maaliskuu 4, 2019 |

LIHASVOIMAHARJOITTELULLA ELÄMÄNLAATUA IKÄÄNTYNEILLE JA HOITOTYÖHÖN HELPOTUSTA

Kaupallinen yhteistyö

Kaikkein heikkovoimaisimmat henkilöt ovat niitä, jotka eniten hyötyisivät voimaharjoittelusta. Valitettavasti juuri heillä on huonoimmat mahdollisuudet päästä heidän erikoistarpeensa huomioivien ja aidosti motivoivien kuntoilumahdollisuuksien äärelle. Ratkaisu on kuitenkin olemassa!

LAAJASTI HYÖTYÄ PANOSTAMALLA IKÄÄNTYVIEN LIIKUNTAAN

UKK-instituutin koordinoiman tuoreen selvityksen mukaan liikkumattomuus maksaa Suomelle vähintään 3 miljardia euroa vuodessa.Selvityksen mukaan liikunnallisen elämäntavan yleistyminen vähentäisi ikääntyvän väestön koti- ja laitoshoidon kustannuksia vuosittain 150 miljoonaa euroa, ja lonkkamurtumista voitaisiin ehkäistä noin kolmannes.

Ikääntyvälle eivät kuitenkaan riitä pelkät kävelylenkit, terveyden ylläpitämiseksi tarvitaan myös lihaskuntoharjoittelua. Voimaharjoittelun tutkimusnäyttö on vahva, ja kun kuntosalit suunnitellaan laitteistoltaan ja palveluiltaan oikein, saadaan myös ikääntyvät käyttäjät liikkeelle. Tuoreen tutkimuksen mukaan ikääntyneiden kaatumiset vähenivät 55% säännöllisellä voima- ja tasapainoharjoittelulla.

SENIORIKUNTOSALEJA PALVELUTALOIHIN, TERVEYSKESKUKSIIN, VANHAINKOTEIHIN JA SAIRAALOIHIN – LÄHELLE KOTIA JA LUONTAISTEN KULKUREITTIEN VARRELLE

Ikääntyvän väestön säännöllinen voimaharjoittelu vähentää merkittävästi sairauksia, parantaa elämänlaatua ja alentaa yhteiskunnan kustannuksia.Suomessa ollaan alettu heräämään tähän ja hienoja edelläkävijäitä ja esimerkkejä löytyy; Etelä-Pohjanmaalla Kurikan kaupunki tarjoaa yli 65 vuotiaille palveluseteleitä paikallisten liikuntayritysten palveluiden hankintaan, ja Tampereella Toukolan palvelutalossa haetaan älykkäällä voimaharjoittelulla parempaa toimintakykyäRaisiossa on menossa todellinen ikäihmisten kuntoilubuumi.

HUR ON SUOMALAINEN TERVEYSTEKNOLOGIAN INNOVAATIO

Uudenaikaisissa suomalaisissa HUR-voimaharjoittelulaitteissa on kaikki perinteisten laitteiden parhaat puolet ja lisäksi lukuisia, juuri ikäihmisille ja kuntoutuksen tarpeessa oleville käyttäjille suunniteltuja ainutlaatuisia ominaisuuksia. Jokainen tekninen ominaisuus on suunniteltu tuottamaan näkyviä tuloksia ja onnistumisen tunteita senioriliikkujille, jotta heidän elämänlaatunsa ja itsenäisyytensä säilyvät mahdollisimman hyvänä mahdollisimman pitkään. Laitteissa on matala lähtövastus (0 kg), portaaton vastuksensäästö, tasainen ja nivelille ystävällinen harjoitusvastus, automaattiset säädöt ja helppokäyttöinen kosketusnäyttö. Älykkäät laitteet opastavat harjoittelussa, tallentavat kaikki harjoitustiedot ja kannustavat turvallisesti nousujohteiseen harjoitteluun.

Lue lisää HUR-laitteista www.hur.fi tai kysy lisätietoja info@hur.fi