu jäsen voi edustaa kahta poissaolevaa muuta jäsentä, esitettyään viimeistään kokouksen alussa asianmukaisen valtakirjan. Päätökset yhdistyksen kokouksissa tehdään yksinkertaisella äänten enemmistöllä (Säännöt 13 §). Ulkojäsenellä ei ole äänioikeutta vuosikokouksessa, mutta kuitenkin oikeus olla kokouksessa läsnä ja pyytää puheenvuoroa.

 

Esityskista ja kokousmateriaalit löydät jäsensivuilta täältä:

https://kuntoutusyrittajat.fi/jasensivut/vuosikokousmateriaalit/

 

Kuntoutusyrittäjien säännöt: https://kuntoutusyrittajat.fi/jasensivut/saannot-2/

 

Vuosikokouksessa valitaan hallituksen puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja vuorovuosin. Nyt on puheenjohtajavalinnan vuosi. Lisäksi kokouksessa päätetään hallituksen jäsenten ja varajäsenten lukumäärästä ja valitaan sen mukaan hallituksen jäsenet erovuoroisten tilalle (Säännöt 11 §). Hallitukseen kuuluvat vuosikokouksen kahden kalenterivuoden toimikaudeksi kerrallaan valitsemat puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja sekä 3 – 5 hallituksen varsinaista jäsentä ja heille henkilökohtaiset varajäsenet. Hallituksen jäsenet ovat erovuoroisia siten, että vuosittain erovuorossa on puolet, mikäli hallituksen varsinaisten jäsenten lukumäärä on parillinen luku ja puolesta alaspäin pyöristetty, mikäli kyseessä on pariton luku. Sama henkilö voidaan valita yhdistyksen hallituksen jäseneksi enintään kolmeksi peräkkäiseksi toimikaudeksi (Säännöt 14 §).

 

Vaalitoimikunta

 

Sääntöjen 15 §:n mukaan hallitus voi asettaa tarpeellisia toimikuntia. Kuntoutusyrittäjien hallituksen 7.10.2021 kokouksessa päätettiin nimetä yhdistykselle Vaalitoimikunta. Vaalitoimikunnan tehtävänä on valmistella esitys, joka esitetään Kuntoutusyrittäjien vuosikokouksessa. Esitys laaditaan erovuoroisten tilalle esitettävien henkilöiden osalta siten, että hallitus edustaisi koko jäsenkenttää. Vaalitoimikuntaan kuuluvat ne hallituksen jäsenet, jotka eivät ole erovuorossa: Terhi Enjala, Katja Koski, Annika Mäkelä, ja Mari Tynkkynen. Vaalitoimikunnan puheenjohtaja on Katja Koski ja sihteeri Juhani Saarinen. Yhteystiedot löytyvät täältä: https://kuntoutusyrittajat.fi/tietoa-meista/hallitus/

 

Vaalitoimikunnan esitys sekä talousarvio vuodelle 2022 päivitetään kokousmateriaaleihin viimeistään 10.11.

 

Lämpimästi tervetuloa vuosikokoukseen ja mieluiten koko Kuntoutusyrittäjäpäiville!

 

 

Satu Grekin

toiminnanjohtaja

Suomen Kuntoutusyrittäjät ry